Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 12:24:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Week 4 day 2odradjeno 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 13:15:07
|
|
|
|
emicaa
|
noge,guza i ruke odradjeni.Umjesto pola sata noge sam radila 20 minuta Od juce me misici bole u nogama.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 13:22:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Nego, samu sebe sam bacila u rebus... Ako dobijam na masi od ovih vezbi mozda treba da promenim vezbe? Mislim 57.5 kila ne pamtim kad sam imala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 13:24:51
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo za to ti je najbolje da se obratis nekome ko se bas bavi time.nijedna od nas nije strucna za to
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 13:57:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Pitacu brata, posavstovacu se sa njim, on je studirao dif Mada mi je vec jednom rekao da je za mrsavljenje i zatezanje trcanje No. 1 Pitacu ga za vezbe.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 15:43:41
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, nema sanse da dobijes na masi sa tegovima od 2 kg, opusti se. Polako, videces za mesec dana ako nastavis da vezbas i regulise ishranu da ces imati sigurno 2-3 kg manje Ja odradila, rasturila sam se.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 15:46:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam tek juce pocela sa ovim od 2kg, do sada sam radila sa 4kg, imala sam 2x4kg. Ali verovatno treba da se strpim, a i brljavila sam sa hranom realno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.6.2020 18:35:43
|
|
|
|
pari
|
Mišići su svakako teži od sala tako da ima i toga Ja sam i juče i danas vežbala oko 40min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.6.2020 8:01:40
|
|
|
|
bikicaV
|
Juce sam pesacila, ukljucila onu opciju za tel i merim . A uvece odradih trbusnjake i cucnjeve Razmisljam jutros u 6h sto kaze MamaJo ali nije bilo sanse.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.6.2020 8:31:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam juce uspela 5 min.da dzogiram 🤣 Mogla sam i jos naravno, ali deca su me zvala. Probacu danas kad ih mama bude cuvala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 10:45:01
|
|
|
|
emicaa
|
Jess,Pari ne piset_e. Ja sam jutros odradila kardio za pocetnike,ne trebam naglasavati da sam jedva sisla da od postara preuzmem paket 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 10:51:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas sam htela da pitam gde ste vezbalice, radite li? :) Ja pokusavam da ubacim jos nesto ali ne stizem. Juce sam jedva izdrzala. Sad kad krene toplo mislim da cu uspevati jedino uvece da radim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 11:42:13
|
|
|
|
jess021
|
Tu sam, tu sam. Vezbam svaki dan, treba da dobijem pa me stomak muci, ali uspevam da odradim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 11:43:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja vozim biciklu. Vezbe ne radim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 11:43:38
|
|
|
|
bikicaV
|
Ja juce radila, i trcala , moji vozili bicikle a ja trcala.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 11:44:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Svaka cast samo vezbajte
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 12:06:15
|
|
|
|
pari
|
Ja radim svako jutro standardno jedno pola sata i onda u toku dana ako nađem vremena odradim još 5-10min neke vežbe za guzu ili noge
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 14:38:41
|
|
|
|
jess021
|
Odradila. 40min cardio+abs, sad mi posle njenog treninga ne treba nista dodatno😝
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 16:58:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Od mene nista danas kako stvari stoje. Ubi me ovaj pms, ubi 😢
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.6.2020 17:22:29
|
|
|
|
pari
|
Ja uradila pola sata jutros...jedino što sam sad nešto kilava.. vreme mi danas smeta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.6.2020 8:56:59
|
|
|
|
jess021
|
Nadjoh jos jednu super zensku na instagramu, guidebyangie. Ima odlican video koje su najcesce greske kod vezbanja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.6.2020 10:04:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, bas je pogledah sad, super je skroz. Ako mi bude i danas tesko da ispratim Heather, probacu sa njom da radim. Ali ne nadjos gde su te greske na koje ukazuje? (doduse preleteh profil, poggledacu detaljnije)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.6.2020 10:23:46
|
|
|
|
bikicaV
|
Uh, mene to ne drzi da gledam. Vi pojacate tv, pustite pa zanedno vezbate?
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.6.2020 13:32:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, ja tako uglavnom.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.6.2020 13:34:34
|
|
|
|
bikicaV
|
Vise niko ne vezba zbog nas , Emica se ne javlja kako napreduje? Samo jess se javila. Danas je dan za odmor.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?