dunja RR
|
Les, da dodam, ovaj pedijatar u DZ, koga prvi put danas videh, jako fin (naša dr na odmoru), baš me saslušao i rekoa da može biti da je vilica nezgrapna, da tu ima problema, čak je rekao da može biti i upaljen nerv od promaje?, pa onda tremor, tiik, svima na epilepsiju najmanje liči jer deluje kao da prekine na naš glas. Mene ne daj Bože plaše i gore stvari, da ne spominjem, C.paraliza i slično, luda majka. Naravno, ovo me plaši jer me dr na klinici pitao da li uvrće ruke pri toj grimasi. Tumor (ne daj Bože) kaže ili bilo šta što raste u glavi i vilici ne bi dali ovakve simptome, On je rekao da može biti i grimasa od rasta zuba, a njoj ovih dana intenzivno izlaze zubi, aksno su krenuli. I počela je baš intenzivnije da žvaće, baš gricka krastavac recimo, mada, od 12 meseca ne jede gnječeno, blendano. On je nju skroz izvrteo, ona pričala, hodala, bacao je , proverio reflekse, uvrtao ruke, ma svašta, i rekao da je super beba. I da se dešava iz zdrav edece da krenu ti tikovi.. IZVORNA PORUKA: dunja RR Les, ovo je pedijatar u DZ naveo kao mogućnost, a ja nisam sasvim isključila, dok je neurolog na to odmahnuo rukom. IZVORNA PORUKA: dunja RR Oldži, probala sam nego je kod njega bila ljuta jer joj se spavalo, pa je sve vreme vrištala, ili čačkala neki stari telefon. Nije bila pozitivno euforična, što joj je izgleda preduslov za te grimase, mada se par puta i pri jelu javilo. Dunja, bas mi je zao sto se opet mucite i nervirate. 🙁Da li postoji sansa da je problem fizicke prirode. Prosto da ona napravi neki nezgodan pokret pri smejanju i zvakanju i da vilica “izleti” i ukoci se, to zaboli (i da zato place)?