|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majski bar
15.5.2020 8:20:09   
emicaa
Flamingos kakvom terapijom?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 251
15.5.2020 8:27:23   
flamingos
Emice,problemi sa ciklusom,pa pijem lekove i pri kraju sam,pa da vidim šta i kako dalje.Moja dr.na odmoru,ali rekoše da će da me primi ona koja je menja.I tako.Hvala što pitaš.Baš mi je žao što ne možete da odete kod svojih.Ljubim vas.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 252
15.5.2020 10:07:26   
flamingos
Hajde još po jednu kafu.Evo pečem ribu,brzo završih kod dr.Prepisala mi je još dve kutije,pa nakon toga da mi da mi moja dr.ds uput za internistu,da vidi smem li i dalje da ih pijem.Hormonski lekovi i tako.Godine pritisle Flamingosa.😀Pretoplo je,ne javiše za kišu,nadam se da neće da pada.Šta radite vi?Milena,kako si ti,gotove analize?Ili si pisala,a nisam pročitala.❤

Direktna veza do poruke: 253
15.5.2020 13:42:05   
branki*
Ajde,ajde,flamingos,koje godine!sredice se .ja stavila meso..slala deci neke meilove i legla da se malo opruzim  .pA da pospremim malo stan.mrzi me..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 254
15.5.2020 19:34:19   
flamingos
Branki,lete godine.Hajd da pijemo kafu,sad sedoh.Odslušlah slagalicu umesto da odgledam,mutila sam mlečni sladoled,pravila domaće štrudlice.Izvolite na štrudlice,sladoled sutra,kada se zaledi.Za mene ni štrudlice danas,postim.Napravih da sutra ponesem mojim frizerkama,idem da se farbam.Evo Anđela večerala i sladi se štrudlicama.Šta radite mame?Mi išle u grad,kupila Anđela papuče japanke i časti vas štrudlicama❤

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 255
15.5.2020 21:02:38   
emicaa
Ja popila casu vina pa mi se sad prispavalo.A cekam da djeca odu na spavanje pa da oribam sofu.Milion flekica ima na sebi

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 256
15.5.2020 21:52:53   
branki*
FlamingoS, t i stalno nešto pravis😊

A ja pevam.lete mi lete trideset_e. ..Emice..I ja pijuckala vince.ali belo.ceo dan slala djacima koješta i gledala zadatke i objašnjavala. Ako sutra bude sunce,odosmo na jezero. Da se  suncam .ako ne,ništa 

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 257
15.5.2020 22:18:43   
flamingos
Pravim Branki.Lepa pesma o tvojim trideset_im.Bližim se pedeset_im.😀Doduše,ima još više od tri godine do tada.❤

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 258
15.5.2020 22:19:56   
nata11

user posted image

Ja vise ne pravim nista. (danas probala letnje haljine i zamalo se onesvestih) ali pijem. Pivce za zivce. Izvolte. 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 259
15.5.2020 22:20:51   
nata11

IZVORNA PORUKA: flamingos

Pravim Branki.Lepa pesma o tvojim trideset__im.Bližim se pedeset__im.😀Doduše,ima još više od tri godine do tada.❤

To su nove trideset_e 😉

Direktna veza do poruke: 260
15.5.2020 22:23:29   
branki*
Onda ne lete još. To ces da pevaš za 10 godina.😊ma,samo da pevamo.Moja Boka ne voli kad ja pecam. Samo me utišava i vice-mamaa,prestani😅

A,ja joj kazem-ko peva,zlo ne misli.Gde nam je Mirko..Nema je ni mati.

branki

Direktna veza do poruke: 261
15.5.2020 22:24:11   
flamingos
Da,da Nato,nove trideset_e.Živeli!Ja ću kiselu.❤Ne opterećuj se kilažom,koliko skapirah u vezi haljina?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 262
15.5.2020 22:36:09   
mati
Da vam mahnem...
Vidim vredne ste, ja ne stizem bas da spremam puno, uglavnom brzinski, a sladoled nisam pravila ove god, a imam one kao modle sa stapicima. Danas smo bas bili u kupovinu sladoleda, porodicni i u pakovanju...
Primila sam drugu dozu tetanusa, organizam mi jako lose reaguje na takve stvari, nadam se da cu moci da spavam. Mada me vec boli ruka...
Branki user posted image
U isto vreme smo pisale...

< Poruku je uredio mati -- 15.5.2020 22:37:14 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 263
15.5.2020 22:37:51   
Ivanka 75
Stace ti tetanus Mati? Propustila sam nesto? 

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 264
15.5.2020 22:45:05   
branki*
Natalii, ako.Bolja varijanta da se popije ,nego pojede!Lakše ćemo ući u haljine😆

Mati😙zašto tetanus?Ni ja ne ispratih.Baš se zblizismo.Nisam te ranije tako osecala na RR. Kad sam tek počela da pišem. 

branki

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 265
15.5.2020 22:50:54   
mati
Branki, ja tebe jesam. Jos kad vam je sve krenulo sa Bozom...
Ej pa ja sam vam fenomen. Kad pominjete tridesete, meni je to izgleda doslo sa godinama. Ili sam postala smotana i baksuz. user posted image
Ubola sam se na brezetli od sata, i to na poslu, prilikom vezbanja. Ne bi rekla da je insekt jer je bilo krvi... Dan posle mi se upalila vena, ruka otekla. Zaglavila u bolnici cak. To je bilo skoro, pocetkom marta, pre v. stanja malo.
Neverovatno, takve stvari samo meni mogu da se dese.
Dr danas bila ljuta zakasnila sam citav mesec sa dozom. Ja joj kazem bila korona, ona ne veruje...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 266
15.5.2020 22:56:54   
branki*
Eto ❤kako se oset_i.Ko bi rekao da će tako da se iskomplikuje.od sata.samo da se čovek gnjavi sad i sa tim.

Ovi moji polegali.Deca bar.MM u dnevnom.Odoh da uzmem punjač  i uključim mašine i vraćam se.

branki

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 267
15.5.2020 22:58:00   
Ivanka 75
Nije ti dr poverovala da je bila korona? C c c 😊

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 268
15.5.2020 23:00:56   
flamingos
Laki noć želim svima.Odoh na spavanje.Mati,hajd budi dobro.Pročitah.❤

Direktna veza do poruke: 269
15.5.2020 23:02:05   
Ivanka 75
Laku noc Flam ❤️ ❤️ ❤️ 

Direktna veza do poruke: 270
15.5.2020 23:07:25   
mati

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nije ti dr poverovala da je bila korona? C c c 😊

user posted image
Pa kao "Kazes korona jel"...
A i ja sam kriva, u ormaru na poslu mi ostao zalepljen papiric sa datumima, i kad sam pocela da radim vidim 03.04. i kao ima vremena. Tek danas sam shvatila da je 5. mesec uveliko, iako ga pisem svaki dan. Uzela sam uput i za pulno, za alergiju, i za ovo sto mi se pojavilo od pada... Joj lepo ja kazem il su godine il sam smotana. A da, i rekli mi da nadjem babu da mi baje od "baksuza", malera...
A sestra mi kaze da sam samo ja luda da odmor koristim da bi isla kod dr. U fazonu idi kad pocnes da radis...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 271
15.5.2020 23:09:00   
emicaa
Mati jel ti dr zivi na drugoj planeti pa na Zemlju samo povremeno svrati 🤦‍♀️ ja ne kapiram na sta si se ubola 😂 kasno je,mozgic rekao pa-pa 

Direktna veza do poruke: 272
15.5.2020 23:10:46   
Ivanka 75
Ubola se na narukvicu od sata. Zato ja sve skidam sa sebe kad vedzbam😂

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 273
15.5.2020 23:17:17   
emicaa
Hvala Ivanka 😂

Direktna veza do poruke: 274
15.5.2020 23:17:30   
mati
Pa ne znam vise ni ja... Uglavnom dr mi je na otpustu rekao da mu "sada vise lici na ujed insekta"...
Bilo je izbaceno (kao minijaturno majmunsko dupe), sa rupom u sredini. Koja prvih dana nije ni postojala. I hteli da seku to pa se ja bunila jer znam kako mi koza reaguje. I sve se povuklo... A ujed insekta ne pusta onoliko krvi, imala sam bas speklu krv u pravilnom krugu...
A primarna dijagnoza za bolnicu, tromboza vene. Ma haos. Izbusise mi i du..e i stomak i ruke...

< Poruku je uredio mati -- 15.5.2020 23:18:48 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here