Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 8:17:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sarma juce skrckana za danas. Bice najverovatnije rolat kinder pingvin
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 2.5.2020 8:25:32 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 9:09:25
|
|
|
|
flamingos
|
Pečeno pile,mlad krompir,krastavac salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 11:07:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas lovačke šnicle i pirinač. Štrudla sa makom i cimet rolnice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 14:30:11
|
|
|
|
branki*
|
Čorba od kopriva. MM Kupio jutros .i staviću ribu kasnije.oslić imam.i krastavac salata .i pomirit onaj smrznuti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 19:32:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana me podset_ila na rolnice sa cimetom! Upravo smo ih smazali, ostale samo 3 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 19:50:24
|
|
|
|
pari
|
Mmm,mogla bih to da probam da napravim, te rolnice sa cimetom, cimet baš volim... Ja danas fokaću pekla, ćevape u rerni, imali neko sočivo sa šargarepom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.5.2020 20:47:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj mnogo su dobre, čak je i Marko jeo. Sa cimetom i komadićima čokolade
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.5.2020 7:29:30
|
|
|
|
pari
|
Po kom receptu ih pravis Ana?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.5.2020 8:46:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad cu picu da umesim, ima za danas sarma i napravila sam mileram tart.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.5.2020 9:15:56
|
|
|
|
pari
|
Ja pravim neki kao pilav u rerni. Imam dve prezrele banane, treba od njih da napravim nešto... Kako ti je ispao tart Sanjice?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.5.2020 9:17:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odlican pari. Jedino sto nisam trebala da stavljam ulupanu pavlaku. Vec smo pojeli 4 parceta. Danas ce deci da dam za uzinu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.5.2020 22:11:30
|
|
|
|
branki*
|
Ja cu da sradim upisem za sutra,tako što sam već spremila masu za ćufte. Znaci ,biće ćufte u paradajz sosu i pire.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 3.5.2020 23:14:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Danas spremala pilece snicle sa pavlakom i pire. Domaca supica. Salata sa rotkvicama i mladim lukom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.5.2020 15:26:26
|
|
|
|
pari
|
Supa sa knedlama, imala pilav od juče, malopre napravila neke venčiće sa susamom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.5.2020 20:13:46
|
|
|
|
pari
|
Sad napravila i granolu da imam za doručak ili užinu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.5.2020 22:54:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Danas lovačke šnicle i pirinač. Štrudla sa makom i cimet rolnice Ajd daj recept za cimet rolnice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 4.5.2020 23:50:45
|
|
|
|
Ana RR
|
U 300 ml toplog mleka dodati 4 pune kašike šećera i pola kocke kvasca. Kada nadođe dodati jedno žumance, kesicu vanilin šećera, 150 gr putera (otopljenog), promešati pa postepeno dodavati bračno i malo soli. Zamesiti elastično testo. Od polovine sam pravila štrudlu sa makom a od druge polovine cimet rolnice. Razvući testo u pravougaonik, tanko. Premazati omekšalim puterom (oko 80 gr), posuti braon šećerom pomešanim sa cimetom, i posuti listićima čokolade (ja imam baš u listićima, može se iseckati obična čokolada). Urolati, seći koncem za zube na debljinu oko 3-4 cm i ređati u pleh sa pek papirom, prekriti i ostaviti da narastu. Peći oko 20ak minuta. Ja sam dobila tačno 12 rolnica. Štrudlu premazujem belancetom pa sam i njih malo premazala.
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.5.2020 23:54:06 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.5.2020 8:24:26
|
|
|
|
emicaa
|
Za dorucak nemam pojma sta cu,Dora hoce jaja.David i ja cemo nesto naci. Za rucak spagete carbonara,vecera americke palacinke.Razmisljam da napravim i cokoladno nebo.Dolazi mi zaova na kafu,nisam je vidkela od pocetka ovog ludila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.5.2020 8:31:15
|
|
|
|
branki*
|
Sta bese cokoladno nebo.. Moracu da vidim.Ja mladi kupus sa mesom za rucak, a ostalo i malo cufti.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.5.2020 8:51:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucam ustipci. Za rucak cezar salata. Davno nisam spremala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.5.2020 9:24:01
|
|
|
|
emicaa
|
Branki pogresno sam napisala,pravicu cokoladni san,to je kolac.A cokoladno nebo je torta,oboje sa Minjine kuhinjice 😀
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 5.5.2020 14:07:46
|
|
|
|
pari
|
Belo pileće meso sa slaninicom i integralne makarone, imali supu od juče. Kasnije ne znam šta ću
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.5.2020 11:21:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak buhtle sa kremicem, za rucak pasulj sa mesom i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.5.2020 11:22:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas pečeni karabataci i mladi krompirići, kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.5.2020 11:57:22
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene rucak spagete bolonjez,za veceru nista posebno.nesto cemo nahvatati po frizideru 😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
.........Kata90Da li vam se svidja ime Alena?Da (
27%)
Ne (
73%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!