Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.4.2020 12:47:59
|
|
|
|
flamingos
|
A obožava princes krofne.Nisam sa čokoladom spremala,već klasične.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.4.2020 12:54:16
|
|
|
|
gagana83
|
I ja kao Ana. Krompir volim na sve načine. Papriku takođe.Mi izginusmo sa testom - pogače, kiflice, pancerote, štapići... Da vidite moju kuvaricu juče.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.4.2020 13:02:27
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za kuvaricu.👍
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 6:43:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imate li neki proveren recept za gurmanske pljeskavice?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 7:01:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja ih kupujem u strandu. Ne pravim
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 7:04:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja ih kupujem u strandu. Ne pravim Sinoc mi padose na pamet... Imam lepu slaninu pa da stavim... Ću smućkam nešto 😊 Evo barim beli luk za ćevape 😊
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 8:02:06
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, odlican ti je recept 😝
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 8:11:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Imate li neki proveren recept za gurmanske pljeskavice? Ja ih pravim po tatinom receptu, ali nemam tacne mere.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 8:57:55
|
|
|
|
flamingos
|
Ivnaka,stavi sve što volite,bogato i ima da budu gurmanske.😀Ne sumnjam u tebe.👍Kasno ti je za Ljishin recept.Super,ako su dobre kupiš i rešena stvar.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:01:28
|
|
|
|
pari
|
Sta da radim sa Ella sirom? Ne znam ni sto sam ga kupila jer ne volim ovako da ga jedem, ne svidja mi se ukus...Imate neku ideju?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:03:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, ja pravim cheese sa njim. Možeš ga pomešati sa umućenom slatkom pavlakom, šećerom u prahu i vanilin šećerom pa napravi brzi dezert u čaši - na dno keks, onda sir i gore voće. Ili ga ubaci u testo za pecivo, proju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:05:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da neko sa ella sirom sprema ciz. Anci, sta kaze drugarica za moj recept? Sad setih kad pomenu ciz.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:07:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Da, da neko sa ella sirom sprema ciz. Anci, sta kaze drugarica za moj recept? Sad set_ih kad pomenu ciz. Ja cesto pravim sa Ella sirom, onaj ljibicas_ti cini mi se. Nije kremasto kao sa mascarponeom ali bude isto lep fil.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:07:43
|
|
|
|
pari
|
Tako cu, ubacicu ga svuda :)
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:11:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Da, da neko sa ella sirom sprema ciz. Anci, sta kaze drugarica za moj recept? Sad set_ih kad pomenu ciz. Ja cesto pravim sa Ella sirom, onaj ljibicas_ti cini mi se. Nije kremasto kao sa mascarponeom ali bude isto lep fil. Ja spremam sa ala kajmakom. Moj ciz je savrsen. I moje snajke koji je pravila pre neki dan. Inace, ne znaju ljudi da ga naprave kod kojih sam probala. Ili se zeznu sa mlevenim keksom ili sa voocm.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:12:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako mogu da se zeznu da mi je znati 👀
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:13:52
|
|
|
|
flamingos
|
Ja spremam sa"Ala "kajmakom,extra bude.Ali neko koristi i " Ela",tako daožeš da napraviš čizkejk.Mi ga obožavamo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:14:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako sto uzmu petit keks, umesto bambijeve plazme. Pravim sa plazmom standardnom. I sa vocem skrtare. Sredisnji deo je nesto drugacijeg ukusa. Kao da nema slatke pavlake.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:16:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sa petitom bude gletavo, valjda znaju da se on ne stavlja u kolace. Ja stavljam Zlatni pek.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:17:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Tako sto uzmu petit keks, umesto bambijeve plazme. Pravim sa plazmom standardnom. I sa vocem skrtare. Sredisnji deo je nesto drugacijeg ukusa. Kao da nema slatke pavlake. Skrtice. Nek bar pola mere naprave ali da valja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:19:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, sve moze da se pokvari.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.5.2020 9:20:14
|
|
|
|
flamingos
|
Uvek sa plazmom pravim.Inače,plazmu volimo da jedemo i ovako.Zlatni pek je super Ivanka.👍.Naravno,za čizkejk nije,ali za druge poslastice-kuglice,posne torte je super.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.5.2020 21:21:20
|
|
|
|
jess021
|
Da li je neko pravio Pavlovu? Ali da su kore skroz hrskave.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.5.2020 8:19:55
|
|
|
|
jess021
|
Niko?! 🙄
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.5.2020 8:22:11
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ja prvi put cujem za nju 😂 Potrazi na Minjinoj kuhinjici
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?