Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 19.6.2019 21:25:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jednom sam otisla na depilaciju i posle prve trake pobegla glavom bez obzira! Noga me danima bolela a na tom mestu trava vise ne raste i koza mi mnogo tanja, tacno se vidi trag sirine voska 😔
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 19.6.2019 21:47:35
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Jednom sam otisla na depilaciju i posle prve trake pobegla glavom bez obzira! Noga me danima bolela a na tom mestu trava vise ne raste i koza mi mnogo tanja, tacno se vidi trag sirine voska 😔 Losa majstorica... I ja sam samo jednom bila, izasla sa plihovima na preponama , nekoliko dana sam ležala golisava kod kuce
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 19.6.2019 21:50:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja sestra isla kod te zene u salon godinama, nikad nista lose joj se nije desilo, zato sam i prelomila da odem prvi put.
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 19.6.2019 23:27:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Vi ste šou
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 8:47:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Crkao mi depilator,ima tek 3god,philips..a taman sam usla u stos i prepone sa njim.sto da placam,kad ovo bude jos bolje,odrzavam na 7 dana...Imala sam braun 15god..jest da se nisam toliko sa njim depilirala,ali opet..I koji sad da uzmem..slab izbor ovih do 5000.Ovaj philips sam platila oko 5500,ima dodatak za brijanje..
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 9:12:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Joj svaka cas_t sto i prepone mozes ,mene booolii 😰 ja noge i ruke sredjujem depilatorom, ali prepone samo brijac, i imam neki od pre 7 godina philips, radi kao prvog dana
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 9:22:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Mislim da sam ga zeznula jer sam stavljala na prepone talk,da mi ne hvata kozu,i usao talk,pa i u tockic i zato se ogulio...uzecu opet taj,bez dodatak,3600..
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 10:11:40
|
|
|
|
MimaKos
|
E to 100 %, ja talk stavljam nakon, i stvarno ga mazim i pazim jer je super vec godinama
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 10:30:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, ja imam braun, može pod vodu i to mi je super. Inače, ja sinoć napravila sra** depilirajući se. Skinem skoro sve depilatorom ali jedan deo uvek moram tračicama. I nekako mi je bilo nezgodno pa sam par puta prešla preko istog mesta i napravi mi se takav podliv da sam se prepala. I sad sam modra dole i tako ću na more plus me boli, jedva sedim. Pa jbt!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:25:53
|
|
|
|
doramar11
|
Trake oko prepona su cesto pogubne, jer prave podlive :(
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:31:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Nikad mi se nije desilo a depiliram se od svoje 14. godine, što kod kozmetičarke što sama.
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:36:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,sestra je imala takav,nike na kabl,i evo posle 3 godine joj baterija oslabila,i ne moze nijednu nogu da izdepilira...Nasla sam koji cu uzeti,isto philips,ali ima odvojen za prepone..jeste 7000,ali cu uzeti na 10 rata😂😂😂
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:41:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, ovaj može i sa kablom da radi a može i na bateriju, kako hoćeš. Koji je taj philips?
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:49:40
|
|
|
|
vonavoj
|
To je onda prava stvar. Ovaj sam mislila da uzmem
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:52:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Ovaj sam imala Tacno sam ga zeznula sa talkom i preponama..debil.
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 11:56:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Super izgleda Von, nisam ga videla kada sam ja tražila. Moj je ovaj
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 12:04:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad si me bacila u dilemu,oticicu do tehnomanije..
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 12:44:11
|
|
|
|
Duškić
|
Ima seka moja neki braun slican ovome. Super je. Mada ih ja mrzim
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 15:27:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma za noge spas,ko ce da se brije svaki cas
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 15:59:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Proradio mi depilator! Ja ga oprala,i vrtela,i negde je zaglavio i sad vrti i radi!jeeee!
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 16:01:31
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha super
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 16:14:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Moracu cesce da ga cistim,perem,glavi,nadam se da ce izdrzati jos ovu sezonu,pa da ganjam neku vecu akciju.u Hr kod sestre je 40e.a kod nas 60e.
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 17.7.2019 16:35:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Bilo je snizenje u rodi do 80 % i bas je biko jeftino
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 23.4.2020 13:50:24
|
|
|
|
Minna2907
|
Pozdrav. ☺️ I prije trudnoce vodim bitku sa dlacicama.Probala sam razne metode ali tad najbolja mi je bila secerna pasta. E sad posle trudnoce one su postale jace izrazajnije 😭😭nema gdje ih nema cak su se pojavile i na licu bradi😭 Razmisljam o kupoviniPhilips Lumea IPL aparata Ako je neko koristio interesuju me vasa iskustva,rezultati sta ocekivati ? 😘😘
|
|
|
|
RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... 23.4.2020 14:00:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne znam,ali me interesuje.
|
|
|
Anketa
Zensko imemica0NAjlepse zensko ime?NAstasija (
71%)
VAsilija (
19%)
Jefimija (
11%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!