Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 18:22:01
|
|
|
|
jess021
|
Gladna sam, jel se ovo racuna u razgovor o hrani 🤣
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 18:23:44
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,računa se😁
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 18:24:16
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, dobro je. Onda sam u pravoj temi😁
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 19:01:50
|
|
|
|
pari
|
Jess 😆 Ja stalno nešto grickam...trudim se da bude zdravo.Sad razmišljam šta ću sutra za ručak,moram mleveno potrošiti...ćufte smo jeli dva dana...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 20:54:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja evo pečem kiflice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 21:53:38
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja evo pečem kiflice Pojela pola kutije danas. Pa se jos zalimo mm i ja jedan drugom kako nam muka 🤔🤣 Boze bicemo 120 kg kada se ovo zavrsi.
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 22:05:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovako nekako kod svih
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 22:09:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Nego, kad smo vec u ovoj temi, da li je neko probao i po kom receptu da napravi cakesicles?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 22:29:39
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, a to je šta?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2020 22:45:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovo kao sladoledi na stapicu. Ja sam jednom deci napravila po onom receptu za popsesa plazmom... Ali sve mi je padalo sa stapica, i nije uspelo. Mislim, guglala sam, gomila recepata izadje, ali su mi tako svi nekako bzvze... Pa bih po nekom proverenom probala.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 7:53:17
|
|
|
|
jess021
|
Ma napravi popsice, u cenu je razlika 😉 Ja sa nasla neki recept za onaj slani štap iz pekare, pa cu veceras. Nesto razmisljam, mi uopste hleb ne jedemo ili bas jako malo.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 8:00:58
|
|
|
|
branki*
|
Koji slani stap,jess?onaj sa belim lukom ili ...obični?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 8:08:05
|
|
|
|
jess021
|
Branki, obicno. Ono kao dugacka kifla, sa onim belim slanim preko.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 8:49:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da, ndgo popse cesto pravimo pa kao aj' malo drugacije nesto, ovo mi simpatucno, vidim da sad kao svi to prave Jess, i bolje bez hleba. Ja nikako da izbacim hleb, nekako kad ne jedem hleb kao da se nisam najela. Ali sad jedemo onaj beskvasni samo. Vokela bih skroz da ga izbacim.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 9:12:05
|
|
|
|
branki*
|
Ja pravim po super receptu.Sasina kuhinja-slanci.ne znam koji si ti našla, a li ovaj je super.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 9:15:44
|
|
|
|
jess021
|
Branki, tajjjjj E super, ako si ga isprobala.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 9:37:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, najbolje ti je da ispečeš biskvit koji izmrviš i pomešaš sa ganašom npr. Ima da se kupe kalupi za cakepops ali verovatno možeš i ovako da oblikuješ, samo ostaviš u frižideru da se lepo stegne. I posle umačeš u čokoladu, ukrašavaš. E ja sam sinoć htela da pravim te slane štapiće pa na kraju zamesih kiflice. Moji se razbili, ja sam karakter, pojela sam samo dve :D
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 9:39:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Branki, tajjjjj E super, ako si ga isprobala. Da, jess. Vise puta. Bas je dobar. Drzi se mera i nema da omasis.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 9:49:45
|
|
|
|
jess021
|
Super Branki. Jedino sto je nama puno 10 kom, ali nema veze, nosicu po komšiluku 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 9:51:05
|
|
|
|
branki*
|
Pojescete, videces. Citala sam da slabo jedete hleb, ali ispadnu odlicni.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 21:37:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Je l' probao neko chia jaje? Mislim da u receptu jaje zamenite chia semenkama? Citam sad to u nekim receptima, pa me bas zanima da li se dobije isti efekat kao kad stavis klasicno jaja?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 21:45:27
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mama Jo, najbolje ti je da ispečeš biskvit koji izmrviš i pomešaš sa ganašom npr. Ima da se kupe kalupi za cakepops ali verovatno možeš i ovako da oblikuješ, samo ostaviš u frižideru da se lepo stegne. I posle umačeš u čokoladu, ukrašavaš. Hvala Ana. Bas mi je drugarica (koja pocinje profi da ih pravi i prodaje) rekla tsko da probam. Planiram za vikend da ih pravim, samo jos da nadjem stapice... Odavno sam ih kupila ali deca mi ih razvukla sve
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 22:19:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, stavljam chia semenke u omlet, u hleb, napravim puding... ali nisam koristila umesto jaja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.4.2020 23:19:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, tako sam i ja do sada. A na ovo sam naisla kod jedne blogerke: Probala sam sada da napravim mafine a nemam jaja, pa sam sa tako... Sta znam, kao da mi nesto fali. Sacekacu do ujutru kad se ohlade, da vidim,, radi li''.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.4.2020 8:52:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ima logike, zbog sluzi koju puste ali šta znam, nisam probala. Javi kakvi su :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?