|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
16.3.2020 0:09:11   
ANDJEELA
Maslacak draga javljaj stanje, mislimo na vas.. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 501
16.3.2020 0:15:03   
Ivanka 75
Uh, Maslacak 😔

Grlimo vas ovako na daljinu 🤗

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 502
16.3.2020 0:24:03   
princezica1
Drzite se tamo. Javi se sutra sa dobrim vestima.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 503
16.3.2020 0:24:32   
Sanjica26 RR
Uh, najezila sam se.

Drzite se. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 504
16.3.2020 0:55:13   
Mirko Svirko
Joj Maslacak.. drzite se. 

Bice dobro. Mora da bude.
Ovo je strasno zaista. Meni neka knedla u grlu. Brinem za baku i deku, stari su ipak.Brinem za tatu u Italiji. Brinem i ovde.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 505
16.3.2020 0:59:29   
Didy
Maslačak, javi kako ste. Nadam se da je obični grip u pitanju, a ako ste pozitivni na koronu, nadam se da ćete imati blage simptome.
Ivanka, gde ti radiš?
Očekivala sam da će zatvoriti škole, ali baš do kraja školske godine nisam. Nekako mi je bilo logičnije da obustave na dve nedelje, pa onda procene da li treba produžavati ili ne. Ovako mi je sve u krajnostima - od najsmešnijeg virusa do vanrednog stanja dođosmo za nedelju dana. 
Lično nisam u panici. Nemam nikakve zalihe. Danas sam redovno bila kod roditelja jer je tata imao rođendan. Ne razmišljam apokaliptično, preživećemo. 
Ne smeta mi previše karantin, ako ništa, bar ćemo svi malo da usporimo tempo i da se okrenemo jedni drugima u porodici (tražim pozitivne strane ove situacije). Imam gomilu knjiga koje odavno želim da pročitam, a ne stižem. Ima po kući svašta što želim da uredim, pospremim, očistim, sredim, raspremim, tako da ću i time da se bavim. Mm sutra ide redovno na posao, ali pretpostavljam da će od kuće raditi u narednom periodu (IT sektor).
Čula sam se s koleginicom s kojom zajedno držim privatnu školu (strani jezici, programiranje, dodatni časovi iz raznih predmeta...). Mislile smo da je zatvorimo na kraći period, ali s obzirom da su najavljene duže mere, razmatramo on line nastavu. Mislim da bi to bila odlična opcija, pogotovo što će deca da se dosađuju, pa se nadam da će biti roditelja koji će hteti da ih konstruktivno uposle. Za sad razmatramo opcije svaka za sebe, a sutra se dogovaramo detaljnije. Mislim da bi to bilo izvodljivo, možda čak i deci zanimljivije. Moramo samo još da tačno osmislimo kako bi grupna nastava najbolje funkcionisala (ja držim isključivo grupnu nastavu), za individualnu je to mnogo lakše.
Držite se ljudi i nemojte duhom da klonete! 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 506
16.3.2020 1:06:13   
Sanjica26 RR
Didy, to je taj optimizam. user posted image Ja sam krenula sa citanjem knjigs. Imam isto svasta da uradim po kuci. Volela bih da zasadim i cvece na terasi. 😀 Mora se pozitivno misliti.
Nama ce u školama da uvedu dezurstva. Videcemo po koliko nas ce biti raspoređeno da bude dezurno. Ocekujem letnji rad i seminare.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 507
16.3.2020 1:17:29   
lesli
Maslacak 😕Drzimo palceve da sve bude ok! Ljubimo vas smizla i ja i zelimo brz oporavak.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 508
16.3.2020 1:18:50   
lesli
Inace mm i ja odgledali...meni se zeludac okretao dok sam slusala:

Marka zvaka - O koroni

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 509
16.3.2020 1:33:58   
dunja RR
Maslačkonjo, držite se i javljaj nam se user posted image

P.S. Sava mi slučajno obrisao whatsapp, moram ponovo da ga skinem,

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 510
16.3.2020 6:51:34   
Misha i Ljisha
uuu Maslacak. Nadam se da je nesto drugo. Javljaj se.

Mm ode na posao covek najnormalnije. On i jedan kolega rade taj posao. Kolega ima malu bebu znaci mm ce ici verovatno na posao najredovnije. Katastrofa.

A ovo sto rade kladionice, restorani i kafane. No koment. On je stavio zabranu covek za samo starije od 65 da ne izlaze. Ne verujem svojim ocima i usima. A sinoc cela parada sa "bracom Spancima" no koment takodje. Od kad su nam oni braca?
Drugo Evropa nas je odj...la. A Pokrajinska vlada SALJE NOVCANU POMOC LOMBARDIJI!!! Aloooooo...nama nema ko da pomogne a trosis novce idiote...Ju ovo je strasno. Pri tom i dalje se ljudi zezaju i bog zna kako se vesele djaci jer nema skole. Online casovi su organizovani za osnovce. Mi za srednju skolu nemamo sta. Sami cemo praviti pri tom ja imam dosta starije kolege koji nisu vicni bas na kompjuterima. Sta ce oni? Ovo je ludnica.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 511
16.3.2020 7:21:52   
Ivanka 75
Iskreno, ja sam mislila da vanredno stanje podrazumeva zatvaranje svih javnih objekata.

Ali, posto nas narod nema ni grama mozga, zbog budala cemo se sa ovim boriti mesecima. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 512
16.3.2020 7:44:35   
Milena18
Evo i ja dođoh na posao redovno. Uopšte mi nije svejedno.
Maslačak, javljaj šta se dešava.

Direktna veza do poruke: 513
16.3.2020 7:44:38   
vonavoj
Maslacak,sta god da je,da lako i brzo prodje. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 514
16.3.2020 7:56:12   
pari
Maslacak, cekamo vesti od tebe...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 515
16.3.2020 8:12:12   
Ivanka 75
Jaooo boze, smeske zive...

Slusam gradsku tv sad... Zovu starije osobe celo jutro. Naredio V da ne izlaze i sad ne mogu da kupe hleb. Kaze voditelj, pa stavite maramicu na lice pa idite, koliko vam je to daleko? Pa 10ak metara kaze baka, V naredio da ne izlazimo napolje uopste... Pa imate ki nekoga da vam donese? Imam cerku, ali je na poslu sad. Pa ona ce vam doneti. A sta ja do tada da radim? 
I zalosno i smesno u isto vreme. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 516
16.3.2020 8:17:27   
pari
Jao boze..svakako mogu da idu, preporuka je, nije jos uvek naredba...a drugo,hleb je bas neophodan do popodne?? Jesu nasi ljudi cudni

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 517
16.3.2020 8:19:37   
Ivanka 75
Srpski ekstremi...
Maslacak ❤️

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 518
16.3.2020 8:24:31   
Misha i Ljisha
Ja jutros zvala moje. Reko mama ti mozes u izlazak jos nemas 65 a tata ne sme da mrdne 😂 pa sam zezala tatu. Al stvarno tatu ako navataju od kuce do salasa a na salasu poslaaaa.... ne znam da li da se seljm s decom na salas? Da budemo mi tamo a mm nek ostane ovde. Ne znam sta da radim iskreno

Direktna veza do poruke: 519
16.3.2020 8:28:28   
daca77
Maslačkić- vršnjakinjo moja, držim palčeve da je neki bezazleni respiratorni virus. Mislimo na tebe i javi se kad možeš.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 520
16.3.2020 8:30:22   
Tiziana
Vanredno stanje, Zeleni venac pun, svi bez maske, idu na posao. Bitno da se ne ide do kraja godine u skolu, u svim zemljama zatvorene skole na 4-6 nedelja, ali kod nas to mora ekstremno, ali kafici i trzni centri da rade! nemojte slucajno da ih zatvarate, kako ce narod da se bori sa stresom! Ali dolijali su im, skratice radno vreme, to su mere za suzbijaanje zaraze!!! .. pa ovo kao da se neko zaj... sa nama.

Nemojte da bake i deke cuvaju decu. ma nemoj, sta ce ljudi koji imaju vrticku decu koja ne mogu da ostanu sama, a roditelji moraju na posao. ko ce njima da cuva decu? ja danas radim od kuce, sutra na posao. moji su dovoljno veliki da mogu sami. na stranu sto su mi roditelji umrli pa i da hocu ne mogu decu da odvedem kod njih.. Ali sta ce ljudi kojima su bake i deke jedina opcija? 
Bas smo sprdnja od drzave. 

Direktna veza do poruke: 521
16.3.2020 8:34:38   
Ivanka 75
Slusam izvestaj novinarke iz Spanije. Do petka su se set_ali, kafici radili, nonsalntno sve. Sad su u potpunoj izolaciji. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 522
16.3.2020 8:48:50   
Tiziana
Mi umesto da ucimo na primeru onih koji su prosli kao bosi po trnju, mi radimo isto sto i oni dok nisu doterali do kraja.

Ja stvarno nisam u panici, juce sam regularno isla u prodavnicu, sutra cu na posao dok god mi ne kazu drugacije,nema izbor. 
Ali opet kazem ako uvodimo mere, onda one vaze za sve i na svim nivoima, a ne ovako parcijalno. Ti Ivanka kazes baka da ne izlazi da kupi hleb, donece joj cerka kad dodje SA POSLA! pa onda je slobodno mogla i sama po hleb, rizik je jednak! 

Direktna veza do poruke: 523
16.3.2020 8:56:27   
Ivanka 75
Tiziana, sve to stoji, svi smo u ruziku. Ali ne mozes da zoves televiziju i da kukas na sav glas kako nemas, ima jos takvih. Ona bar ima cerkum ima onih koji nemaju nikoga pa ce staciti nesto preko lica i otici u kupovinu.

Stvar je u tome sto kod nas uvek pojedinac sebe stavlja na prvo mesto. I to je ok. Ali nezovi televiziju i ne kukaj. Nisi jedini koji je ugrozen. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 524
16.3.2020 8:57:38   
vonavoj
Ko je odgovoran nece ici u kafic..nema price..mada se ljudi sprdaju.

Juce me zove brat da dodje,reko nwmoj da se ljutis,ne primamo nikoga...on kao nemoj da panicis.a on radi stolariju,ide medju ljude..Ja cu bogami 2hleba dnevno da kypujem,da idem svaki drugi dan..i ovako sam sama sa njih troje.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here