Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.3.2020 14:05:35
|
|
|
|
Zvoncica_
|
IZVORNA PORUKA: blizanac2 Zvoncice, kako si? Draga moja,beta je pala na 12.To je to..cekam.menstruaciju..Javila sam u kliniku i kazu kad dobijem da idem na pregled..Nadam se da ce uspeti sl.put..Samo ne znam sta je mogao biti razlog.Imam jos 2 blastice zamrznute.. Da li se nekom desavalo da je fet drugi put uspeo?Jer meni je ovo bio prvi fet.Hvala ipak sto mislite na mene. ❤❤❤❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.3.2020 9:25:39
|
|
|
|
blizanac2
|
Joj bas mi je zao, i zaista sam se nadala da ce biti nade da raste beta.. Polako samo, nemoj da padas, kad odes kod dr vidi sta je moglo da bude uzrok, ispitajte. Sigurno ima devojaka koje su imale slicno iskustvo, neka ce se javiti. Drzim fige i budi hrabra! ❤️
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.3.2020 11:53:55
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Zvoncica_ IZVORNA PORUKA: blizanac2 Zvoncice, kako si? Draga moja,beta je pala na 12.To je to..cekam.menstruaciju..Javila sam u kliniku i kazu kad dobijem da idem na pregled..Nadam se da ce uspeti sl.put..Samo ne znam sta je mogao biti razlog.Imam jos 2 blastice zamrznute.. Da li se nekom desavalo da je fet drugi put uspeo?Jer meni je ovo bio prvi fet.Hvala ipak sto mislite na mene. ❤❤❤❤ Dunja je imala i biohemijsku(mozda cak i 2 puta) i blighted ovum i sada ima dvoje dece. Bice, ne brini!Dobar je znak da si ostala trudna, iako si imala biohemijsku...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.3.2020 16:35:55
|
|
|
|
Zvoncica_
|
IZVORNA PORUKA: lesli IZVORNA PORUKA: Zvoncica_ IZVORNA PORUKA: blizanac2 Zvoncice, kako si? Draga moja,beta je pala na 12.To je to..cekam.menstruaciju..Javila sam u kliniku i kazu kad dobijem da idem na pregled..Nadam se da ce uspeti sl.put..Samo ne znam sta je mogao biti razlog.Imam jos 2 blastice zamrznute.. Da li se nekom desavalo da je fet drugi put uspeo?Jer meni je ovo bio prvi fet.Hvala ipak sto mislite na mene. ❤❤❤❤ Dunja je imala i biohemijsku(mozda cak i 2 puta) i blighted ovum i sada ima dvoje dece. Bice, ne brini!Dobar je znak da si ostala trudna, iako si imala biohemijsku... Lesli,hvala draga!Nadam se da je sledeci put MOJ! 🤞🥰Mnogo mi je znacilo ovo sto si napisala. 🍀
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.3.2020 16:32:59
|
|
|
|
Aniratak
|
Cao svima devojke, ja sam radila VTO u Turskoj. ET mi je bio 28. Februara, u nedelju sam radila betu i ispalo je 269,4, posle toga jos 2 testa i oba dve crte. Tako da trudnoca je potvrdjena. Doktor kaze da dodjem na UZ tek 23 marta da se vidi taj gestacijski mesak. Medjutim, ja bec par dana imam kao iscedak koji je tamne boje, kao sivkasti al nije tecan nego kao tkivo da ispada, ne mnogo al opet dovoljno da se zabrinem. Doktor kaze da moze da bude od Crinone gela, od njega kao mogu da budu tako ostaci. Da li je neka mozda imala sa tim iskustva? Pozzz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.3.2020 17:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao zenice, ja sam nova ovde. Volela bih da mi neka kaze svoja iskustva posle aspiracije, ja sam je radila juce 13.03 , sve je proslo ok sem nekih bolova u donjem delu stomaka koji mi se povremeno javljaju, kao da me neko sece nozem na neke pokrete, kad stojim imam neki pritisak dole koji je bas neprijatan, imam utisak kao i da me guza boli .😂 Da li se nekoj desilo slicno? 🙄
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.3.2020 17:22:00
|
|
|
|
blizanac2
|
Dobro dosla! Srecnooo! 🍀🤗 Sto se tice bolova nista ne brini, to je normalno, odmaraj i ne naprezi se mnogo. Ja sam imala strasne bolove nakon aspiracije, tu prvu noc sam jedva prezivela. 😏
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.3.2020 22:28:59
|
|
|
|
Jecko89
|
Hvala ti draga, bas sam se bila uspanicila. Jos me uplasila ova blaga temperatura 37,2 pa me je to dodatno iscimalo. ☹ Razmisljam da ako ne prodje do jutra ipak svratim do klinike, ne znam koliko je normalo imati temperaturu posle aspiracije? 😨
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.3.2020 22:45:15
|
|
|
|
blizanac2
|
Imala sam i temperaturu, i pre aspiracije i posle, valjda organizam reaguje na sve silne hormone.. Ali svakako se javi svom doktorku. 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.3.2020 16:28:04
|
|
|
|
Jecko89
|
Hvala na informacijama,lakse mi bude kad se jos nekom desilo slicno. Bila sam do klinike, kazu da je ok, da je i u ranoj trudnoci normalna temp. do 37,5 to je sve od progesterona. ❣
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.3.2020 16:31:57
|
|
|
|
blizanac2
|
Nema na cemu. 🤗 Samo odmaraj, opusti se i misli pozitivno. Neka si otisla, mirna si sad. Svako od nas drugacije reaguje. Ja sam cak jedan ceo dan provela na klinici na injekcijama, jer nisam mogla da podnesem bolove, a nisam imala hiperstimulaciju. Najbitnije da se sve to isplati, onda se sve jako brzo zaboravi. 😊 IZVORNA PORUKA: Jecko89 Hvala na informacijama,lakse mi bude kad se jos nekom desilo slicno. Bila sam do klinike, kazu da je ok, da je i u ranoj trudnoci normalna temp. do 37,5 to je sve od progesterona. ❣
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.3.2020 16:37:36
|
|
|
|
Jecko89
|
Daj Boze samo da je za vajdu sve ovo. Sutra imam transfer, pa onda dve nedelje čekanja . Od svega ovoga, bockanja, aspiracije, psihickog stresa i ovoj panici oko korone, nisam stigla da se radujem mogucoj trudnoci. 🙄💟
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.3.2020 16:41:04
|
|
|
|
blizanac2
|
Samo pozitivno razmisljaj! Sve ce biti dobro, veruj u to! Posle transfera samo misli na sebe, uzivaj, leskari, odmaraj, citaj.. Srecno i cekamo da nam javis! 🍀❤️ IZVORNA PORUKA: Jecko89 Daj Boze samo da je za vajdu sve ovo. Sutra imam transfer, pa onda dve nedelje čekanja . Od svega ovoga, bockanja, aspiracije, psihickog stresa i ovoj panici oko korone, nisam stigla da se radujem mogucoj trudnoci. 🙄💟
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.3.2020 16:46:11
|
|
|
|
Jecko89
|
Hvala puno, divna si.💋 Javljam novosti.❣💞
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 15:39:13
|
|
|
|
branki*
|
Ajde,ajde,da nam javis.nego sta. Kad se sebe set_im iz tog perioda.... Pa, trudna si, naravno, cim se odradi transfer. Jos kad mi je dr mitic rekao, evo da vidite svoju bebu, nakon enbriotransfera. Najlepši dan. Trudna si tad.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 15:40:12
|
|
|
|
branki*
|
Embrio... Greska u kucanju.. Ne zamerite.brzo kucam i gresim.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 18:03:26
|
|
|
|
Jecko89
|
💞💞💞Nadam se da je tako 😁😊 Koliko embriona su vama ubacili? Mi smo hteli dva, ali su geneticar i lekar preporucili tri...pa smo ih poslusali 😏🙄💋
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 18:11:53
|
|
|
|
branki*
|
Jedan .samo jedan.jedna jajna ćelija se oplodila.i to su vratili.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 18:28:35
|
|
|
|
Jecko89
|
Meni su izvukli 7 celija medjutim su se samo tri oplodile. Ja sam htela da jednu zamrznemo a dve ubacimo ali su oni insistirali drugacije pa smo ih poslusali. Tako da nisam imala nista za zamrzavanje . Ali nadam se da mi nece ni trebati 😁
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 19:43:43
|
|
|
|
branki*
|
Biće sve dobro.miruj i odmaraj i uživaj.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 20:34:23
|
|
|
|
blizanac2
|
Samo pozitivno! Karantin je svakako u toku, pa htela ili ne, nema set_nje. 😁 Meni su vratili 3, isto kao tebi. Ne brini, sve ce biti dobro! 🍀💕
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 17.3.2020 22:45:40
|
|
|
|
Jecko89
|
Da samo odmaranje, set_nja tek posle 5 dana do terase 😁😷 Sta ste koristile posle transfera od terapije? Meni su dali samo progesteron vaginalno i to je to. Od vitamina samo Vigantol kapi i folnu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.3.2020 6:44:11
|
|
|
|
branki*
|
Utrogestan meni, vaginalno i oralno. I pila sam folnu. Nista drugo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.3.2020 9:11:02
|
|
|
|
blizanac2
|
Ja utrogestan, i pored njega injekcije progesterona, pronison, fraxiparin, folnu, vitamine. Sve je individualno, veruj svom doktoru i sve ce biti kako treba.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.3.2020 9:42:17
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Jecko89 Da samo odmaranje, set_nja tek posle 5 dana do terase 😁😷 Sta ste koristile posle transfera od terapije? Meni su dali samo progesteron vaginalno i to je to. Od vitamina samo Vigantol kapi i folnu. To nemoj uporedjivati. Dr su odredili sta je tebi potrebno i to je to. Kod svakoga je drugacije. Navijam Odmaraj pa javi kako si.
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?