Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:05:38
|
|
|
|
Friday
|
Ćao devojke, Molim vas za odgovor ako neko zna. Da li Fraxiparine 0,3 može slobodno da se kupi u apotekama bez recepta, ili da idem kod doce da mi da recept ako je neka razlika u ceni? Pošto mi ne odgovara da idem u dom zdravlja svaki dan da li mogu sama sebi da ga dajem? Ako je neko davao sam sebi da li se daje u stomak ili gde je najbolje? Hvalaaa :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:09:47
|
|
|
|
blizanac2
|
Heeeej! Mozes da ga kupis u apoteci, oko 200 din je komad. Na recept ne ide, nego samo na nalog a to podrazumeva da moras u dom zdravlja svaki dan sto je jako zamorno. Ja ga primam od pocetka, i moram celu trudnocu. Idem u dom zdravlja i dosta kupujem sama. Bockam u nogu sama sebi, a oni mi bockaju u ruke. IZVORNA PORUKA: Friday Ćao devojke, Molim vas za odgovor ako neko zna. Da li Fraxiparine 0,3 može slobodno da se kupi u apotekama bez recepta, ili da idem kod doce da mi da recept ako je neka razlika u ceni? Pošto mi ne odgovara da idem u dom zdravlja svaki dan da li mogu sama sebi da ga dajem? Ako je neko davao sam sebi da li se daje u stomak ili gde je najbolje? Hvalaaa :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:24:51
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Friday Ćao devojke, Molim vas za odgovor ako neko zna. Da li Fraxiparine 0,3 može slobodno da se kupi u apotekama bez recepta, ili da idem kod doce da mi da recept ako je neka razlika u ceni? Pošto mi ne odgovara da idem u dom zdravlja svaki dan da li mogu sama sebi da ga dajem? Ako je neko davao sam sebi da li se daje u stomak ili gde je najbolje? Hvalaaa :) Mozes kupiti u apoteci sama. Meni je najlakse bilo stomak u pocetku i ruke. Noge su bile uzas, najgore za bockanje.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:27:55
|
|
|
|
Friday
|
Heey blizanac, Hvala ti na odgovoru. Proveravaj malo i privatne poruke :) Znači ti miksaš, malo ideš u dom zdravlja a malo ti kući daješ. Da, sigurno je shit da ideš svaki dan u dz. Na nozi se daje u butinu sa prednje strane na sredini tako nešto? Veliki pozz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:29:17
|
|
|
|
Friday
|
Hvala Nato i tebi na odgovoru, mislim da ću i ja u stomak na početku to sam navikla od stimulacije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:30:15
|
|
|
|
blizanac2
|
Proveravam, ali nesto nece da mi salje poruke tamo. 😒 Pa da, ne mogu svaki dan da naciljam bas da sam u to vreme slobodna, kuci da bi isla u dom zdravlja. U butinu malo vislje, i malo ka spoljnoj strani butine, trazi da ti pokazu sestre gde da bodes u nogu ili nadji na googlu. IZVORNA PORUKA: Friday Heey blizanac, Hvala ti na odgovoru. Proveravaj malo i privatne poruke :) Znači ti miksaš, malo ideš u dom zdravlja a malo ti kući daješ. Da, sigurno je shit da ideš svaki dan u dz. Na nozi se daje u butinu sa prednje strane na sredini tako nešto? Veliki pozz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:35:21
|
|
|
|
blizanac2
|
Poslaji mi mail molim te, ne vredi sa privatnim. snezuljak@gmail.com IZVORNA PORUKA: blizanac2 Proveravam, ali nesto nece da mi salje poruke tamo. 😒 Pa da, ne mogu svaki dan da naciljam bas da sam u to vreme slobodna, kuci da bi isla u dom zdravlja. U butinu malo vislje, i malo ka spoljnoj strani butine, trazi da ti pokazu sestre gde da bodes u nogu ili nadji na googlu. IZVORNA PORUKA: Friday Heey blizanac, Hvala ti na odgovoru. Proveravaj malo i privatne poruke :) Znači ti miksaš, malo ideš u dom zdravlja a malo ti kući daješ. Da, sigurno je shit da ideš svaki dan u dz. Na nozi se daje u butinu sa prednje strane na sredini tako nešto? Veliki pozz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:40:48
|
|
|
|
Friday
|
Ok, hvala. To znači mora uvek u isto vreme da se daje, vreme koje sam odrediš?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 10:43:15
|
|
|
|
blizanac2
|
Da, da, u isto vreme. IZVORNA PORUKA: Friday Ok, hvala. To znači mora uvek u isto vreme da se daje, vreme koje sam odrediš?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 15:19:01
|
|
|
|
Tremaroska
|
Pozdrav svima I naravno sto biše lepih vesti i uspešnih dana u oboj novoj dekadi! Mi smo već polako u lepšem zaletu. Ali opet imam pitanje. Obrazac OLK 12 koja komisija izdaje? Ona prvistepena? (Tj na zitnom trgu?) i opet moram tamo da zakazujem? Da li je nekome već stiglo pismo od RFZO i koliko je to trajalo? U poruci sa klinike su napomenuli da sačekam pismo i sa njime odem po uput za stacionarno pa onda nadleznu komisiju. Ubiše me ova silna papirologija po komisijama. Ako neko zna pomagajte 😔
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.1.2020 19:37:14
|
|
|
|
Despacito
|
Ćao.. Ako si iz ns.. Procedura je sl. Dobijaš obaveštenje porukom da u narednih 7dana očekuješ poz pismo od rfzo. Ako ne stigne u tom roku, onda zoveš 1'' i preuzimaš lično. Kad stigne pp, kod svog ginekologa u dz odlaziš da ti izda uput za stac.leč.naslovljeno na željenu vto kliniku, a zatim sa ta dva papira + potvrda 2''komisije (BMPO3) ideš u rfzo na šalt_er predaješ papire, a sutradan dolaziš isto tu da preuzmeš OLK12. Poneseš lk, zk. Od 2.kom čekala sam otprilike 1mes na pp. IZVORNA PORUKA: Tremaroska Pozdrav svima I naravno sto biše lepih vesti i uspešnih dana u oboj novoj dekadi! Mi smo već polako u lepšem zaletu. Ali opet imam pitanje. Obrazac OLK 12 koja komisija izdaje? Ona prvistepena? (Tj na zitnom trgu?) i opet moram tamo da zakazujem? Da li je nekome već stiglo pismo od RFZO i koliko je to trajalo? U poruci sa klinike su napomenuli da sačekam pismo i sa njime odem po uput za stacionarno pa onda nadleznu komisiju. Ubiše me ova silna papirologija po komisijama. Ako neko zna pomagajte 😔
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.1.2020 20:36:28
|
|
|
|
bokym
|
Pozz svima.Evo da vam se javim.Zakazana mi je histeroskopija za februar pocetkom tj cim dobijem ciklus da mi zakazu i sledeci mesec ondnosno marta radi vto. Jako ljubazna dr Crnogorac sve pohvale.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 10.2.2020 8:42:40
|
|
|
|
Tremaroska
|
I zene šta ima novo? Mi zakazani za 20 februar. Čekamo. U medjuvremenu je moj ciklus odlucio da zeza, preskočio skroz ovomesecnu menstruaciju. I tako. Ne stresiram, pretpostavljam da će to dr rešiti kad dođemo na prvi pregled taj. Šta ima novo kod ostalih. Jel gurate?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.3.2020 21:36:05
|
|
|
|
Zvoncica_
|
Cao,nova sam na forumu. Pozdrav svima!Radila sam fet,pre 8 dana mi je bio transfer..vracena su mi 2 embriona stara 5 dana. Danas mi je krenulo smedjkasto-braonkasto krvarenje.. nema crvenih tragova..pa sam htela da vas pitam cisto da li je neka clanica imala slicnih iskustava i da li joj je uspelo?Zabrinula sam se..imam 26godina,mada to i nema pravila..Od terapije imam utrogestan 3x2, estrofem,glukofaz,aspirin i progesteron depo na svaki treci dan.. betu radim za 3 dana.Unapred hvala na odgovorima!🍀
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 7:39:18
|
|
|
|
nata11
|
Ja bih uradila betu odmah na tvom mestu. Srecno.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 8:57:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim na nemas razloga za brigu, da je bilo devojaka kojima se isto desavalo! Ako ne mozes da cekas betu, ti je uradi odmah. I javi kakva je! Srecnoooo! 🍀 IZVORNA PORUKA: Zvoncica_ Cao,nova sam na forumu. Pozdrav svima!Radila sam fet,pre 8 dana mi je bio transfer..vracena su mi 2 embriona stara 5 dana. Danas mi je krenulo smedjkasto-braonkasto krvarenje.. nema crvenih tragova..pa sam htela da vas pitam cisto da li je neka clanica imala slicnih iskustava i da li joj je uspelo?Zabrinula sam se..imam 26godina,mada to i nema pravila..Od terapije imam utrogestan 3x2, estrofem,glukofaz,aspirin i progesteron depo na svaki treci dan.. betu radim za 3 dana.Unapred hvala na odgovorima!🍀
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 9:55:38
|
|
|
|
Zvoncica_
|
Hvala vam puno! Sta mislite da li bi test pokazao? Ili je bas rano za njega?A za betu mi napisali 11 dan.. a danas je 9ti..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 10:41:42
|
|
|
|
nata11
|
Beta bi pokazala i 7-og dana. Uvek sam betu vadila 9-tog.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 10:43:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Po meni je bolje beta i da ne razmisljas, test bi pokazao ali da li se vidi linijica, ili ne, pa lupas glavu i stresiras se bez potrebe. Lepo betu, i odmah znas na cemu si. Ako je pozitivna pokazace je svakako. Ili se strpi jos 2 dana i samo razmisljaj pozitivno! Prosla sam isto, znam sta znaci jedan dan cekanja bete i tih sat-dva do rezultata. Drzim fige! IZVORNA PORUKA: Zvoncica_ Hvala vam puno! Sta mislite da li bi test pokazao? Ili je bas rano za njega?A za betu mi napisali 11 dan.. a danas je 9ti..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 11:06:53
|
|
|
|
Zvoncica_
|
Uradicu u subotu rano i javljam rezultate! Znaci bilo je devojaka koje su imale taj smedji iscedak?Ja se nadam da je sve u redu 🙏Zabrinuta jesam i to bas al sta je tu je.. Hvala Vam na velikoj podrsci!!❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 14:45:13
|
|
|
|
blizanac2
|
Srecno Zvoncice, samo pozitivno misli! Javi nam kad uradis betu ❤️ IZVORNA PORUKA: Zvoncica_ Uradicu u subotu rano i javljam rezultate! Znaci bilo je devojaka koje su imale taj smedji iscedak?Ja se nadam da je sve u redu 🙏Zabrinuta jesam i to bas al sta je tu je.. Hvala Vam na velikoj podrsci!!❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 16:57:37
|
|
|
|
branki*
|
jao,ja navijam da si trudna...uradi test,betu,morace da pokaze..kad se setim sebe iz tog perioda...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 20:01:29
|
|
|
|
Zvoncica_
|
Drage devojke,hvala sa ovolikim velikim podrskama! Meni je danas stalo braonkasto krvarenje koje je pocelo juce ujutru,pa sam otisla da kupim test.Uradim,vidim jedna linija i bacim.Posle mi padne na pamet da pogledam jos jednom i vidim drugu bledu bleeedu crtu..sad ne znam dal je to to..kad lezim nemam skoro simptome a kad stojim,bolucka stomak,noge,ledja..Sta mislite za taj test?🙈
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 20:02:05
|
|
|
|
Zvoncica_
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.3.2020 20:07:26
|
|
|
|
Zvoncica_
|
Jos jednom hvala Vam na ovako lepim recima i zeljama,puno mi znaci! 🍀🙏🌼
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?