branki*
|
druga baba ima 80 godina,moja svekrva i mm ne daje da ona cuva decu,a prito ni ona nije bas sama zainteresvana,ali ne odbija nikad,jer smatra da nije zdravstvno dobra.ona,osim ,pritiska,drugih problema nema.moja mama smatra da on stedi i cuva svoju mamu,a nju jase.i meni drobi.ja realno kapiram i njega,ne moze neko sa 80 god da ti pazi det.a,opet,cuvati moju decu ili dete,bukvalno znavci samo biti tu i postaviti sto da se jede.sve rade sami.i onda moja prebacuje,a sto ne cuva druga baba,nije joj nista,ionako ne radi nista.jeste,tacno,ne radi nista.sem pritiska ,nije joj nista.ali,sta sad meris kome je sta,ona ima 80 god.a ti nemas jo ni 60.ne znam...a,opet.i razumem,.i nervira me.jer sam ja osoba koja zapinje i daje se i kida i jede.i dace ti crno ispod nokta.i onda mi je razmisljanje mm i jegove mame sebicno.a,mozda sam i pristrasna. tata je ...ne znam..naizgled ok.ali,on ima rak bubrega.i nije ga operisao.iako savetuju da se operise.za sad miruje.ne znam.verujem da mu je psihicki mnogo tesko, da se trudi da potisne tu misao.nervira me sto nista nije promenio.u redu,neces operaciju,ali promeni navike,izbaci slatko,prestani da pusis,a on sve isto..i ja ..evo sa dok pisem,idu mi suze..kao da ne cinim dovoljno za mog tatu,kao da treba da ga nateram da se operise..mozda i treba.ali,kako da znam.,.
< Poruku je uredio branki* -- 28.1.2020 18:37:43 >