bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bubi, nema sanse da bas sve uklopis da ti odgovara, a cak i kad se to desi uglavnom deca diktiraju sve ostalo. Ja se ovog leta i ne okupah kao covek, zato sto je J hteo stalno da bude uz mene. A to podrazumeva suv kupaci, tako da sam more vise gledala nego konzumirala. 🙃 Meni nedostaje ono sto sam cesto radila, a to je ustajanje u cik zore i set__nja obalom. Sad je sa decom to nemoguca misija. Takodje dolaskom dece su nam prioriteti bliza destinacija i polupansion, zato sto znam da smo svi sigurno mirni po pitanju hrane i onda mozemo sta god zelimo. Samo da ne idem po marketima i smisljam sta cemo da jedemo. Mi cemo opet Hanioti, isti hotel. Prvi put idemo na isto mesto, ali ok. Planiramo obilaske na sve strane, samo da smo zivi i zdravi. A ja deci svake god spremala da jedu 😂. Nas dvoje u restoranu a njima uglavnom spremim sama da znam sta jedu. Nema sanse da bih ove god dala Urosu nesto iz hotela, restorana... Ali to mi je najmanji problem. Ne kuvam mu pasulj 😁. Njih dve jedu, sada su velike. Znas kako, do sada nismo oset_ili decu na odmoru... U putu spavaju, na moru su ok, sve normalno... Kupaju se, igraju u pesku. Mi smo svaki put do sada bas uzivali, a mladja cerka nije imala ni 6 meseci kada smo otisli na more, sledece god imala 18meseci... Ma, bas uzivanje, ali videcemo hoce li tako biti i sa Ukijem, ipak je decak. Sto se tice smestaja, ako placam hocu da je cisto, oooobaaaveeezno da ima veliku terasu, da je blizu plaze ali nikako na plazi (jednom sam bila smestena na plazi i nikada vise), da nije guzva jer to onda nije odmor, sto se tice kafica, restorana i ostalog ne mora uopste da ih bude samo da je sto manja guzva.. I eto, toga u Grckoj nema a da je cena do 800, maksimalno 1000e za apartman ili do 1500 za hotel
|