Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 24.1.2020 21:19:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobri vece. Dug dan danas. 7 casova. Isla kod procenitelja da mi procebe stetu na kolima. Obavila dostas toga. Bas sam ymorna a djaci su danas bili nesto neobicno dobri 😂 svi razredi. Nem pojma sta im je hehe... Batke je kazu u vrticu bio dobar. Idem sa odgledam neki tutorial sef ima novi posao za.mene pa moram da ucimni skapiram neke stvari.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 25.1.2020 8:38:18
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,hajde da pijemo kaficu,pa da odem do pijace,prodavnice.Kako ste,kako su dečica?Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.Ljubite dečicu❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 25.1.2020 8:52:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja se vec umorila hehe...ovaj mali se budio i budio...ustala jutros u 5 imala nocnu moru. Popila kaficu. Pa na kucne posle se naostrila. Aad mi vec dosta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 25.1.2020 9:38:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,ti si bas vredna!Gde ste mamike?Kako bolesna deca? Rosi,Sanjice?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 25.1.2020 9:42:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Jutros sam rano isla kod frizera. Pevam sutra na svetosavskoj akademiji. Sad ispratih T sa mm. Ima takmicenje iz engleskog. Ova mala je pored mene. Cita nesto. A ja cu sad sve po redu.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 25.1.2020 18:46:25
|
|
|
|
Duškić
|
Mi odmaramo, evo vecerali i sad mali odmor. Toplo je danas bilo pa ceo dan bili napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 9:43:30
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,kako ste,kako su dečica?Evo ja u kuhinji oko ručka,pa da usisavam,peglam itd.A je super.Pozdrav svima.Ljubim vas.Mama Jo,kako prst?❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 9:56:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame, ja sam sama ovih dana, muz sa malim na Zlatiboru, a ja uzicvam, bas se odmaram. Dete je dobro, zdravo, samo me to zanima, drugo nista.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 9:59:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro i ovde..Meni stigli rezuktati ponovljenih briseva. Napokon ok. Hvala Bogu. Napokon da krene u vrtic. Jer mi je mozak pred eksplozijom. Kako ste vi zene? Sta radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 10:02:02
|
|
|
|
pari
|
Dobro je Mirko, konačno!Voci, baš lepo što si malo sama, da uživaš... Ja sama sa T, ne znam šta ćemo danas...uvek mi je prazno bez M .. Juče bili u ns, bilo lepo, mami sam kupila torbu za rođendan, svidela joj se :) Ja ću sutra da spremam stan kad odvedem T u vrtić... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 10:04:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav svima. Mirko, suoer da je sve ok i da ce maleni malo u vrtic, znacice ti sigurno. Meni je mama tu, juce sam bas odmarala, isla da se vidim sa drugaricom, popodne mm i ja malo lutali. Mama ce mi biti tu neko vreme, hocu da zamenim neke plombe pa moram kod zubara, pa sad hocu to da sredim dok je ona tu. I tako... Flamingos, orst je mnogo bolje, hvala sto pitas 😊 uspevam mnogo bolje da hodam, tek boli kad ga dodirnem, jos je modar ali zarasta. Kako ste sve mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 10:09:49
|
|
|
|
vocicana
|
Uh, Pari, pa ja sam sada bas onako se usmerila da poradim ono sto ne mogu na ovaj nacin kada su kuci, ali i uzivam usput, jer stvarno ne mogu vise da se petljam sa glupostima.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 14:48:35
|
|
|
|
pari
|
I treba voci...prolazi vreme, treba i uživati... Nas dve bile napolju malo prepodne. Razmišljam šta ću da pravim, da ispečem nešto, slatko, slano. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:10:06
|
|
|
|
smeško
|
Пари, ти стално нешто печеш. Док смо биле трудне, помислила сам колики апетит има ова женска! Сад видим да је то регуларно, а не друго стање. Ја бих, на твом месту, имала најмање 15 кг вишка, ти се одлично држиш! Како сте сви? Ми смо болесни у фазама, стално се смењујемо. Ј је захтеван, не смем да скинем поглед са њега. Кад је био беба мислила сам само да порасте да га не носам. А сада када све хоће сам, само што га не скидам са лустера и ормана. Мама Јо, шта се десило са прстом? Вон, да ли сте решили мраве? Да ли се Лес јављала? Ј спава, Н и М су на кошаркашком турниру са татом. Све торте готове, бирам хаљине и уживам. Љишо, како сте ви? Били код кардиолога? Решили ону ситуацију у вртићу? Извините, нисам стигла да читам уназад.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:19:38
|
|
|
|
pari
|
Smeško, ja pečem stalno ali po malo i trudim se da bude što manje šećera 😉 Kakve haljine biraš, za šta? Kači nam slike tamo u temu da gledamo 🙂 Ja nigde ne idem niti ću skoro tako da od haljina ništa...
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:22:40
|
|
|
|
smeško
|
Ма, нема код мене мало. Мислим, кад једем. Бирам коју да обучем за вечерас. Довољно комфорну да трчим за Ј, а секси за мм.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:23:51
|
|
|
|
pari
|
Hehe smeško. Teško se nalaze te praktične,a seksi ;)
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:29:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Smesko kaci nam haljine u temi, mene ste skroz zarazile, ja samo na insta sad glefam haljine Smesko, ja imala neku glupu nezgodu, iskliznuo mi tanjir iz ruke i pao na srednji prst na nozi tako da sam bila ubedjena da sam ga slomila. Pomodreo, bol uzas, otok blagi. Nisam ni otisla kod dr... evo sad je vec ok, to se desilo u utorak. Zarasta. Lesica se javljala tamo u temi... Kod Ljishe, tj.kod P su rezultati u redu, krenuo je u vrtic. Ukratko da znas. Cak nam je Ljisha stavila snimak u temi tamo da vidimo sta je P to sa ocima radio...
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:32:40
|
|
|
|
smeško
|
Тешко. Обучем неку из ормана, никада ношену. И жалим се мм како ме хаљина дави и кажем, ма нећу ја ово никада више ни да пробам. Не могу у њој да дишем, још ако ме неко дете повуче за ту машну око врата, а која виси позади... Мм дода како се набира чудно око струка. И врло напорним размишљањем (читај нашла фотографију када сам је наручивала преко нета) дођем до закључка да сам је обукла наопако. Покидали смо се од смеха, тако да нам моје експериментисање бар дође као stress release.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:34:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,cekamo tvoje haljine.Ja teram mm da idemo do Biga,da vidim sta ima..nismo isli odavno.Smesko,nestali su mravi,pa se vratili..ne puno,ali ih vidim..sacekacu jos malo,pa zovem da ih prskaju,ne vredi..ko zna gde ih sve ima.Ja retko pravim kolace,samo ih mm i ja jedemo,deca slabo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:40:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pozdrav za sve. Otkucala sam ali ode post.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:40:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: smeško Тешко. Обучем неку из ормана, никада ношену. И жалим се мм како ме хаљина дави и кажем, ма нећу ја ово никада више ни да пробам. Не могу у њој да дишем, још ако ме неко дете повуче за ту машну око врата, а која виси позади... Мм дода како се набира чудно око струка. И врло напорним размишљањем (читај нашла фотографију када сам је наручивала преко нета) дођем до закључка да сам је обукла наопако. Покидали смо се од смеха, тако да нам моје експериментисање бар дође као stress release. Tako sam ja letos skontala da bluzu iz C&A, koju imam vec 5 godina, nosim naopako 😂 Kad sam je obukla kako treba onda me nije vise gusila oko vrata. A onda smo kuma i ja zakljucile da je lepsa kad se nosi naopako. Sad cu da nadjem sliku da vam dočaram...😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:49:34
|
|
|
|
smeško
|
Мама Јо, ја сам са тањиром исекла ногу и ишла на ушивање, тако да све разумем. Сјајно за баткета! Шмекер је невиђени, само мало по маминим живцима. Не купујем хаљине, тренутно. Само тренутно . Имам их пуно, а слабо носим од Ј рођења. Вон, ми смо звали због црних, пре пар година, да их испрскају. Данима смо их гледали како се у колони пењу уз зид куће и када су кренули да излазе...Нисам чула за случај да је креда помогла. Ми само сат, два нисмо смели да улазимо у просторије, више због деце него због нас одраслих. Иванка, , ти си још боља!
< Poruku je uredio smeško -- 26.1.2020 15:52:37 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:51:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha lude ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 26.1.2020 15:57:36
|
|
|
|
pari
|
E baš 😆 Moja T jako voli muziku, stalno traži "muku" i onda igra 😊 Trreba da odem negde po deteržent za veš, ja volim one tečne...najbliže mi je maxi,lilly i dm
|
Anketa
PeleneKoje pelene koristite za vaše dete?Pampers (
90%)
Huggies (
3%)
Boni (
3%)
drugo (navesti u komentaru koje) (
5%)
Ukupan broj glasova: 143Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!