Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:03:45
|
|
|
|
vocicana
|
Da poludis bas tako!
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:06:21
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni se zato i ne vraca na posao.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:08:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedino sto je bela pa oset_ljiva , imam utisak da bih je svaki dan prala A mislim verovatno je i peres
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:10:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod mene je srecom samo crne pantalone i kosulje pa biram spram raspolozenja.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:11:52
|
|
|
|
Sarav
|
Ih bre, meni sve lepo sad jer sam željna posla. Verovatno ću kroz mesec dana drugu pesmu da pevam. A bele uniforme moraš da imaš više jer je neizvodljivo da se pere, suši i pegla svaki dan.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:11:59
|
|
|
|
vocicana
|
I da prokletstvo bele uniforme,ponekad mi se cini da na putu od svlacinice do ambulante vec imam fleku koja izgleda otprilike kao da sam dosla sa Solunskog fronta, ili krv ili neka prasincina, ili rdja, jer si priudjen u momentima spasavanja da se oslanjas, cucis dzicis sve i svasta, da poludis. Ali imam bas mnogo uniforme koju sam sama iskupovala, špa kada sve poperem i popeglam, imam tako za mesec i po dana da ne nosim na pranje.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:20:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma da nego kontala sam ako je i samo preko garderobe opet ne vredi belo nemozes pola dana biti cist.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:23:20
|
|
|
|
Srecko47E
|
To jeste.Belo je nezgodno a zbog pacijenata uvek moras biti uredan.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:33:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kod mene je srecom samo crne pantalone i kosulje pa biram spram raspolozenja. Takva ke i meni unoforma i uveknotvorim nekom bojom. Sve se slaze
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:44:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Razumemo se onda.Esaroe su cudo
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:55:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Esarpe ili neki nakit isto moze super da izgleda
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:56:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
U pravu si.Pogotovo efektnija ogrlica.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 25.2.2018 12:05:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa tesko bas neke ogrlice da bih nosalana posao al dobro. Sve jedno Mi uvek imamo sastanak kad odlucujemo o uniformama za aledecu god. Sta bi smo i kako voleli. I sustini to i nije klasicna uniforma.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 25.2.2018 12:39:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nakit ne volim.Isti mi nije ni dozvoljen osim minimalizma.Tipa manja ogrlica iki prsten.ali ko voli neka izvoli Ogrlice bas mogu dati vov efekat
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.5.2018 2:04:54
|
|
|
|
MimaKos
|
Variram u tezini ali sada stvarno nemam sta da obucem jer dojim i ugojila se!
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.5.2018 7:18:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sa svakom promenom godisnjih doba...
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.5.2018 7:35:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Klasika kod zena
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.5.2018 7:37:47
|
|
|
|
MimaKos
|
Koliko god da imam garderobe.. :(
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.5.2018 7:38:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa to
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 1.2.2019 22:37:13
|
|
|
|
vocicana
|
Ja imam jednu proslavu punoletstva u restoranu, koleginica slavi sinu rodjendan i sve nas je pozvala, imam sta da obucem, bas sam sada pod znakom pitanja, ne znam kakvu kombinaciju da napravim. Imam neku JACKE:S haljinu, teget na neke ne tufne, ali nesto belo ima. Ne znam videcu sta. Mada mi je najlepse u haljinici nekoj, najpokretnija sam i najlepse mi je tako. Javicu sta sam odlucila.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.2.2019 8:25:55
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ja sad nemam majica za proljece.Sve mi treba,i kratkih i bez rukava 😂 moram polako poceti kupovati
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 21.7.2019 11:53:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod mene redovna pojava, pa istresi sve na.krevet i.kopaj :)
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 31.8.2019 12:57:58
|
|
|
|
Duškić
|
To je pojava kod nas zena normalna. Jos kad je neko slavlje tek onda problem sta obuci?
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 31.8.2019 15:05:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Svadbe najvise zbog toga mrzim... sto uvek razmisljas, ne ide da nosis nesto 100 puta, a ne baca mi se novac na nesto sto cu jednom da obucem
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 22.1.2020 15:50:34
|
|
|
|
branki*
|
Ja nikad nemam sta da obucem. Evo, sad imam proslavu sv. Save, posle toga u februaru neku proslavu, pa svadbu u maju i djacku maturu. Znaci, meni trebaju 4 haljine jos i Plus mi se dopadaju neke koje pojma nemam gde bih nosila. I nervira me sto jednu haljinu nosim samo za jednu proslavu. Posle mi se kao ne dopada, nije da mi se ne svidja, ali kao ne nosim je vise. Jedino sam HL haljinu nosila dva puta. I uvek mi nesto fali. A, videla sam i dve super letnje haljine za svaki dan.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?