Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 20.1.2020 22:25:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Isli smo Von. I tamo joj je skocila. Menjace me pre podne koleginica. Necu da idem u selo. Ne smem da je ostavim sa visokom temp. I Sofiju cemo da ostavimo. Ne može vise mm da izostaje. I ovako mora da izađe kad ja budem isla na sesti. Treba da probam sa decom pesmu za svetog Savu.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 20.1.2020 22:31:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Muke sa bolesnom decom i organizacijom..da prodje sto pre!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 20.1.2020 22:36:06
|
|
|
|
malena39
|
Ljisho, iz licnog iskutva tj boravka u usa 15 god, ne bih ti preporucila zbog djece. Mi smo se najvise vratili da bismo odradili vto ovdje i da dijete odrasta ovdje. Prosto je zdravija sredina za djecu. Sto se finansija tice, u pravu si, ogromni su troskovi za cetveroclanu porodicu. Ne znam u koji kraj us bi isli, ali sjever i zapad su katastrofa. Ako te jos sta konkretnije zanima, slobodno posalji pp pa ti prenesem svoje iskustvo. Ostale mame, masem, nemam snage nekad ni da vas citam...smori me moja trenutna situacija, pisala sam u negativi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 20.1.2020 23:14:45
|
|
|
|
pari
|
Svako ima drugacije iskustvo i misljenje. Vrlo je tesko savetovati. Mi recimo zelimo da se preselimo. Mm je zadovoljan poslom,ljudima,atmosferom,zivotom generalno. Dosta zavisi od toga sta radis i gde zivis i koja su tvoja ocekivanja i zelje. Sanjice, nadam se da ce uskoro biti bolje...
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 20.1.2020 23:20:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, razlicita iskustva definitivno. Sanjice, da vas brzo prodje. Opet talasi virusa. Grozno. Mirna noc svima
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 20.1.2020 23:35:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ljiso, bravo za vas. Super sto je sve ok. Opet ima dosta bolesnih, brzo ozdravite svi. Ja sve pozavrsavala,rasklonila,sklonila,popakovala, i na kraju oprala sudove... i ledja me bas bole. Torta gotova. Popsi gotovi. Sutra slatke mafine i slane i pecem lisnato. Tolikoooo 🤔😥
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 6:23:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja se sinoc komirala. Malena znam ja otprilike kako je tamo. Bilo mi je potrebna 1 god da shvatim da tamo ne bih zivela. Zato decu ne bih ni vodila. P poceo bas da kaslje. Doduse nije lose spavao ali evo ustao i bas kaslje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 8:15:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, kako su deca? Sanjice, kako prodje noc? Ana? Tvoji muski? Kako se ti drzis?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 8:18:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj izbaci me Sanjice, kako ti je T? Ljisho, dok ne dobijete zvanicne rezultate batke ne ide u vrtic, je l' tako? Mirko, kad je rodjus? Flamingos, jesu prosle boginje? Ana, kakvo stanje kod vas? Pari, jeste se naspavale? Ostli kako su?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 8:43:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Noc je prosla katastrofa. Temperatura ide do 39. Jutros smo isli kod dr. Klasican grip. Nista joj nije dala. Samo dosta tecnosti.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 8:53:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 8:58:15
|
|
|
|
vocicana
|
Eh majko moja, bas mi je zao leptirica Sanjice, nadam se da je bolje sada. Moj nije juce imao, mada ono sto je bilo, nije ni moglo da se nazove temperaturom. Oh, neka svi budu bolje, mada kako snega nema, kako nije nista palo, dobro da je i ovako.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 9:00:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Voci, imam utisak imalo snega nemalo isto nam se hvata. Grip je prosle zime bio uzasan i pored onolikog snega.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 9:13:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf Sanjice, je l' bar sad bolje? Hajde da sto pre spadne dosadna temp.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 9:19:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije jos. Kaže dr da ovaj grip traje cetiri do pet dana. A ona ima ove nedelje svakakve obaveze. Imai takmicenje iz engleskog u privatnoj skolici.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 9:25:01
|
|
|
|
Rosita
|
I nama užas. N 39.5 i ne spada, noćas nisam više i merila, davala bruf/ par na 3 h, slabo je spuštalo, D je išlo 2 d do 40, jutros peti dan 37.5
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 9:48:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Covece bas visoke temp. Valjda ce brze to proci. Drzte se. Mama jo ne ide P u vrtic. U principu nema veze bilo kakvi nalazi mogu da ga posaljem ako mi je bas frka niko nema pravo da ga vrati ( to inace i rade samo roditeljima koji su korektni a onima sto decu daju u vrtic i pod terapijom ab i brufenom njima ne mogu nista). Zato sam sve ovo i dozivela kao atak na mene kao roditelja. U zivotu im nisam poslala bolesno dete u vrtic. P je lepo bio kyci na raspustu a ja sam cak i 31 dec uvece radila i 6tog januara sam radilani td i td. D nikad nisam vodila u vrtic ponedeljkom i sredom jer sam je vodila na treninge prepodne. Ja nisam neko kome deca smetaju ali bi mi trebalo malo ipak vremena da imam danuradim sta sve treba. Evo jutros na tabli za danasnje zadatke osvanulooooo za uraditi danas a kad cu pojma nemam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 13:11:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje dete počelo da slini i kašlje, temp 37 pa ne verujem. Evo ih leže, jedan na jednom delu ugaone, drugi na drugom. Ja bih najradije pobegla Učiteljica poslala fotku na viber, prazna učionica. Od 24 učenika došlo je samo 10.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 13:18:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bas ih destekovao grip 😔 Valjda ce malo da jenjava oko raspusta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 13:22:34
|
|
|
|
Rosita
|
Grozno, stvarno. Moj N evo 40.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 13:38:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Grozno, stvarno. Moj N evo 40. Auuuu, znaci da se pripremim za ne daj boze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 13:45:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Nama je januar kritičan, prošle godine nas je svo troje pokosio grip, mm bio na infuziji.
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.1.2020 14:00:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 14:00:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A nama sa kriticnog decembra preslo na kriticni februar, promena otkako je posla u skolu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 14:06:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Jezim se od pomisli na viruse..lakse mi je kad dobiju antib i brzo prodje..ovako je mucenje i svi u krug.Da deca sto pre ozdrave!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 21.1.2020 14:11:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju covece bas visoke. Mi smo pre mesec dana imali taj neki virus sa visokom temp.ja se nadam da ce nas sad zaobici. Zene, drz'te se.
|
Anketa
LAPAROSKOPIJAzvezdica009Zatrudnela sam nakon sto su mi laparoskopijom ocistili jajovode, a konstatovana je endometriozaDA (
34%)
NE (
66%)
Ukupan broj glasova: 283Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!