Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 11:13:45
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,verujem ti,znam kako je to.Ljubim da što pre budete dobro.Važi,javljam čim stignem u stan,nemam internet mimo stana.Odoh do škole.A je jela i sad ručka mandarine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 13:31:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,srecno useljenje! Da li perete ves? Meni se skupilo od zimovanja,preliva...ukljucila sam masinu..svuda haos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 13:35:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, što pitaš? Ja perem, upravo mi radi mašina...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 13:50:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahaha,Ana,tebe sam se i set_ila..pa crveno slovo,Bozic..3 dana😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 13:51:28
|
|
|
|
Ana RR
|
A to ma ja uključujem. Po tome ni mašinu za suđe ne bi trebalo da palimo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 13:51:58
|
|
|
|
pari
|
Flamingos,kako ste? Ja se probudila zapušena...prehlađena. Moram da se malo nalivam danas... Milena, ostajemo još deset_ dana :( kako ide ovo vreme... Sanjice, važno je da ste u vašem stanu...rešićete jedno po jedno.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 14:26:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zene kako ste? Flamingos,sta kaze dr?Kako je A?Pozdrav za sve..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 17:45:51
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala na pitanju.Sad stigosmo,gužva haos.Dijagnoza-sad su boginje,a prošlog puta je bio osip,kad nisam poludela.Tog 11-og novembra je bila dežurna dr.(bio je državni pdaznik)i nije prepoznala osip,strašno.Sad je i krv dete davalo,sve je ok.Evo opet ima blagu temperaturu,dadoh joj lek,osula se svud i tako.Ludnica u domu zdravlja.Pozdrav svima❤.I meni bilo čudno da svega 20-30 boginjica joj izbiju,niti temperaturu imala.Šta je,tu je.Opet mirovanje,20-og na kontrolu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 18:12:03
|
|
|
|
pari
|
Važno je da znate šta je i da je sad dobra dijagnoza... Neverovatno da su prošli put pogrešili ali šta da radiš sad... Mene baš bole sinusi i nos mi curi prilično...pijem od jutros narandžu i limun...ne znam ni sama šta bih još mogla...imam neku ulje za sinuse, kapi... Pravila keks sa urmama jutros, posle treba ručak. Juče sam kupila zimsku jaknu, crvenu, mnogo je lepa :)Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 18:56:55
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,hajd što pre da ozdraviš.Pa da,bitno je da je sad prava dijagniza uspostavljena,stsašno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 20:31:24
|
|
|
|
pari
|
Nema nikoga na rr...svi odmaraju ili uživaju porodično što je super... Mene stegli sinusi, nos curi... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 21:18:45
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,tu sam,oko deteta.Ti se baš mučiš sa sinusima.Častiš u baru-za jaknu,lepo.Uživaju naše drufaRRke,ako,tako i treba,praznik je.Svima šaljem puno poljubaca.Nadam se da su svi dobro❤.A da,Mirko jesu li gotove pripreme?Branki isto pitanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 21:44:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne mogu da verujem flamingos! Strasno.. da sto pre prodju sad. Zato sam bila u cudu,da je mogla male da zaradi.Pari,mucis se sa sinusima posteno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 22:02:08
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ne mogu da verujem flamingos! Strasno.. da sto pre prodju sad. Zato sam bila u cudu,da je mogla male da zaradi.Pari,mucis se sa sinusima posteno.. Von,draga,hvala,znači-da ne poveruješ.Strašno.Ali dobro,šta je tu je.Sad samo da preguramo dok izbiju,nema temperaturu.Svrbi je,utapkavamo puder i da proba da zaspi.Baš se namučila ove dve noći.Pozdrav i hvala na podršci.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 8.1.2020 23:13:06
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari,brzo ozdravi. Flamingos,ne verujem.. znaci strasno. Mi smo tako bili par dana u bolnici jer nisu znali sta je to. I na kraju je opet rekla mix osip. A dr u djspanzeru pedijatar nam je na kontroli rrkla da su boginje. I ja sada ne znam dal mi je dete imalo boginje ili ne. Bitno da vi sada znate sta je. Bas mi je zao. Pisala si da jedva ceka skolu. A sto se priprema tice sve je gotovo. Predjelo cu sutra da poredjam i da spremim projice. Pozdrav za sve 💖💖💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 7:46:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
F, sa brzo i bezbolno prodju. Pa boginje su bas prepoznatljive kad krenu da izlaze, ok na pocetku da im nije jasno. Strasno. Drzite se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 7:58:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro devojcice. Kako ste? Mm i T odose u skolu,tj T. Bas sam umorna. Sutra ce mi biti bas naporan dan. Prezivecu ga. I ovako posle ide vikend.
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 8:17:43
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od mene.konacno da se javim u oboj godini 🙈 malo sam se ulijenila,malo nisam stizala i tako,prodjose dani.Jesam li propustila nesto bitno?Uputite me u kratkim crtama. Ja sam fasovala jaku upalu krajnika i srednjeg uva,od badnjeg dana do juce sam imala horor bolove,od jutros je malo bole,jos bole usi ali ne toliko jako.Dora juce popravljala zubice,sad ode u skolicu.A srecko ko srecko,na lusteru ga ima
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 8:46:07
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro svima.Mirko,Fil,hvala,izguraćemo.Pa to,prepoznatljive su,samo ih ova dr.nije prepoznala.Ali šta je tu je,izguraćemo.Svrbi je,utapkavamo puder,baš joj lepo izbile.Nema više temperaturu.Mirko,srećan rođendan-od❤želim sve najbolje.Beše samo rođendan ili i slava?Znam da si pisala,ali sam,ovako smlaćena,zaboravila.Branki,srećna slava.Svima koji danas slave čestitam i želim sve najbolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 8:52:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mislim da je Mirku sutra rodj, a danas Kh. Srecna slava Branki! Kakva li je reforma ispala? :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 8:59:05
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Fil,pobrkah.Kh,srećan rođendan.Mirko-čestitaćui i sutra😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 11:00:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki srecna slava 😘 Emice cao, nista veliko nisi propustila, mada smo se lepo zabavljali pred krsj gosine 😊 Flamingos, najiskrenije ja bih odmah promenila dr, reci za osip od temperature da su boginje 🙄 mislim da je dobsr razlog za menjanje. Zelim da vas sto pre prodje, ljubimo Andjelu
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 11:04:57
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo.Nisi razumela-dezurna dr.me je olprimila tog dana,a ne njena doktorka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 11:13:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaaa dobro je, ja sam mislila da vam je vasa dr rekla. Izvinjavam se doktorki 😊 A dezurna je bas ozbiljno pogresila. Najvaznije da ste vi dobro, proci ce 😘
|
|
RE: Razgovori mama 01/20 9.1.2020 13:03:47
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo tako,mama Jo.Samo kad je dobro,izguraćemo i idemo dalje.Išla sam do škole,biblioteke,sad dođoh i evo sladimo se tortom,izvolite.Šta radiš ti?Ostale mame?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
PeleneKoje pelene koristite za vaše dete?Pampers (
90%)
Huggies (
3%)
Boni (
3%)
drugo (navesti u komentaru koje) (
5%)
Ukupan broj glasova: 143Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!