dunja RR
|
Didy, ja sam se pre 2 godine zalepila za Veronicu, i umalo da je uplatim, dopisivala sam se i na mail sa njima. Ali sam pitala i na Putovanja.info za taj hotel, i javio mi se jedan operski pevač iz pozorišta u NS, detaljno objasnio sve, da se Veronica se ne isplati. tamo čini mi se ima doručak ako se dobro sećam, u Inei nije bila hrana (Inea nema restoranm, ima jedino bife sa brzom klopom na bazenu), i isti je vlasnik ova dva hotela. Ko odsedne u Inei može i da uplati klopu u Veroniki, ali skroz je nepotrebmo veruj. Što se tiče kvaliteta, ista su oba hotela, meni je lično Inea lepša, bliže je plaži (Veronica je u istoj ulici, samo malo dalje od plaže), ali je nekako tamo stalno ogromna gužva, puno glasnih Engleza (ili je tada kada smo mi bili zapala takva tura). U Inei su bili uglavnom Skandinavci, mirnija varijanta. Ali kažem, nema tu neke bitne razlik,e sve su to slatki pristojni hotelčići, čisti, sa finim bazenima.Ali ta hrana u Veroniki je nepotrebna, za tu cenu, u samom mestu ima baš puno preslatkih taverni sa sjajnom klopom, cene su sasvim, ok, a u ulici pored su Lidl i Sinka, za doručak može da se snadbe lepo. Pekara je na par metara od Inee, kao i stanica ka Hanji. Sa nama u hotelu Inea je bio dr iz bolnice Dragiša Mišović (sasvim slučajno, a ja bila trudna, davao mi čovek injekcije progesterona jer sam imala kao terapiju, da ne idem do Hanje kada je već on tu), elem mislim da sam i spomenula, on sa porodicom godinama letuje na Kritu, obišlu su celo ostrvo i bivali smešteni na raznim mestima, i najviše im se dopada u A. Apostoli, pa poslednjih godina tu dolaze, u Ineu. Tada kada smo mi bili su jednim sinom (oko 20 godina), ali su prethodnih godina u Ineu dolazili sa oba sina, dok su obojica bili manji, tako da ne znam gde , ali definitivno su imali sobu u koju svi staju, ja mislim istu u kojoj su i tada bili, 35, i rekli su nam da je ta soba veća od ostalih i da oni uvek isključivo nju traže. Dobro sam to zapamtila jer smo se zezali ko će pre do te sobe kad i ja rodim drugo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.12.2019 13:18:33 >