Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 8.1.2020 15:59:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil ja mislim da samo vežbe pomažu (pored tretmana). Krema ne može da odmogne ali teško da može da zategne taj deo, koji je baš baš nezgodan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 8.1.2020 16:11:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Fil, kažu da šamaranje podbradka pomaže, ali redovno, znam smešno zvuči, ali izgleda da deluje. Kada mažem kremu, levo desno dooobro išamaram podvaljak. Ja imam još 7-8 kg viška, mada meni nije toliko strašan podvaljak, koliko neke druge tačke. Ali šamaram ga redovno, moram da priznam
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 8.1.2020 16:12:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ali šamaram ga redovno, moram da priznam Kako ovo zvuči
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 8.1.2020 16:16:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dunja, nisam cula za taj “tretman”. 🤣 Znam za onu vezbu kao da ljubis plafon, ali imam preca posla. 🙃 Razmisljam o nekoj kremi, mozda da probam neki onaj Eveline anticelulit program. Mada ni to ne sme uz dojenje.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 11.1.2020 22:55:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha nisam uopste videla ovu temu. Dunja, bas si me nasmejala sa ,,samaram ga redovno" Fil, ja tebe uopste ne mogu da zamislim sa podbradkom... koliko ti imas kg? Ja tebe totalno zamisljam kao ultra zgodnu, plavusu sa liknama kao federima, i zategnutu i sa malo silikonskom gornjom usnom No, takodje mislim da samo vezbe, a kreme... ne znam, mislim da one mozda samo mogu malo ublaze bore eventualno, a vezbe uz skidanje kg sigurno ce i podbradak oterati.
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 11.1.2020 23:04:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mama Jo, pa hvala ti, lepo zvuci tvoj opis. :) Imam 66kg na 170cm. Nije to strasno, ali kriticni su mi struk i taj podbradak. Cak podbradak vise mrzim od svog struka. :( IZVORNA PORUKA: mama Jo Ahahahaha nisam uopste videla ovu temu. Dunja, bas si me nasmejala sa ,,samaram ga redovno" Fil, ja tebe uopste ne mogu da zamislim sa podbradkom... koliko ti imas kg? Ja tebe totalno zamisljam kao ultra zgodnu, plavusu sa liknama kao federima, i zategnutu i sa malo silikonskom gornjom usnom No, takodje mislim da samo vezbe, a kreme... ne znam, mislim da one mozda samo mogu malo ublaze bore eventualno, a vezbe uz skidanje kg sigurno ce i podbradak oterati.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 12.1.2020 14:22:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, struk jos mozes da prikrijes garderobom dok ga ,,ne sredis"... a podbradak se vidi pa vidi. Secam se da sam nekad videla kao neki aparat za zatezanje podbratka, to sam se sinoc setila. Izgleda kao neki rol-on veci i onda sa njim prelazis preko vrata tj.podbratka. sad verovatno treba dosta vremena i koliko je delotvorno ne znam. Mozda sve u kombinaciji - vezbanje, sto dunja kaze ,,samaranje" , krema i tako neki aparat.
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 5.1.2021 13:59:36
|
|
|
|
branki*
|
meni je tu malo opustenija koza i jako je pocelo da me nervira,bas,bas.nema resenja u smislu glupih krema.moze tretmanom kod doktora.nemam sad novca ali...
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 5.1.2021 23:25:58
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Ali šamaram ga redovno, moram da priznam Kako ovo zvuči Malo okrutno aaaa?
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 6.1.2021 7:56:44
|
|
|
|
emicaa
|
Juce pricam sa drugaricom,isla prije dvije sedmice u Istanbul.Kao u povjerenju mora mi nesto pokazati,radila podbradak i kapke.Kaze kod nje svi u porodici imaju podbradak,ona je cekala da udje u cetrdeset_e da to rijesi.
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 6.1.2021 8:18:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E bas me briga za to🤣
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 6.1.2021 8:27:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja skoro videla zenu sa bas izrazenim i jakim podbratkom. Ju, bas sam bila u cudu, pritom nije nesto matora zena. Onda sam tek skontala sta zapravo mislite pod podbratkom 😊 nije to ono da ti se smezura koza kad onako napravis facu bradom, ovo je ozbiljna kolicina koze koja visi tu i, iskreno, izgleda bas ruzno. Verujem da zenama koje ga imaju bas smeta. A sta se sa njim moze uraditi? Ja mislim da, osim neke hirurske intervecije odstranjivanja istog tesko sta moze da pomogne... Emice, kako je ta tvoja drugarica radila, sta je tacno radila?
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 6.1.2021 9:48:14
|
|
|
|
branki*
|
da,da ne ka spustis bradu skroz do vrata,to manje vise svi imamo,bude kod svakog tako,ovo je nesto sto se vidi u normano poozaju glave.blaga opustenost je kod mene
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 6.1.2021 10:44:09
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo nisam mnogo ni ispitivala,pokazala mi je samo rezove.Uglavnom izgleda potpuno prirodno,da mi nije rekla ne bih ni primjetila.
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 6.1.2021 10:46:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa super, eto izgleda da postoji resenje (kod nas verovatno ne)... A je l' imala bas, bas podbradak? Ili to vise htela da zategne taj deo lica, tj.vrata, tu kozu, da tako kazem?
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 10.1.2021 15:50:15
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Fil, kažu da šamaranje podbradka pomaže, ali redovno, znam smešno zvuči, ali izgleda da deluje. Kada mažem kremu, levo desno dooobro išamaram podvaljak. Ja imam još 7-8 kg viška, mada meni nije toliko strašan podvaljak, koliko neke druge tačke. Ali šamaram ga redovno, moram da priznam Dunja uvek me nasmeje ova tema setim te se, na prvu , pomislim kako se samaras.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 10.1.2021 16:05:12
|
|
|
|
Lilly5
|
Opustenost dolazi sa godinama 😀 Ne samaram jos uvek.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 10.1.2021 19:25:17
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Pa super, eto izgleda da postoji resenje (kod nas verovatno ne)... A je l'' imala bas, bas podbradak? Ili to vise htela da zategne taj deo lica, tj.vrata, tu kozu, da tako kazem? Mama Jo kod nje sve zene u porodici imaju tu viska koze,i izgleda ono kao dupli podbradak.Sad je fino zategnuto,ravno
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 10.1.2021 20:05:24
|
|
|
|
Duškić
|
Ja zaista protiv korekcija nisam. Samo bez preterivanja.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 10.1.2021 20:30:44
|
|
|
|
Lilly5
|
Koga poznajete da je radio korekciju podvaljka, ja nikoga vala.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 10.1.2021 21:44:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa mozda nece da kazu 😁
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 11.1.2021 15:25:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja planiram nakon sto prekinem sa dojenjem.
|
|
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 12.1.2021 9:38:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, bas korekciju neku? Kao zahvat?
|
|
RE: Podbradak, podvaljak, podvoljak... 12.1.2021 10:54:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nisam sigurna sta cu, videcu sta je najbolje. Meni tu nema mnogo ni koze ni masnoce, ali upropastilo mi je gomilu slika.🐖 Sad cu svakako najpre na neku dijetu posto sam se ugojila od kako sam pocela da radim.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?