Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 0:54:12
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka A jok, bolje nemoj da jedes. Kad padnes u depresiju zbog nagrade onda se baci na hranu. 😂 Uzece druge nagrade,igracke nama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 8:03:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Kafa,drage
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 8:11:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kuvaj, sipaj, petaaaaaak☺️☺️☺️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 8:13:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro jutro. Toliko sam pospana da sam napisala “ do bro jutro”.🤦♀️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 8:49:47
|
|
|
|
Filadendronka
|
Izvolite!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 8:56:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze jedna domaca, jaka. Hvala Fil 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:02:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo ja nudim dorucak, postavljam, hajde 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:06:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moze dorucak, kao zombi sam. Jos onu devojcicu nisu nasli. :(
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:08:47
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja kao zombi a ti si kriva Joj cuti, nisam posle gledala, ali jeza me hvata. Jeza jeziva.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:23:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! I ja ispijam kaficu i kunjam. Skroz sam se pogubila sa ovim slobodnim danima, bila sam ubeđena da je danas subota. Marko je danas samo sat vremena u školi, ne nose knjige. Odneo je poklon za drugara - učiteljica je na papirićima ispisala imena svih učenika pa je svako od njih izvlačio po jedan papirić i koga su izvukli njemu treba da donesu poklon ali niko ne sme da zna ko je koga izvukao. U utorak sam poručila nešto iz Srbotrade i još uvek mi nije stiglo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:25:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Ana izgleda je opsti haos sa posiljkama, vrvatno zbog onog strajka poste, pa i kjrirske sluzbe imaju brdo posla. Bas smo sad u onoj temi o cestitkama shvatili da moja nije jos stigla kod jess, a mi smo samo na razlicitim krajevima grada.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:30:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Užas. Ofarbaću se nikada. Bolje da sam otišla do Srbotrade direktno, jbg.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:45:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas. Nema nm Vesi os jutros, sinoc muz u 3.smeni pa ona udri po pisanju, a jutros nista.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:48:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha pao zornjak
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:51:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahahhahaha vesi, vesi djavolice mala
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 9:55:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Anci, bas je super fora od uciteljice. 👌👏 Koju farbu uzimas u ST? Ja planiram pramenove uskoro, bas je vreme, a taman mi se kosa oporavila. Nema Vesi. 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:02:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Fil, kupujem Biokap, kod njih su mi najpovoljnije.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:07:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Bas. Nema nm Vesi os jutros, sinoc muz u 3.smeni pa ona udri po pisanju, a jutros nista. Pisala, pisala pa kada ste se razbezale ona presla kod komsije... Ne voli da spava sama...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:14:38
|
|
|
|
Filadendronka
|
Aha, secam se da je MimaKos pisala da ce uzeti njih kad resi da se farba. Ne znam da li ih prodaje apoteka Krsenkovic, kozmetika im je jako povoljna. IZVORNA PORUKA: Ana RR Fil, kupujem Biokap, kod njih su mi najpovoljnije.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:16:42
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: mama Jo Bas. Nema nm Vesi os jutros, sinoc muz u 3.smeni pa ona udri po pisanju, a jutros nista. Pisala, pisala pa kada ste se razbezale ona presla kod komsije... Ne voli da spava sama... Kazem ja Vesi djavolce Nema je od jutros je domacica.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:23:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mora da skuva nesto, deca skapavaju. 🙃
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:35:05
|
|
|
|
mama Jo
|
mogla bih i ja mojima 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:36:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja razmisljam o onom pilecem paprikasu, ali moram najpre u nabavku. Tek pijem onu kafu od jutros.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:37:34
|
|
|
|
mama Jo
|
E Fil, Fil... moj paprikas se vec kuva uveliko, c c c c c
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 10:40:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kazemo mi da si ti domacica za primer! 👌
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?