Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:47:36
|
|
|
|
bubulence
|
U krevetu 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:47:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Secam se da je centar za soc.rad imao kao neki projekat pojacan rad sa soc.ugrozenim porodicama sa vise dece, pa im kroz razgovore ,,priblizavao" pojam kontracepcije. Secam se i ishoda - pisalo se o tome. Iahod - 0. Ma kakvi, nista se nije promenilo. Ne mogu oni to da shvate, a kamoli da nesto urade po tom pitanju.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:49:12
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne znam sta im je sa mozgom, samo jadna ta deca. Gde li ih naprave za ime sveta?! I i kako im je uopste do sexa u svoj toj muci i problemima? Kako im nije zao da gledaju decu da se muce. Ma bezi bre.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:50:08
|
|
|
|
bubulence
|
Ma podvezati im jaknike i gotovo. Ta deca su vise gladna nego sita, prljava,, bolesna... Dusa me boli
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:50:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi da pises sa mnom,mama Jo hoce sve nagrade,vidis koliko pise.Fili zna adresu,icice kod nje nagrade da uzme njene
< Poruku je uredio veselica RR -- 26.12.2019 23:51:24 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:51:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, oslobodi me ove dve napasti. Ja samo zelim taj pistolj da ih obe ucmekam. 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:52:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto. Ja sam sa sela, tamo ima gomila takvih porodica. Secam se jedne zene u komsiluku, beda nad bedama, 4.put trudna i mama moja joj kaze -aman, pa zasto? A njen odgovor je bio - ako nas ovo 4.ne izvadi iz gov..a nista nece... dakle, oni su garant bili u dugovima, i cekaju da se porodi da dobije te pare. Uzas. To je bilo pre jedno 10tak godina. Znate kako se zavrsilo? 4 decaka eno problematicna sa ocem pijandurom, a majka ih napustila sve.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:53:03
|
|
|
|
bubulence
|
Leelee, znate sta, posaljite vi sve muzeve kod mene. Samo piset_e, nista sa muzevima ne radite a evo ja sam raspolozena sa priskocim u pomoc. Decu ne mogu da vam cuvam, saljite ih kod baba
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:53:14
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bubi, oslobodi me ove dve napasti. Ja samo zelim taj pistolj da ih obe ucmekam. 😂 Aahhaha Ma ja cu vas do zvezda odvesti magiju da vidite
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:54:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Gledale smo izgleda isti film. Ima deo sa ljubicas_tim khmm... 😂 IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Bubi spava ili napada muza. Mozda pise mom,radi trecu Jok, gledala neki tinejdzerski film. Sada mi dodje da napadnem muza ali ko zna koga on trenutno napada u snovima🤣. Fil, i mene to uzasno iznervira. Zasto prave decu ako nemaju od cega da zive...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:55:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bubi, oslobodi me ove dve napasti. Ja samo zelim taj pistolj da ih obe ucmekam. 😂 Aahhaha Ma ja cu vas do zvezda odvesti magiju da vidite Ovo kao predizborna kampanja😂. Obecanje, pustite mama jo da pobedi i odvesce vas do zvezda😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:55:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Jos par dana traje nagrasna... jos par dana ne kuvamo, ne sexamo se... nista, ne depiliramo... A onda kad sredimo nase i krenemo u akciju... ma bice haosa
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:56:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahaha mama Jo ti kuvaj,dobila si c nagradu i opet ces.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:56:10
|
|
|
|
bubulence
|
Ahahaja, jao Fil daaaaaa, mnogo volEm ljubičastu boju🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:56:53
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, to neka se njih dve dogovore, one se bore za te komete. Ja samo sa cudovistima imam posla. 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:57:00
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Leelee, znate sta, posaljite vi sve muzeve kod mene. Samo piset_e, nista sa muzevima ne radite a evo ja sam raspolozena sa priskocim u pomoc. Decu ne mogu da vam cuvam, saljite ih kod baba Ahahahaha
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:57:25
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bubi, to neka se njih dve dogovore, one se bore za te komete. Ja samo sa cudovistima imam posla. 😁 Zvezde Fili
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:57:51
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Ahahaha mama Jo ti kuvaj,dobila si c nagradu i opet ces. Moze, moze, ionako su mi egzibicije u kuhinji omiljene
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:58:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja sam sva sredjena, cak sam i masku metnula. 😂 IZVORNA PORUKA: mama Jo Jos par dana traje nagrasna... jos par dana ne kuvamo, ne sexamo se... nista, ne depiliramo... A onda kad sredimo nase i krenemo u akciju... ma bice haosa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:58:52
|
|
|
|
bubulence
|
Zaboravila sam da ispeglam muza za sutra. Odoh pa se vraćam kasnije.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:59:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha, ja se borim sa Vesi a molim ljude u pp da glasaju za nju
|
|
RE: DecembaRRska kafana 26.12.2019 23:59:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahaha zovem i ja,pitaj Bubi.I prošli put sam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 0:00:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ahahhahahahha, pa svi glasaju za nas tri i gledaju da li smo normalne. 😂 IZVORNA PORUKA: mama Jo Ahahahaha, ja se borim sa Vesi a molim ljude u pp da glasaju za nju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 0:00:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Veruje Ali to se zove drugaRRstvo ❤
|
|
RE: DecembaRRska kafana 27.12.2019 0:01:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Daaa ☺️☺️😘
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?