|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska kafana
23.12.2019 9:13:56   
Filadendronka
I ovde bas pada kisa. D ode u vrtic pevajuci, a J je bolje. Hvala Ani sto mi je otvorila oci po pitanju dijagnoze. Bolne desni jesu od zubica, zali se i sad na to. Ali to nije ni priblizno koliko se mucio dok ga je drmao onaj virus. Kako su tvoja deca Mama Jo? Sta rade Svirko, Flamingos, Ivanka, Kh? Slavljenica Vesi? 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1951
23.12.2019 9:17:03   
veselicaa
I kod nas kiša,oblačno. Ja da napravim doručak pa moram u školu,zovu nas zbog ekskurzije a niko neće ni da ide,skupo svima.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1952
23.12.2019 9:29:37   
Khaleesi
Jutro mame

Ja sam jedva odvela M u skolu tako mi se spava. Sad sa malom doruckovali ivtako razvlacimo se... Kisa pada... 

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1953
23.12.2019 9:44:08   
Mirko Svirko
Dobro jutro mame... Kako ste?I kod nas je oblacno. Pada kisa. Nadam se da ce uskoro pasti sneg...Pijeno kafu, ja kuvam... pridruzite se 💖☕☕

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1954
23.12.2019 10:04:55   
mama Jo
Fil, kako mu je osip?
Moja mladja je ok, nema temp.vise, ali dva dana nije nista gotovo jela, dva dana nije ni kakila... mislim da je sad muci stomacic. Pocne da place iz cista mira. Imala je i par afti u ustima, vrvtno ju je iritiralo... jos uvek zna da budd bas nervozna.
Starija je i nocas imala temp.oko 1, posle nije. Sad je ok.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1955
23.12.2019 10:17:00   
lepic
kafa, moze

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1956
23.12.2019 10:18:25   
Filadendronka
Veselice, koliko su sad ekskurzije? Znam da su bile bas ogromne cifre i u nasoj skoli. Boze, nekad zaboravim koliko je proslo vremena od tada. Mama Jo, osip kod J je bio minimalan i povlaci se hvala Bogu. Ali tacno je imao na tabanima, dve tacke na kolenu, par na rukama i vrv gomilu u ustima. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1957
23.12.2019 10:58:44   
Mirko Svirko
Fil, kakav je osip na kraju bio?Znam da si pisala i u temi.Bitno da je bolje sada. Mama Jo, kako ste vi? Ruckajte po malo.Kod nas kisa a mi cemo izgleda da uzmemo nase gumenjake i da krenemo u avanturu.. Znaci u najavi Pepa i Dzordz po baricama 😂😂😂

Direktna veza do poruke: 1958
23.12.2019 11:15:46   
Filadendronka
MS, postavila sam slike u temi o osipu. Nista strasno, ali je izgleda jako bolno u ustima. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1959
23.12.2019 12:09:05   
vocicana
Dobro jutro.
Filadendronka, hara sarlah, tako da nekome po kozi nekome po ustima, kod nas su boginje i dalje aktuelne, videcu za dve nedelje da li ce mali da zafasuje, mada je vec dva puta bio u kontaktu, nije ih dobio, ali zato sarlah, vristao.
Danas radimposle podne, padala je kisa jutros, jednog trenutka bas, ali dobro je sve proslo.
Zao mi je sto nema snega, ali i kisa je lepo rascistila vazduh.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1960
23.12.2019 13:41:42   
mama Jo
Kod nas je ok situacija, starija ima blagu temp.od 37.1-37.5 ali je raspolozena lepo. Sad su obe zaspale. Starija se zali da je boli grlo kad guta, prskamo apis golu.
Mladja dva dana nista nije jela, izgleda da je imala afte po ustima, pa ju je bolelo. Danas evo pojela pun tanjir super, i palacinke. Presrecn sam sto je bar nesto konacno jela.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1961
23.12.2019 13:51:07   
Filadendronka
Voci, meni boginje ne pominji. Doista stariji je dobro prosao i u to vreme jeo kao pozar. Ali bebac se napatio. Sarlah takodje ne bih znala da prepoznam. A i smucilo mi se vise da sama moram da postavljam dijagnoze, dok ce oni koji su placeni za to davati dijagnoze “verovatno su zubi”. I moja prababa zna toliko. Mama Jo, dobro je da ide na bolje. Da se malo odmoris i psihicki i fizicki. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1962
23.12.2019 13:55:27   
mama Jo
Fil, tvoji su oboje imali boginje?
Mi jos nismo, tek nas ceka ta avantura

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1963
23.12.2019 14:51:14   
vonavoj
Mama jo,super da ste bolje.Fil,jako boli u ustima.secam se po M..on je plakao 3 dana..I M je bolje,nema temp,ali jw poceo da zeza sa hranom..do 1.5godine sve jedu,posle jedu duplo manje..nigde logike..A ja sam tako mrzovoljna,lenja...nemamo opet vode,spremala rucak,rucali..svi su kod kuce,nema skole,vrtica..pada kisa..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1964
23.12.2019 14:54:40   
mama Jo
Bas to von, do 1,5 sve, posle se u principu ,,natezemo" za hranu. Starija je joyms i dobra, mladja haos.
Grozno kad nema vode.
A i danasnji dan je stvaaarno uzas... vreme depresivno katastrofa.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1965
23.12.2019 15:00:29   
Filadendronka
Mama Jo, stariji je doneo letos boginje iz vrtica. Bebac imao cetiri meseca, a napolju milion stepeni. Mada kazu da je bolje kad je leto, zbog zasusivanja i ranijeg izlaska napolje. Von, videh po krvnoj slici da je neki virus. Ne vredi, ovo vreme je uzasno i plus kolektivi. Mene vaspitacice gledaju sad ispod oka zato sto sam pokrenula pricu da deca sto vise izlaze napolje i da je potrebno stalno provetravanje prostorija. Kao da sam trazila da im vade bubreg. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1966
23.12.2019 15:05:09   
mama Jo
Joj Fil, samo kad ste to prosli, verujem da je biko loooodo.

Razumem, a zamisli u nasem vrticu uopste ne izvode decu napolje. UOPSTE.NIKADA. Ja sam vec nekoliko puta pitala, nemaju svoje dvoriste i vaspitacice se plase 😕
Jedan od glavnih razloga zasto moje dete vise ne ide nego sto ide. I glavnibrazlog zasto hocemo da je prebacimo

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1967
23.12.2019 15:22:42   
vonavoj
Mama jo,i stariju vaspitacice nisu nikad izvodile..mozda 3 puta za 4godine..a mladju njene izvode..sve je do vaspitaca..ali i to je retko koliko ih y inostranstvu izvode..tamo moraju da imaju odela za blato,vetar,sneg..i stalno su napolju..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1968
23.12.2019 15:24:00   
Ivanka 75
Menjam koleginicu veceras... Nista od slobodnog popodneva i farbanja kose... 😕😕😕

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1969
23.12.2019 15:45:45   
Sanjica26 RR
Gde ste žene. Definitivno sam zakacila stomacni. Kljukam se cajevima.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1970
23.12.2019 16:00:15   
mama Jo
O, Sanjice bas bzvze. Bar jedi cokoladu za kuvanje.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1971
23.12.2019 16:20:01   
Ana RR
Sanjči, čaj od lista dunje ako imaš, to je odlično za dijareju.

Hello žene. Skuvala sam kafu i evo zevam, jedva izdržah danas. Najgore mi je kada nema puno posla pa se uspavam. Ali sutra i prekosutra odmaram user posted image prošle godine je katolički božić padao u utorak tako da smo spojili sa vikendom pa posle i za NG isto tako. Sad nam je iscepkano plus radim 1og user posted image doduše, tek kada dođem sebi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1972
23.12.2019 16:27:42   
Ivanka 75
Sanjice, kazu i caj od kore nara da je dobar za dijareju.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1973
23.12.2019 17:33:41   
Ivanka 75
Prazna kafana... C c c

Direktna veza do poruke: 1974
23.12.2019 18:27:56   
flamingos
Tu smo Ivanka,ja baš i nisam za kafanu,pošto ne pijem alkohol😀.Joj što ovde pada kiša,pljusak.

Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here