|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/19
16.12.2019 11:34:23   
Khaleesi
Caos mame. Operisala je mala pupcanu kilu pre dvadeset_ak dana imala je od rodjenja i nije se povukla. U sept napunila 4 pa smo se cuvali kuci da budd zdrava i operisali je u novembru. Tu gde je bila secena je kao ploca ali dr kaze to je sve bormalno samo sto se mal zali i place da je boli 🙄kaze nije od toga jer nije ni crveno niti povraca. Kaze da je do toga pocmvracala bi.

Jo meni svako jutro nos lose i boli me grlo. Uvece se probudim boli grlo. Isto i deca. Samo je do grejanja vruc je vazduh i smeta sluzokozi.. Ja dok med malo ne uzmem nece da popusti 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 751
16.12.2019 14:33:43   
jess021
Cao mame, kod mene bas gužva, ali evo koristim neku pauzu.

Milena sta kaze dr? 
Mi smo imali turbo vikend, u subotu rr deda mraza, a juče su moje smizle imale nastup na novogodišnjem koncertu. Joj ne mogu vam opisati koliko je bilo lepo i koliko sam bila ponosna, stvarno su bile predivne, sve tamo ali je samo nastup već su bile same, sa grupom, nekih 4-5 sati i sve što sam im rekla su me poslušale. Eto, a ja preplakala čitav nastup. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 752
16.12.2019 14:56:38   
mama Jo
Joj jess mogu da zamislim... mislim da cu tako i ja na prvoj priredbi/nastupu. Ma ne na prvoj... svakoj 😊

Mi opet temp... evo 37.1 je ali mislim da skace, bas je lomi 😕

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 753
16.12.2019 22:33:20   
mama Jo
Mame pa gde ste vi?
Ja evo k'o i svaka luda zena, majka rekla sebi sad kad mala zaspi odoh i ja odmah (imala je danss temp.,pa se stalno i sad evo budi)... i sad ona zaspala, ja evo ribam pod u kuhinji. Toliko o tome naci cu vremena za sebe.

Sad cu na spavanje, samo da se okupam.

Nego, ovaj Slavko Beleslin bas nekako kul... sta znam, mozda zbog tog grubog glasa. Muzevnog.

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 754
16.12.2019 22:38:20   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Ja sam tu. 

Jess divno. Razumem te. Doduse ja nisam nikad plakala al ja u stomaku ponos oset_im 😊. Divne su ti curice.
Nego ja batketa da pohvalim. Deran je danas imao slikanje sa deda Mrazom u vrticu i NIJE njakao. Hehe taman u subotu imao uvertiru.
Ja radim al nesto je net spor pa malo malo pa nesto cekixam. Izludkuje jer tonu posla imam za veceras

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 755
16.12.2019 22:57:52   
Milena18
Jess, divno ❤

Ljišo, bravo za batketa! Veliki je to čova.
Mi išli popodne kod lekara, M opet ima bronhitis. Dobila je inhalacije berodualom, mada smo sa time već i sami počeli. Ako i sutra bude imala visoku temperaturu, da uradimo ks i crp.
Laku noć, mame!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 756
16.12.2019 23:11:30   
Misha i Ljisha
Hajde da prodju te temperature. 

Cim nema mama jo znaci malceka se budi. Bas mi zao. Nadam se da gresim i da spavas. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 757
16.12.2019 23:24:53   
Ivanka 75
Dal me oci varaju, dal ce sutra leto da pocne 🤔
Ljisha se pojavila... ❤️❤️❤️
Hugs amd kisses 💋💋💋
Kako poso Ljisho? Jesi li se navikla vec? 
Bravo za malisu, raste dete pa ce i njakanje da prestane 😊
Jess, ponos se oseca u celom telu, suze su vrhunac osecanja ❤️
Drzim fige da sve temp odu nocas ko rukom odnesene 👍

Direktna veza do poruke: 758
16.12.2019 23:29:03   
mama Jo
Evo je probudila se opet Ljisho user posted image
Sad na meni spava, ali nema temp.,nije uopste topla... ne znam sta joj je sa tim budjenjem vise.
Ja jedva gledam.
Trazim to more, bas sam opet gledala sta ste pisale u temi.
Odo' sad da spavam.
Milena, nadam se da necete ni vi imati sutra temp.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 759
16.12.2019 23:30:49   
Misha i Ljisha
Haha Ivanka jesi blesava. Hugs and kisses 😘

Ma poso ko poso. Al da kazem iskreno tacno bih siznula da moram svaki dan da idem na posao. Dva puta nedeljno mi je sasvim dovoljno. Evo kasnim i sa pripremama i sa planovima. Ma sa svim i svacim. Veceras moram da uradim 7 set_ova banera za jednu firmu a tek radim treci set_. Duga je noc. A ujutru u 6 i 15 moram vec da krenem za Indjiju. Znaci ustajanje oko 5. Mada se sad razmisljam da odem u krevet pa da ustanem u 3. Tako sam pre par nedelja funkcionisala. Ustanem izmedju 2 i 3 i onda radim. Jer uvece me jako bole oci i jako sam umorna. Al jos malo. 
Nedostajele ste mi drage moje

Direktna veza do poruke: 760
16.12.2019 23:34:03   
Ivanka 75
Kako to mislis jos malo? Raspust pa odmor ili neki drugi planovi?
A ja pa ne funkcionisem kako treba kad ne idem na posao 😊
Mogu 10ak dana bez posla ali posle se samo razvlacim

Direktna veza do poruke: 761
16.12.2019 23:35:26   
Sanjica26 RR
Sve vas pozdravljam. Umorna sam i bolesna. Trese me groznica. Svasta pijem, ali ne vredi.Hormoni su me u haosu. Krece ludilo od nedobijanja☹️

Danasnji dan sam prezivela. Otkazali su mi za dezinfekciju. I to da nisam zvala ne bi ni javili. Opet ih zovem ujutru da potvrdim. Sama sam i sutra sa decom. E, da ima novo da mm vise nema kamencic. Isao je danas na rengen. Slavim majke mi. 
Odoh. On radi do kasno u kancelariji. Kraj godine, a posle hvatamo zalet za sređivanje stana. 
Budite dobro i da deca budu bez temperature 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 762
16.12.2019 23:40:14   
Ivanka 75
Sanjice 🤗 🤗 🤗
Stigao te umor, stres pa ti imunitet pao  i sve se poremetilo. 
Dobih sifru za ektronski dnevnik. Mm mora naknadno da ide da uzme, ja nisam ukapirala da moraju roditelji svako za sebe da potpise. 
E sad... Smem li da kazem da je ednevnik totalno opterecenje za predavace i umesto da misle na nastavu oni moraju da upisuju svasta u dnevnik sto e sto pisani. 
E birokratijo, vreme oduzimas! 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 763
16.12.2019 23:43:20   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kako to mislis jos malo? Raspust pa odmor ili neki drugi planovi?
A ja pa ne funkcionisem kako treba kad ne idem na posao 😊
Mogu 10ak dana bez posla ali posle se samo razvlacim

Jos malo pa raspust. Dva puta nedeljno idem samo u skolu. Trazila sam takav raspored i bez rupa u casovima. Pitala me koleginica kao  odakle mi hrabrosti da zahtevam tako nesto. Reko ili ce mi izaci u susret ili nece. Ako nece ne pada mi na pamet da idem tako daleko vise dana. I oni mi izasli u susret. Hehe ko ne riskira taj ne profitira. 
Sanjice odlicne vesti za tm. O neka coveku vise lakne. Bas se napatio

Direktna veza do poruke: 764
16.12.2019 23:47:44   
Ivanka 75
Ako Ljisho, tako sam ja posle 15 god reklae necu vise da radim dvokratno. I rekose ok... 👍
I sad samo 2x nedeljno idem 2x na posao. 
I ja jedva cekam 28. 12. Treba mi odmora.. 

Direktna veza do poruke: 765
16.12.2019 23:49:01   
Misha i Ljisha
Auuu izbaci me rr. Elem e dnevnik je s jedne strane ok. S jedne ne naravno. Npr kolege me ubedjuju da moram da imam pedagosku svesku sto je totalno ludilo jer ja u e dnevniku imam sve da zapisem i ne pada mi na pamet da piskaram sto puta iste stvari. I mnogi misle takodje i zbog toga da sam bezobraznani neodgivorna. Pazi e dnevnik mozes videti u Cikagu a moju pedagosku svesku ne moz. Takodje mi je validnije u e dnevjiku sve nego u svesci. Ono je "javno" cim napises vide roditelji vide razredne staresine. A jabu svesci mogu da zvrljam sta ja hocu. Al to je vec druga tema

Direktna veza do poruke: 766
16.12.2019 23:49:54   
Sanjica26 RR
Ivanka, naravno je da opterecenje. Ali ja vise ne mogu tako. Kod kuce upisujem. Predavac se usresređuje na kucanje, umesto na casove. Luda kuca.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 767
16.12.2019 23:51:56   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ivanka, naravno je da opterecenje. Ali ja vise ne mogu tako. Kod kuce upisujem. Predavac se usresređuje na kucanje, umesto na casove. Luda kuca.

Kad sam videla da za svaki predmet posebno pise sta je radjeno taj dan kad je dete dobilo ocenu.... Oooooo boze, pa mozda to i ima logike ali majko mila koliko je to posla. 
Pa neko mora npr za 100 dece da upise, eeeej breeee

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 768
16.12.2019 23:58:26   
Misha i Ljisha
Ma brzo to ide. Jedino kad nikako da se ulogujes. Brze izlazi statistika. Koliko je odrzabih casova koliko predvidjenih prosecna ocena ma svasta tu ide mnogi brze da se ne lazemo. Mnogo brze nego da uzmes klasican dnevnik i listas kao ludak

Direktna veza do poruke: 769
17.12.2019 0:00:15   
Ivanka 75
To da, nema racunanja leske. Nas je razredni u srednjoj zvao da mu racunamo, svako dobije po jedan predmet 😂

Direktna veza do poruke: 770
17.12.2019 0:03:43   
Misha i Ljisha
Ja samo ne volim nelogicne i besmislene stvari. To npr da skola ima i klasican dnevnik i e dnevnik. Ludilo. Da imasni pedagosku svesku i da upisujes u ednevnik. Mene dupli poslovi uzasno iritiraju

Direktna veza do poruke: 771
17.12.2019 0:11:22   
Ivanka 75
Da, dvojno knjigovodstvo 😂
Mada jos uciteljica nije nista upisala u beleske nastavnika, valjda ce i to biti. 

Direktna veza do poruke: 772
17.12.2019 0:12:09   
Filadendronka
Dobro vece i laku noc! :) Sanjice, bas mi je drago da je tm bolje, to su velike muke sa peskom i kamenjem. Kako li su deca od Milene i Mame Jo? Nema ni Pari da pise malo kako se provodi u SAD-u. Svirko, kako zub? Ivanka, nmg ni da zamislim da si 15 godina isla dva puta dnevno na posao. Ljiso, pozdrav za tebe, cesto te pomenemo ovde. 

Direktna veza do poruke: 773
17.12.2019 0:16:59   
Ivanka 75
Joj Fil zamisli me 😂
Ne znam gde pocinje ni dan ni noc, nisam ni jedno ni drugo videla kako treba. A godine proletese ocas posla. 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 774
17.12.2019 0:17:48   
Misha i Ljisha
Fil 😊 znam. Svratim ja cesce no sto vi mislite hehe

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here