Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 17:43:13
|
|
|
|
Dragce86
|
Mmm, americke krofne, otkad to nisam jela :D Meni ne uspevaju bas lepo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 17:57:43
|
|
|
|
Slavkic
|
Ja od dece vise nista ne uspe am da pravim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 19:41:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Jutro,osjecam se kao da me brzi voz potkazio. Khaleesi ja to ne smatram smaranjem modernih mama nego ukljucivanje u djecije aktivnosti.Ovde su roditelji u sveukljuceni.Cak svaki petak na cas fizickog ide i po jedan roditelj i niko se ne buni Ne mislim da je tako. Meni je vaspitacica sama rekla da roditelji ne provode dovoljno vremena sa decom i da je to nacin da vise rade sa svojom decom. Nekome su deca samo aksesoar. Znam mnogo primera. Ali ok to je tvoje misljenje. Ja svakog dana nesto radim sa svojom decom, ne mora niko da me u to upucuje i uslovljava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 22:22:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Meni su te radionice dobre da vidim kako mi se dete ponasa u grupi, kakvi su ostali roditelji i sl. Ovaj put je bas bilo bzv i neorganizovano, neka deca su bila sama i prilicno tuzna. Vapsitacice su ih animirale, ali videlo se da im nedostaje neko njihov. Elem, da ne masim temu, kod nas je stanje redovno. Kao na zeleznickoj stanici se smenjuju gosti. Umor me stize u nogama, ali dobro. Sutra cemo mi u neke obilaske i tako. Videh slike sa NG druzenja u Novom Sadu. Bas lepo sto se tako nesto organizuje na RR.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 22:24:48
|
|
|
|
mama Jo
|
E Fil, bas vidim da si pisala za sutra da malo i tebe neko sluzi, pa htedoh da te pitam sta radite, kakvi su vam planovi? Ostale mame kako planirate nedelju da provedete?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 22:34:17
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,tako prođe ovaj dan,a i sutra će-trening,ručak,sređivanje stana.Možda odemo kod prijatelja.Dete da vežba za kontrolne i tako očas prođe vreme.Kako si ti,ostale mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 22:39:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pre podne idemo na neko useljenje, pa kuci da deca spavaju. Nakon toga idemo opet kod nekih drugara. :) IZVORNA PORUKA: mama Jo E Fil, bas vidim da si pisala za sutra da malo i tebe neko sluzi, pa htedoh da te pitam sta radite, kakvi su vam planovi? Ostale mame kako planirate nedelju da provedete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 14.12.2019 22:47:08
|
|
|
|
Slavkic
|
Mi idemo kod babe i dede na selo tako da mama sutra uziva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 0:05:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde su sutra otvorene prodavnice pa cemo iskoristiti.Sami dva puta godisnje im je dozvoljeno da rade nedeljom,uglavnom te dane iskoriste svi pred Bozic. Sta nam je sa Maraj,nisam primjetila da pise u zadnje vrijeme
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 0:06:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ovde se nesto govorka o tome da se zakonom zabrani rad nedeljom. A i trebalo bi, preterase ga stvarno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 0:15:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se nadam da ce zabraniti.Imaju i trgovci dusu,kad oni da odmore.Radila sam kao trgovac i znam kako je.Svaka druga mi je bila radna,od 6 ujutru do 7 navece
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 0:16:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnogo je to rada, izrabljivanje radnika
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 7:43:08
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,izvolite na kaficu.Pijem je,pa da dete doručkuje i vozimo je na trening i posle redim-ručak,da sredim stsn itd.Pozdrav svima.Da Emice,ne piše Maraj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 8:34:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame i ovde... Danas, ne znam sta cu. Treba da se spremimo za sutra skolu, malu vodim na kontrolu one rane od operacije, treba da nateram mm da napravi neki nacrt za jedan deo u kuhinji, ima jos mesta i tako... Lep je dan bar tako izgleda nisam izlazila 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 9:26:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobri jutro, da popijem kadu pa da se nakanim nesto da radim... Toliko posla... Da ne nabrajam... Znate sve... 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 9:55:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovako nekako 😅
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 10:00:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Ana nasmeja me, tako nekako kod vecine Mene glava razbi, U mi se opet nocas lrobudila i nekih 2h kasljala, stvarno ne znam sta joj je. Onda sam joj dala xyzal i fitobalm namazala pa se smirila. Jutros sam tako u nekom neraspolozenju ustala + nenaspavana. Otplakah jednu dobru turu. Aj' da dan bude dobar svima. Grlisa.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 13:13:06
|
|
|
|
vocicana
|
Mama Jo, ja sam imala takve pocetke dana. Ako si se isplakala, ja sam se isplakala ko zna koliko puta, bice bolje, izadjite nekud, malo se zabavljate, pravite neke zezalice. Ja sam sama, pijem kaficu, pa da gvirnem, nisam stizala iskreno ovih dana, ali cu biti malo cesce prisutna. Danas i sutra slobodna, pa da pozavrsavam neke stvari po kuci, da sredim sve sto ne mogu kada su momci tu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 13:17:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Razumes Voci, jaoj tako naidje sve se nekako skupi, pa ne mozes vise knedlu u grlu da izdrzis. Ali zdravo je malo i isplakati se. Evo deca se igraju sa babom i dedom, malo sam se osamila... Nedelja, nigde nikoga, mame odmarate?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 15:04:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bili na useljenju, sad deca da dremnu i onda opet u goste. Malo da zujimo, inace su zurke uglavnom kod nas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 15:25:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, meni bas VAKI dana danas, i opet nista nisam uradila a vodim Ivu na rodjendan. Gubljenje vremena!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 15:37:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame? Sta radite?Mama Jo, meni se sve skupilo i ja sam otplakala jednu partiju...Bas me sve gusi. Nemam posao. I da ga imam, nemam kome da ostavim dete. Jer sigurno necu raditi samo prvu smenu. I sve mi se nekako napakovalo.. Za ng verovatno ne idem nigde. Dok svi koji rade, bar imaju neku proslavu sa firmom. Svaki dan je isti. Peri,kuvaj,cisti,peri,pakuj,namesti,skloni i sve u krug...Sreca nije mali bolesan(sada vec neki period) i to mi je jedina dobra strana u svemu. I jako sam zahvalna na tome. Eto ispisa ja crne misli... nadam se da vam ne kvarim raspolozenje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 15:57:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko, u potpunosti te razumem... i meni je posao to nesto sto mi najvece brige zadaje. + sve to sto kazes, svaki dan jedno te isto, i nekada me bas sustigne tako neko nezadovoljstvo, kao danas. Razumem sve sto si napisala. Da ne mracimo, da te podsetim - dobices uskoro dve lepe igracke, obradovaces malenog. Nadam se da si bolje. Grlim te, i tebe i ostale mame. Gde ste kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 16:56:10
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,hajde skuvajt mi kafu😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 15.12.2019 16:58:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, stize, evo sad cu da kuvam redom svima 😊
|
Anketa
Natalitet u srbijipahuljce91Zasto danasnje zene i devojke ne zele da radjaju?Ne zele decu (
8%)
Ne zele odgovornost (
44%)
Zbog finansijske situcije (
39%)
Plase se da ne promene izgled (
7%)
Plase se porodjaja (
2%)
Ukupan broj glasova: 288Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!