|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike sa UZ
3.12.2009 11:16:18   
Mari86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Divni su vam vasi andjeli!!male bebicone...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 426
3.12.2009 12:21:10   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja sam van sebe user posted image user posted image user posted image Upravo sam se vratila sa UZ-a i jedna bebica mi je mahala...joj srce moje user posted image

Evo da vidite slichicu....kako smo narasli user posted image

user posted image

srece malene...srculenca mala user posted image
Smeshki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
3.12.2009 12:23:56   
NONA79
smeškice, smeški uvek se smeški , mali , malecki ljudiuser posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 428
3.12.2009 13:38:51   
Tara
Joooj, preslatke su duse maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 429
3.12.2009 23:21:39   
Verus
Evo moje male smrdusice od juceuser posted image Sada su joj nogice iznad glave (vide se tabani iznad lica).  Deluje mi malo bucmastije nego na prethodnim slikama a i nos kao da joj je narastaouser posted image

Zadnje dve slike sam uzela iz novina American Baby, gde su kamericom snimali bebe u svakom mesecu zivota, a ovo odgovara njenom "uzrastu".   Mislila sam da je interesantno pa sam stavila. 

user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 3.12.2009 23:22:07 >

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 430
3.12.2009 23:27:10   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Verus RR

a i nos kao da joj je narastaouser posted image

Joj šta ću s tobom Hipička!user posted image user posted image Pa gde vide da je nos narastao, hahahahauser posted image user posted image

Lepa ti je devojčicauser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 431
3.12.2009 23:28:28   
Verus
user posted image pa ne znam....slika od pre nekako izgleda kao da je nos spicastiji a sada ko mala babura...imace baburu papriku od nosa!user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 432
3.12.2009 23:31:43   
eugenija
Ma gde vidiš ti to baburo jedna baburasta! Ćuti tamo...user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 433
3.12.2009 23:32:06   
Anoniman
hehehehe....verus.....bash ti je medena curica.....user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 434
3.12.2009 23:33:10   
Verus
user posted image neee znam mala moja baburicauser posted image eugi pp
IZVORNA PORUKA: eugenija

Ma gde vidiš ti to baburo jedna baburasta! Ćuti tamo...user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 435
3.12.2009 23:35:33   
eugenija
Hej Mačak, pa nema mi pp...user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 436
4.12.2009 1:30:56   
Verus
smeshkiuser posted image a ti ces mozda jednu curicu i jednog decakauser posted image   jel ti jos ne spavas zeno??

hehehehe....verus.....bash ti je medena curica.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
4.12.2009 1:37:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

smeshkiuser posted image a ti ces mozda jednu curicu i jednog decakauser posted image   jel ti jos ne spavas zeno??

Ma do podne sam danas spavala....i ceo dan idem iz kreveta u krevet...pa nisam ni umorna...niti mi se spava....user posted image

Jako bih volelal da budu devojchica i dechak...i jako se nadam tome...pogotovo shto je jedna bebica malo vetja...druga malo manja....pa kontam...ono vetje je dechak...a manje devojchica user posted image Eh...puste zelje.....dok ne saznam....user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 438
4.12.2009 1:43:24   
Verus
user posted image bilo bi bas lepo, nadam se da ce ti se i ispuniti zelja, al nek samo oboje budu zivi zdravi i uvek veseli!  Ja kazem to mi je jedina zelja za moju cerkicu-kako to zvuci ludo!!  Nisam sanjala da cu ikad biti mama!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
4.12.2009 1:47:13   
Anoniman
Ma ja sam mislila da nikad netju natji dechka s kojim tju imati duzu vezu....a kamoli dete....pogotovo shto imam drugarica koje su rodile sa 18...a ja ni dechka poshteno nisam imala user posted image   Al eto....one se dosad razvele....a ja krecem u zivot....user posted image

Jeste.....samo nek su zivi i zdravi... uostalom...ako budu istog pola....uvek moze trece.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 440
4.12.2009 12:34:49   
Nensi*
Verus,bas ti je slatka devojcica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 441
4.12.2009 12:37:58   
Mari86
Verus....user posted image user posted image user posted image user posted image divna je!!!user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 442
4.12.2009 12:38:02   
Tara
Verus , preslatka ti je cerkicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mamina popisuljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 443
4.12.2009 12:46:06   
Anoniman
.. i ja se pridružujem .........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara)
  Direktna veza do poruke: 444
4.12.2009 12:51:05   
Mimče
jao kako je to lepo videti svoje bebce, mi smo još mali, mrvica jedna ali mami i tati najveća i najviše vredna na svetu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 445
4.12.2009 14:12:55   
bebuska
Verus medena je...user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 446
4.12.2009 14:26:54   
Anchy_Ljuba
user posted image
9 Nedelja i 1 Dan!!!
user posted image

Ewo i mog bebirona....

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 447
4.12.2009 14:28:50   
bebuska
Mrvica mala user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 448
4.12.2009 14:37:43   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba

user posted image
9 Nedelja i 1 Dan!!!
user posted image

Ewo i mog bebirona....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 449
4.12.2009 14:55:45   
Anchy_Ljuba
Jeste nasa mala mrvica....

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here