Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 10:30:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mama Jo, što mislis da je U mala. Mi smo išli na Divcibare prvi put kad je M imala godinu i 4 meseca, bilo je skroz ok. I mi.planiramo da idemo na Divcibare..M ce imati 19 meseci.Jess,kako ste set_ali,u kolicima ili sankama😜
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 10:38:15
|
|
|
|
flamingos
|
Aha,Fil,to,kad nam na isto slovo počinje ime😀.A i kažem ti-žena u godinama,pa slabije kapiram😀Ali,nema veze,bitno je da se mi družimo❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 10:43:31
|
|
|
|
pari
|
Jao i meni svaki dan T plače kad se oblačimo, baš me već nervira...neće čizme,neće jaknu....pa traje i traje, onda se ja unervozim i tako. Ja idem sad na farbanje pa na depilaciju.Popodne konačno uzimam M...5 dana se nismo videli, kao da je večnost prošla...nikad se neću navići na razdvojenost Ivanka, držite se!
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 10:51:33
|
|
|
|
jess021
|
Von, na kolica zaboravi, bar te prve godine je sneg bio skoro metar visine. A i nema tu neke velike šetnje, ako ste daleko od staze moraćete kolima a ako ste blizu onda ok. Ili neko igranje na snegu ispred smeštaja.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:09:29
|
|
|
|
vonavoj
|
To mi reci,da ni ne nosim kolica..i ovako su kisobran,nemam ni zastitu.a pri tom i na plocicama klize,hahaha..stara su,losi tockovi..Mi smo u Divcibarskom zamku,valjda je sve blizu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:33:38
|
|
|
|
pari
|
Smesko, za otkaz nemam reci...strasno sta rade. Ni meni nisu produzili ugovor posle T, ja se nisam nesto potresla jer se ne bih ni vracala ali jeste bezveze skroz...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:44:33
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: jess021 Mama Jo, što mislis da je U mala. Mi smo išli na Divcibare prvi put kad je M imala godinu i 4 meseca, bilo je skroz ok. I mi.planiramo da idemo na Divcibare..M ce imati 19 meseci.Jess,kako ste set_ali,u kolicima ili sankama😜 Von, meni su zimi sanke bile spas. Uzela sam neke na koje se može naslon montirati. Bukvalno smo u našem gradu tako cijeluzimu funkcionisali, sve bilo zaleđeno. Posle sam samo skinula naslon. E sad, ako nemate viška drvene na koje se to kači, viđala sam i plastične sa tim naslonima, skroz praktično i mislim da nije skupo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:50:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Bebi,aj okaci,da vidim kako izgleda😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:55:06
|
|
|
|
pari
|
Taman i meni da vidim 🙂 Jer i mi imamo sanke drvene ali bez naslona...
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:56:48
|
|
|
|
smeško
|
Ja kao pala s Marsa, nikad cula za takva kolica. 😂 A za posao nije prvi put. Takvo mi je iskustvo i posle N.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:58:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ima tema Sanke
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 11:59:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Prebacila sam u temu, a ovde cu da izbrisem 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 12:18:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobar dan! Ja sam ceo dan u spidu. Bio nam neki majstor pa sam morala opet sve da sredjujem, jer uvek moze jos da se dotegne. I tako usisavala srrsjivama M radila domaci, mala se igrala. Stavila rucak. Majstor dosao pogledao ustanovio i otisao.... Sad da ovu veliku nahranim pa u skolu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 12:42:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo bile napolju sat vremena, smrzle se... cim smo usli U pocela da kaslje i slinavi. Nadam se da je nece uhvatiti opet... slabasna mi je nesto
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 12:49:13
|
|
|
|
emicaa
|
Aloha mamitas,mi smo se jutros smrzli ali smo uzivali sa djeda mrazom.Ostatk dana izlazim samo na balkon po potrebi
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 12:52:40
|
|
|
|
flamingos
|
Pozdrav mame,ja do sad peglala i još malo pa da se spremamo za školu.Ovde greje zubato sunce,vozićemo dete u školu,pa odoh do doma zdravlja,a nakon toga u kupovinu.Ivanka,kako ste?❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:24:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice kod vas deka vec stigao?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:25:52
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo ovde je vec sve u praznicnom duhu 😁
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:28:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Super I, kakav je deda?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:29:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moracu ja nekaog dedu da potrazim ova mala svaki dan kad cu da ga vidim da mu kazem sta hocu 🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:34:45
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Super I, kakav je deda? Cupav 😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:51:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Haha.pa i jeste cupav😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 13:54:41
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,ima da zanoćim u domu zdravlja,gužva,šta je bolesne dece.Sad ja nešto da pokupim,ali šta ću,moram i ovo da završim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 14:02:55
|
|
|
|
smeško
|
Kakvi su rezultati?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 5.12.2019 14:07:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam sada zvala kol centar da zakažem za Marka da uzmemo opravdanje i nema slobodnih termina. Moraće mm i on da čekićaju u dz da ih primi nezakazane.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.