Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 1.1.2019 16:03:24
|
|
|
|
vocicana
|
E stvarno bzv. Ja mislila da ne ide tako. To samo ja kada bi se resila, vrv mi ni boja ne bi ostala.
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 21.2.2019 22:41:34
|
|
|
|
madre
|
branki, sta bi sa obrvicama? je l posle korekcije sve doslo na svoje? ja u poslednje vreme razmisljam da ih malo japanski dopunim ako imate nekooog bas proverenog, pisiteee...
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 21.2.2019 22:50:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, ja mogu da ti preporučim Boku tj da te povežem sa njom pa će ona najbolje da ti kaže. Boka je nekad bila na RR, ne znam da li se sećaš. Profesionalac u svom poslu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 22.2.2019 17:40:55
|
|
|
|
Duškić
|
Jujuuu i ja gledam obrvice mozda da malo popunim.
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 22.2.2019 17:44:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Madre, ja mogu da ti preporučim Boku tj da te povežem sa njom pa će ona najbolje da ti kaže. Boka je nekad bila na RR, ne znam da li se sećaš. Profesionalac u svom poslu. Nasa boka je profesionalac u nekoliko oblasti. Sve beogradjanke koje rade noktice, obrvice i trepuske mogu slobodno kod boke i garantujem da ce biti pre pre prezadovoljne! Nije reklama, samo topla preporuka
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 22.2.2019 20:48:41
|
|
|
|
madre
|
secam se boke... kazi, anci, kako da je nadjemo
< Poruku je uredio madre -- 22.2.2019 20:49:42 >
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 22.2.2019 20:54:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Šaljem ti pp
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 24.2.2019 11:37:42
|
|
|
|
branki*
|
madre,posle korekcije je dosta bolje,ali ja mislim da bi meni za perfekciju trebala jos jedna korekcija,jer ih ja opet malo popunim senkom,ali je lakse,jer oblik je tu i boja.ali,napominjem da ja imam jako retke obrve,neprimetne skoro.ako si u beogradu,zaboravila sam odakle si,slobodno kod boke,ja sam je imala na fb ,ali sam sad ugasila profil.
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 24.2.2019 13:11:52
|
|
|
|
Sanidej
|
Dajte preporuku za korekciju, obrve su mi ko u Fride Kalo..
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 24.2.2019 15:51:18
|
|
|
|
Duškić
|
Mamite me da radim, hm, a u principu imam tamne obrvice morske pijavice, oblik sam malo pokvarila.
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 21.7.2019 11:49:08
|
|
|
|
MimaKos
|
Nikada to.ne bih uradila, deluje mi previse fake, sve , ne dopada mi se
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 5.8.2019 13:37:12
|
|
|
|
Duškić
|
Bas mi zao sto ne videh Brankine obrvice!?
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 5.8.2019 13:45:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Sve moje drugarice koje su uradile izgledaju isto, svaka! Ne znam, meni se ne dopada
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 29.8.2019 7:32:11
|
|
|
|
Duškić
|
Meni se svidja. Bas juce videh jednu devojku.
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 29.8.2019 8:29:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Dosta zavisi i od toga ko radi, ali meni se generalno ne svidja estetski kako izgleda
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 31.8.2019 11:02:08
|
|
|
|
Duškić
|
Naravno da zavisi k'o i kako radi, farbaju, crtaju svi redom. U kraju odakle sam svaka druga je samouka sminkerka pa se ti prepusti.
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 31.8.2019 19:33:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Bas tako, da ne pricamo o infekcijama koje mogu da se dese. Ma , nikad mi na pamet ne bi palo
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 31.8.2019 20:31:34
|
|
|
|
Duškić
|
Ma ljudi ne razmisljaju, bitno je da je cena sto niza pa posle haos.
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 31.8.2019 20:53:27
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni generalno tetovaze na licu, pa makar i obrve ili usne, nikad nece biti jasne..
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 3.12.2019 9:48:30
|
|
|
|
vocicana
|
https://www.dodaj.rs/image/received-524720331413729.LRXPkH Uradila sam japansko iscrtavanje obrva pre tri dana. Prezadovoljna sam, mazem ih i pazim, bas su prelepe prirodno izgledaju. Izvinjavam se za baba roga izgled, nisam smela ful make up. Bravo za mog majstora, za moju Cecu.
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 3.12.2019 9:51:41
|
|
|
|
Filadendronka
|
Voci draga, cekam u kafani sta ces da objavis. Prelepaaaaa si i odlicno ti je ta devojka uradila. Bas mi se dopada koliko su ti sad oci dosle do izrazaja.
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 3.12.2019 10:00:38
|
|
|
|
vocicana
|
Ocimi se sada vide, pravo! Ne kao dve plavkaste kuglice negde. Imam sminku na licu od jutra. Cim ustanem, imam obrve. Ma idi covece. Imala sam ukupno ja msm jedno 5 olovaka za obrve, juce sam ih donirala koleginicama koje treba da ih utrose, one koje se crtaju. Hvala Fili na komplimentu. Uradila sam za sebe nesto i bas mi se svidjaju.
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 3.12.2019 10:40:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Voci,ovo je bas super. A oci su ti fantasticne. Bas mi se svidja. Super izgledas 👍👍👍
|
|
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 3.12.2019 15:09:50
|
|
|
|
branki*
|
super,voci,bas je odlicno ispalo.i super ti stoji,videces koliko sad brze ide sminkanje,a i ovako,kad su naglasene obrve,odmah je lice drugacije.ja moram da ponovim.radila prosle godine,ali moram opet.koliko si platila?
|
|
RE: Trajna sminka / permanent makeup 3.12.2019 18:16:24
|
|
|
|
vocicana
|
Branki, ovu zenu mnogo dugo pratim, sminku uzima od mene, divna, pedantna, jako posvecena, platila sam 100 e. Prezadovoljna, bas zato i kazem, oci mi se vide, imam potpuno drugaciji izraz lica. A stvarno sam ih ovako i ja crtala, ma identicno. Mirko Svirko, hvalaaaa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNOVO: NIVEA Skin Glow i Regenerating micel...Beograd, 6 . novembar 2024. - Žene svakodnevno vode bitku same sa sobom kako bi pronašle ono što najviše odgovara njihov...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?