Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:14:24
|
|
|
|
sneza24
|
Uh kakvo pitanje.Zavisi od mnogo toga.Ja kad sam bila sa jednim deckom on odmah to vece meni pa opusti se sta fali,ovo,ono.I kad mi je dosadio kazem ja njemu aj ti mene vozi kuci.I posle toga se nikad nisam vise videla sa njim. Mada znam devojke koje bez problema odmah pristaju.
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
jes problem ako se meni ne sviđa jes problem ako traži pare ali nije problem ako ja tražim odmah
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:18:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:18:48
|
|
|
|
Debeljuca
|
zavisi kako trazi ako prosi i kuka sa kacketom u ruci.... uz poruku daj malo.... onda je problem... ali u njegovoj glavi... ja sam za spontanost... pa kad se desi.... ja sam sa mm spavala u istoj hotelsoj sobi u istom krevetu i nista nije bilo... i tako 2-3 putovanja.... a onda smo se opustili... tako da sve zavisi... od osoba i situacija...dala bi mu ja i pre al nije trazio... a ja nisam htela da napadam ... pa smo se femkali...
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:22:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca ..dala bi mu ja i pre al nije trazio...
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:23:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne *ebe dobar *ebač, nego uporan *ebač!
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:23:50
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:27:51
|
|
|
|
The Pulse
|
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:37:25
|
|
|
|
magnetic
|
Nije problem,trazi brate mili,ko pita ne skita,al' da' ces dobiti odmah....
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 18.8.2009 15:59:06
|
|
|
|
Rina
|
Zavisi sta JA zelim s njim,ako me neko sa kojim ja zelim nesto ,seksualno privlaci, nije bitno da li je to odmah ili za dan ,nedelju ili mesec...
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 23.8.2009 18:05:24
|
|
|
|
Lu
|
Nije mi jasno šta se tu ima tražiti pa nije to nešto moje da on traži od mene,valjda je sex zajednički doživljaj,nešto što se treba desiti spontano po osjećajima a ne; Mogul' dobit
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 23.8.2009 18:47:54
|
|
|
|
afrodita
|
Jeste
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 23.8.2009 22:23:09
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lu Nije mi jasno šta se tu ima tražiti pa nije to nešto moje da on traži od mene,valjda je sex zajednički doživljaj,nešto što se treba desiti spontano po osjećajima a ne; Mogul' dobit P O T P I S U J E M!!!!
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 28.7.2016 20:16:10
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Lu Nije mi jasno šta se tu ima tražiti pa nije to nešto moje da on traži od mene,valjda je sex zajednički doživljaj,nešto što se treba desiti spontano po osjećajima a ne; Mogul' dobit Htedoh bas ovo napisati. Najbolje jos da posalje i molbu u pisanom obliku.
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 28.7.2016 20:53:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, al da ne omaši adresu
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 28.7.2016 20:57:59
|
|
|
|
Khaleesi
|
da pisani zahtev haha
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 28.7.2016 21:06:30
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Wiv, al da ne omaši adresu Onda sa sobom uvek moram da nosim ocitanu licnu kartu
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 28.7.2016 21:08:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 28.7.2016 21:09:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR IZVORNA PORUKA: IvanaSK Wiv, al da ne omaši adresu Onda sa sobom uvek moram da nosim ocitanu licnu kartu Pih, bre, i ja imam cipovanu. Zakomplikovase i slanje seksualnih pisama
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 26.10.2016 11:57:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca ..dala bi mu ja i pre al nije trazio...
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 26.10.2016 12:40:50
|
|
|
|
isidora88
|
nije problem ako i ja trazim
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 5.11.2018 18:58:23
|
|
|
|
Dora89
|
Ja cenim iskrenost pre svega, tako da nije problem.
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 26.2.2019 19:24:16
|
|
|
|
Sanidej
|
Ako si pogresan, uvek je problem hehe 😈
|
|
|
|
RE: Jel problem ako traži odmah? 27.11.2019 17:50:43
|
|
|
|
mama ivane
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Ako si pogresan, uvek je problem hehe 😈 Slazem se u potpunosti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?