Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 13:12:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebi,uzmi magnezijum za grceve 😘
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 13:27:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bebi,ti si legenda!Nema sanjice,bacila se na posao..i ja sam oribala podove,prasinu..crkla.. Sanjica sredila deciju sobu😂 Posteljina se veceras pere. Bila sam u gradu. Nesto gledala. Kupila deci dva ponca koja su im se svidela. I sad cemo da rucamo.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.11.2019 13:30:12 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 14:15:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanaaaaa, pa gde si bre😊 Promenila si avatar, jedva tr poznah... Pari, ja sam dobro, ozdravili smo konacno svi pa sam opet lepo raspolozena.sutra mi dolazi mama, bice jedno nedelju dana, mozda i duze, pa ce mi biti opusteno. Deca sad zaspala, ipak necu sad film da gledam, shvatila sam da i moji podovi moraju na ribez A i obecala deci palacinke...
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 16:53:28
|
|
|
|
flamingos
|
Von,i ja se baš umorih,tek sad sedoh,ček još ovo,ček još ono da završim i tek sad sedoh.Dosta je za danas.Osrale mame,dečica,šta radite,jeste li dobro?Hajd po jednu kaficu,ja kuvam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 16:56:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pao mrak.... Totalni...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 17:00:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Uzasno je kad je dan ovako kratak..Moze kafa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 17:06:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Od 16h mrkli mrak... Mi cemo sad u nabavku malo da ubijemo vreme
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 17:08:21
|
|
|
|
flamingos
|
Joj kad ne stavim naočare,pa otkucam-strašno.Hoću reći"Ostale mame",izvinjavam se.Ček da proverim šta ispisah,stavila sam naočare 😁.Dobro je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 17:08:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam utisak da treba da idemo na spavanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 18:01:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tu sam,mama Jo 😘 uvek sam ja tu negde 😀
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 18:07:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Uzasno je kad je dan ovako kratak..Moze kafa. I mene nervira kad je ovako dan kratak. Ne volim da sad idem negde po mraku. Ivana nas posmatra da li smo dobre
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.11.2019 18:13:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 22:13:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece mame. Ivana iz prikrajka, hajde nedostajes nam ♥️ Vidis da sam se i ja vratila... Nadam se je svima dan protekao kako treba... Jesu decica dobra? Nema Maraj da se javi
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 22:16:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Gledala sam sjajnu emisiju sa Urosem Petrovicem. Citam malo, pa na spavanjac Moje se uopste ne javljaju. A ni ja ne zovem
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 9.11.2019 22:32:34
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,dobro smo,a vi?Da,nema Maraj da se javi,nadam se da su dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 9:04:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro svima. Ja taman rekoh da ozdravismo, a mene nocas budilo grlo non-stop, nije cak ni da me je bolelo, nego ne mogu da gutam, onako ni da disem, kao neka alergija, neko peckanje, ma bas jako iritantno. Kako ste svi? Decica?
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 9:19:08
|
|
|
|
pari
|
Uf mama jo, znam tacno...probaj sa cajevima, prskanjem u grlo, sa Islom... Ja nocas kao spavala ipak malo...ona se budila na 3, 2, 3, 1h...eto, tako izgleda kad kao spavamo... Sunce je...jedino sto je mokro od kise, pretpostavljam da su igralista mokra...mozda cemo da se proset_amo negde... Je l znate kako da skinem hemijsku olovku sa zida? Verovatno nikako osim krecenjem 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 9:33:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, pijuckamo kaficu, dan nije los, greje sunce. Za grlo, pijuckajte cajeve, grlo ne sme da bude suvo, pastila za grlo gelo revoice ili tabletice pantenola sa vit C. Kasiku meda lagano otapati da klizi niz grlo, nekoliko puta. Ako imate belo po jeziku ispirajte rastvorom sode bikarbone nekoliko puta dnevno. Mene ovo spasava. Plus pijem Nixar za alergiju, a on plus opusta grlo i glasne zice pa pomaze kod grlobolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 9:34:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama jo, moras da smiris to peckanje u grlu, med je najbolji za to. I ako mozes, sto vise cuti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 11:11:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame?Sta Radite? Kako ste? Mi jos danas i sutra ovde.. u utorak kuci.. Jedva cekam da odme kuci. Kupamo se mi i ovde ali kao da smo strokavi nekako.. Ne znam.. I da jedemo lepo. I drugacije je kuci svakako...Jedva cekam utorakk 🤗🤗🤗 Mama jo, probaj sve sto je Ivanka ispisala da ti malo popusti grlo. Ostale mame kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 11:37:30
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,hajd da što pre prođe grlo.Mirko,izddžite još danas i sutra ste kod svoje kuće.Ivanka-i što manje pričaj,joj ti si carica.Kako mi,žene,manje da pričamo?Sem kad kuckamo😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 11:39:57
|
|
|
|
pari
|
Moj muz se zali kako jako malo pricam 🙂 Mirko,super...jos malo pa kuci... Nas dve bile u centru,divno je nedeljom.ujutru
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 11:44:20
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,ti prozbori koju više😁Šali se.Super što ste izašli.Do utorka neću iz stana,e u utorak pre podne škola,idi,dođi.Sledeće subote nam je slava,moraćemo i u kupovinu,ali sve od utorka.Do tad da završim sa sređivanjem stana.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 14:15:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju, ja ne znam sta me je to spopalo... posle mi krenula i kijavica, i suzne oci da ne mogu da gledam. Popila sam litru caja, u principu mi je najvise med smirio... ali onako ne mogu recenicu do kraja da ispricam koliko mi se osusi grlo. Je l' to neka alergijska reakcija? Nemam nista za nas velike za alegrgiju, popila sam xyzal, to mi od dece ostalo
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 14:18:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze i Xysal,, ne mari 👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 10.11.2019 14:20:25
|
|
|
|
pari
|
Hmmm ne znam mamo jo, nemam bas iskustva sa alergijama...mozda aerius da uzmes? Meni T spavala 2h sto je super,a i vrlo neobicno.Ja uspela da zavrsim citanje knjige, jupi! Kupila sam pre neki dan jos jednu, taman da pocnem da je citam... Kupila sam neku frikom zaledjenu lazanju, ispekla sam je, valjda je ok iako mi nesto jako bledo deluje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Ime za decakaAdminKoje ime je po vama najlepse ?Damjan (
19%)
Filip (
22%)
Lazar (
34%)
David (
24%)
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!