Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 13:13:26
|
|
|
|
Milena18
|
Šta se desilo, Von? Ja sam besna na sebe baš jako jer i dalje ne umem jasno da stavim do znanja nekome da prelazi granice.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 13:53:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Nista milena..svakodnevnica...mašina,kako kaze Sanjica..
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 15:47:52
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel ste dobro mame? Mene boli stomak pored sve muke sam i dobila i osecam se kao g...orila...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 16:15:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Pomalo umorno. I ravnodusno 🤪
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 17:08:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nista milena..svakodnevnica...mašina,kako kaze Sanjica.. Kao muva bez glave😂
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 18:33:34
|
|
|
|
kamičak
|
Umorno posle sredjivanja kuce.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 20:04:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Mirko,samo ti je to falilo u bolnici..Muva bez glave je blaga rec😂😂Jos M dobio temp,tek sam sad mrtva.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.11.2019 21:39:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sano mi je to falilo.. pa jos samo da pobesnim i komplet 👏
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 9:35:34
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro sam,odmorna,samo me nervira ovo vreme,ne volim kišu
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 10:26:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Osecam se grozno bedno i jadno. Kad si sa strane ne pogleda te niko. Sin mi ne kaki 6 dana. O hrani da ne pricam.Dobila sam. Nista ne znam posebno sem "majka ne brinite,tako to treba"...Znaci bednije da ne moze biti 😢😢😢
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 10:28:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovo majka kad mi kazu tacno mi se kosa na glavi podigne. Mirko, probaj malo da se razvedris, kad idete kuci? Kod kuce ce svakako sve biti lakse.
< Poruku je uredio mama Jo -- 6.11.2019 10:29:11 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 10:39:14
|
|
|
|
vonavoj
|
O daaa...MAJKA?!?! Mirko,imate li nekog da vam donese nesto da ruckate?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 10:44:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam jednom doktoru rekla da moje ime nije majka i da mi se ne obraća tako. Slepci.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 10:58:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Svi ovih dana sam pozitivna nasmejana i pored svega.. Ali to majka.. nakostresim se. Cistacica nam skuvala supicu. Inace jedemo sta nam daju.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 11:07:23
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Mirko,držite se.Da beše da izađete odatle.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 11:33:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala Flamingos. Ljubimo i mi tebe. Mislim da meni malo i hormoni divljaju i sve me nervira, a najvise stomacic njegov. Nisam neka koja jadikuje i sve prihvatam sa smeskom ali sad mi je bas muka..
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 16:58:45
|
|
|
|
kamičak
|
Sta ste se nakostresile, nije vas niko opsovao sa tim "majko" 😃 Pospana sam i usporena danas.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 17:01:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam jednom doktoru rekla da moje ime nije majka i da mi se ne obraća tako. Slepci. Hahha,nasmejala si me lepo😂
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 17:02:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne, i mene nervira to, jer to ironicno kažu.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 6.11.2019 17:03:15 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 18:54:12
|
|
|
|
branki*
|
mene to -majko-ne pogadja,ne shvatam ironicno,ali shvatam da smo im predmet,broj,pacijent broj 23 ili pacijent broj 48.boli me uvo za to,neka me zovu kako hoce,ali nek urade posao. osecam se...uh..poluumorno,kao i uvek.malopre dok sam cekala b da zavrsi ples,samo sto se nisam uspavala.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 19:21:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Meni smeta to celo majka n brinite se a nista ne znam... Eto sada mu divlja temp a svi kao ma sve je ok...Znaci treba mi objasnjenje a ne da se ne brinem jer se sada brinem jos vise
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 21:13:32
|
|
|
|
kamičak
|
Pitaj dr Aleksandra, cudi me da ti nije objasnio sve, a temeljan je.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 22:00:52
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ma on nije bio tu. Inace objasni sve. Bio je dezuran i izaso iz dezurstva.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 23:18:03
|
|
|
|
flamingos
|
Smoreno,glava me boli
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.11.2019 23:24:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam ok. Smireno..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?