Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 8.9.2013 17:06:27
|
|
|
|
nata11
|
Tako cuvaju i moji u podrumu. I izvadis sveze, samo ja nemam podrum ni neku vecu ostavu pa mi je ovako lakse manje prostora zauzima.
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 8.9.2013 17:11:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Odlične ideje Oldži, Nato. Ni ja nemam podrum ni ostavu, pa dolazi u obzir Natina ideja.
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 8.9.2013 19:59:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo, gotovo. Peršun isekcan i zamrznut.
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 16.4.2015 11:09:47
|
|
|
|
nata11
|
Malo drugacije pitanje. Kako susite persun? Moj je vec krenuo posto je na toplom i ne bih da ga bacim. Ono zavezati u buketic pa zakaciti da visi nije mogucnost jer ga osisam pa on ponovo istera. Da li listice staviti na suncu ili u hladovini?
|
RE: Kako čuvati peršun? 16.4.2015 11:12:36
|
|
|
|
Maraj
|
Ja persun cuvam u zamrzivaču. Operem ga iseckam sitno ostavim da se prosusi , u kesu pa u zamrzivač. Uvek imam svez kao da je sad ubran. Nato ja mislim da se susi na novini na promaji a ne na suncu. Negde gde imas cirkulaciju vazduha. Na suncu ce ti pocrneti
< Poruku je uredio Maraj -- 16.4.2015 11:13:38 >
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 16.4.2015 11:14:21
|
|
|
|
nata11
|
I ja cuvam u zamrzivacu ali posto mi ove godine super napreduje imacu puno pa resih da malo i osusim. Hvala probacu.
|
RE: Kako čuvati peršun? 16.4.2015 11:15:04
|
|
|
|
Modessty
|
nato u hladu ali na promaji ja stavim salvetu na poslu\avnik, naseckam per[un i stavim na fri\ider da se su[i. Deca ne mogu da ga dohvate, nema direktnog sunca a vetri se kuhinja non stop, tako da mi je tu najbolje
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 30.10.2016 16:11:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U zamrzivac iseckan !
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 30.10.2016 16:33:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
U zamrzivac
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 30.10.2016 17:11:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zamrzivac, suvi a imam i u saksiji
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 12.3.2018 15:17:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Ocistim,operem,prosusim pa rasporedim na neki veci plasticni posluzavnik i stavim da se zamrzne u zamrzivacu,posle nekoliko sati premestim u frigo posudu i tako bude rastresit.
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 19.4.2018 9:38:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A kad kupite vec susen jel.mora i on u frizider? Ja kupila dosta za caj pa.mi ostalo.
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 19.4.2018 9:58:31
|
|
|
|
milicicak
|
Ja ne drzim suseni u frizideru. Imam teglu za suseni persun. Ili ostavim u papirnoj kesi
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 19.4.2018 10:15:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da i meni stoji u papirnoj. Onda da nista ne diram
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 19.4.2018 10:18:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja isto suseni u tegli, samo svezi dok ne iskoristim u frizider stavim
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 28.4.2018 23:17:44
|
|
|
|
MimaKos
|
U casici sa vodom, kao buket, u frizideru
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 29.4.2018 3:28:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad ga nisam.sto god.jela jer u trudnoci ne sme... ni nemam ga vise...
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 29.4.2018 4:44:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Moze inda se zamrzne pa vadis po potrebi
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 15.8.2019 11:16:51
|
|
|
|
Duškić
|
Ja osusim, pa cuvam u twgli, super je!
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 15.8.2019 11:30:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto, to nisam radila nikad
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 16.8.2019 17:18:00
|
|
|
|
vocicana
|
Kupujem svez, dobro operem, sitno naseckam, stavim u kesu sa rajsfeslusom, one ZIG ZAG kese i uzimam prema potrebi. Obozabvam miris persuna i volim ga i u krastavac salti, da se onako stavi...
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 19.8.2019 13:09:00
|
|
|
|
Duškić
|
Voci, ja susim u selo kad odem ,zato sto mama puno posadi, cesto kuvam domacu supu i obozavam kad zamirise persun.
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 4.10.2019 18:56:47
|
|
|
|
branki*
|
persun stavim svez u zamrzivac,iseckam i vadim po potrebi,tako radi moja mama,i super mi je.
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 5.11.2019 17:53:38
|
|
|
|
mama ivane
|
Persun iseckam posolim i ostavim u zamrzivac
|
|
|
|
RE: Kako čuvati peršun? 5.11.2019 18:18:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Persun u zamrzivac a mirodjivu na seckammi u teglicu sa vodom u koju dodam sirce i so.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?