Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 19:03:13
|
|
|
|
kamičak
|
Povampirio mi se stomacni virus danas, nadrljah posteno 😲 Cuvajte se , mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 19:24:45
|
|
|
|
flamingos
|
O Kamičak,što pre ozdravi.Evo mi iz škoke svraćale na picu,i sad dete piše domaći,a ja pijem kafu,pa izvolite
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 19:41:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ooo bre kamicak... tek si zivnula.. Brzo ozdravi 🤞
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 19:42:25
|
|
|
|
kamičak
|
Brzo su mi skresana krilca danas 😉
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 21:13:34
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame...mi opet slinavi. Svo cetvoro. Naravno opet L doneo iz vrtica.... Sto se peglanja tice, ja sve peglam . Jednom- dva put nedeljno peglam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 21:28:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Maraj, brzo ozdravite... vreme je promenljivo, iz jedne infekcije u drugu upadaju deca..Evo i moj muz se zali neato boli ga grlo slinavi promuko... a mi napokon zdravi... Ostale mame, kako ste? Kamicak kako si?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 21:49:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, samo jos malo da ojaca imunitet i bice bolje. Moja T sutra ide na izlet. Najvise se obradovala sto ide u muzej kuce Jovana Jovanovića Zmaja. Bas cudno Ja pospremam po kuci, pa da se spakujem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 22:09:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Deca obozavaju izlete! Iva sutra idwe u lutksrsko sa skolom, danima samo o tome prica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 22:11:00
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame. Kratko javljanje. Kod nas i dalje haos. Čekam mm sa posla. Molio je da radi drugu. Ja sa posla izađem ranije i tako se menjamo za N. N je ok ali ne ide u vrtić pošto ništa, potpuno ništa ne jede. Tri dana išao, jedan dan ništa, drugi dan 2 zalogaja kolača, treći malo hleba- do pola kriške. Za ceo dan. Sve pljuje i viče NE. Kod kuće mu nešto uvalim. Žvakanje Bože sačuvaj. A pečeno meso je nekad jeo. Bukvalno 2 jela jede iole. Ostalo kategorički ne. I kako da bude u vrtiću :(. Ostaje mi da se nadam da će proći. I njemu još nije dobra stolica nakon virusa. Sutra ga vodim pulmologu. Na sajam ne verujem da ću stići. Vikend mi je zauzet. A i nemam budžet neki sad. Puno pozdrava svima 💙
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 22:23:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Povampirio mi se stomacni virus danas, nadrljah posteno 😲 Cuvajte se , mame. Kuku Kamicak... 😢 Da brzo prodje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 24.10.2019 23:26:57
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,Rosi,baš mi je žao,što pre budite dobro.Haos,svi nešto bolesni.Mi nekako guramk,kašljucamo još po malo ali ok.je.Sutra naši idu na ekskurziju,mi ne,zbog problema sa putovanjem.Valjda i to jednom savladamo.Želim vam svima brzo ozdravljenje❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 0:02:23
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Do sutra svi da budete zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 8:29:42
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Samo da mahnem. Želim vam lep dan, bolesni da ozdrave i da svi uživamo u vikendu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 8:58:23
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame.Rosi sve razumijem,meni je dugo trebalo da otkrijem sta od hrane David voli i da to spremam.koliko puta je samo vecerao hljeb jer nece nista drugo.Sad je vec dosta boljeMaraj ozdravite brzo.Sanjice mogu misliti kako se raduje,ja sam uvjek obozavala izlete 😊
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 9:03:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro mame. Kako ste danas? Kako su deca? Rosi, mi smo imali tu fazu kratko je trajala, nista ne voli j nista mu se ne svidja. Samo strpljenje. Ostali brzo ozdravite 😍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 9:05:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,Milena,Emice,mašem i ja vama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 9:37:40
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja se spremam za posao. S odvela kod b&d. Ima od jutros 37.8 . L u vrticu. Zapusen....caljda ce i taj nos da prodje.. Risi ne znam dal se secas i ja sam stalno kukala da L ne jede. Bukvalno je jeo 2-3 namirnice. Ljisa mi savetovala da ga "pricepim".... i jesam. Sta da radim. Tako je poceo da jede. A i taj polazak u vrtic. Pa meni L godinu dana nista nije jeo u vrtucu. Smrsao...strasno. sad jede. Ne jede bas sve, al jede. Spanac jede u vrticu, ribu. To kuci ne jede...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:18:27
|
|
|
|
vocicana
|
Maraj dobro jutro tebi, moje dete jede sve u vrticu, mrsti se doduse na spanac, ali je projeo grasak tamo, Moje dete je u vrticu, mi smo svi rastureni, muz sa majkom na groblju, ja moram po meso za rucak, da kupim i Ajax za podove, malo sam usisala, pa da prebrisem. Totalni haos. Tako sam juce bila nikakva od glavobolje, nisam mogla da verujem da me glava boli, toliko dana uzastopno, ali vidim da nisam jedina, pa sam i pritisak merila, secer, da vidim da nisam postala hronicar, znaci niakda me glava ne boli, zato smo sada sve nadoknadili. Svekar je preminuo, puno sam plakala, muz mi je takodje priredio jedno neprijatno iznenadjenje na sahrani, juce nisam mogla da verujem. Tako sam bila depresivnog raspolozenja, samo mi se plakalo. Danas sam krenula sa malo svezijom energijom, pa cemo videti. Mada radim vecera
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:33:00
|
|
|
|
flamingos
|
Voci,pročitah sve,primite moje saučešće😢.Šta ćeš,takav ne život...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:42:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, samo da mahnem, sela da popijem (hladnu) kafu dok se pita peče. Svima želim brzo ozdravljenje!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:47:17
|
|
|
|
vocicana
|
Voci,pročitah sve,primite moje saučešće😢.Šta ćeš,takav ne život... hvala Flamingos, da ste svi zivi i zdravi, zivot se ugasio, on je biostar, alio je sve tuzno, kako god ga okrenes, muz je izgubio roditelja, oni nikada nisu stari. Anci, masem i ja tebi, idem sada da kupim meso, pa da se bacim na rucak. Opet glava pocinje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:56:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Voci,saucesce.Zato te i boli glava,stres..I mene ne prestaje,popila ssm panadol extra,kao ds nisam,..na oci ne mogu da gledam..ovaj mali nece da spava,pravi haos..aman i premorena sam,nisam se ni od Beca odmorila,nisam ni stomacni prelezala,em dobila,em 2 dana sama sa njima..ma prokleto zensko...zelim da sam mysko i da me boli patka za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:57:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam dobila 5 dana ranije, trebala za slavu. Mislim ne žalim se jer ne znam kako bih izdržala za slavu ali 5 dana ranije... bem ti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 11:58:10
|
|
|
|
vocicana
|
Em dobila, vise i ne znam koji je dan poredu, znaci, jedan blagi uzas!!!A dobila pose ne znam koliko, tj nikada nisam nba 28 dan, msm bice super ako ovako ostane.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 25.10.2019 14:47:55
|
|
|
|
flamingos
|
Voci,upravo tako,roditelji nijada nisu stari.Svoje sam uzgubila rano😢ali,kao što rekoh-život je takav.Pišete o ciklusu,pa da se oglasim i ja-ja dobih 15 dana kasnihmje,a sve je u redu,radila sam i papa test,ultra zvuk,kolposkopiju.Nego,što bi rekao moj muž"Zafrkava me(da se ne izrazim drugačije)godina proizvodnje.Evo gotova bajadera,stan sređen,ručak spreman,sad malo da obnavljamo prirodu i društvo u ponedeljak kobtrolni.Kasnije u šetnju i da idemo u kupovinu.Sutra svo troje idemo na rođendan kod prijatelja,u igraonicu,slave ćerkici sedmi rođendan.Pozdrav svima,uživajte u ovom predivnom danu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Da li imate klima uređaj i kakvo je vaše mišljenje o istom?dunja RRDa li imate klima uređaj i kakvo je vaše mišljenje o istom?Da, ne bih mogla bez klime (
61%)
Ne, boli me glava od klime (
14%)
Ne, skupa mi je (
13%)
Ne, imam ventilator (
11%)
Ukupan broj glasova: 256Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!