Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 12.8.2019 23:34:58
|
|
|
|
pawpatrol
|
Meni nije stigla, a verovatno ni drugim dobitnicama jer bi napisale da je stigla. Koliko vidim neće ni stići nagrada, kad niej do sada.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 13.8.2019 8:31:24
|
|
|
|
Duškić
|
Hoce, niko nije ostao bez nagrade a osvojio.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 11:25:16
|
|
|
|
pawpatrol
|
Znam da su slali uvek, ali sada kako stvari stoje neće nikada ni meni, a ni ostalim dobitnicama...
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 11:27:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Poslace sigurno, ne brini
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 11:54:52
|
|
|
|
pawpatrol
|
Pa brinem jer je prošlo 3,5 meseci. A navodno su poslali davno, ali se zagubilo, kako da ne...
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 15:48:25
|
|
|
|
Duškić
|
Pa da li ima toliko!?
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 21:56:06
|
|
|
|
pawpatrol
|
Pa ima naravno, to je bilo odavno. Posle je bilo Chicco za komarce, ali i to nikome nije stiglo. Šta reći...
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 22:07:44
|
|
|
|
flamingos
|
Nama su sve nagrade stigle u vreme-maksimum mesec dana,a neke su stigle i u roku od dve nedelje.Pohvaljujem našu redakciju RR i sponzore.Nadam se da i vama stignu vaše nagrade
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 23:06:52
|
|
|
|
pawpatrol
|
Tako je bilo i trebalo biti, a šta je sada ovo sa njima ne znam. RR su najbolji i tu nema dalje, to nije do njih, ovo kažem za sponzara Krauterhof koji je trebao još pdavno da pošalje nagrade, koje smo osvojile još sad ćemo da uđemo u 4. mesec.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 15.8.2019 23:11:53
|
|
|
|
flamingos
|
Razumem te u potpunosti.Videće redakcija i srediće to.Srdačan pozdrav
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 16.8.2019 8:53:36
|
|
|
|
Duškić
|
Mislim da nije lako naci sponzore. Krauterhof celulit i gel su odmah poslali. A za ovaj serum nzm sto koce. Pisi marketjngu, oni mozda imaju bolje info.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 16.8.2019 9:04:31
|
|
|
|
MimaKos
|
Pawpatrol zaista prvi put cujem da se tako nesto ovde na rr desi...
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 16.8.2019 10:04:37
|
|
|
|
pawpatrol
|
Na žalost, tako je kako pišem, i ja sam u čudu, RR su super i pisala sam im povodom istog. Nešto su zeznuli iz Keproma, 5 dobitnica je bilo, i mesecima ne stižu nagrade, izgleda su ili zaboravili d apošalju ili pustili da to tkao prolazi. A evo isto je i sa Chicco, nisu dobitnice još dobile, čini mi se prošlo je i tu skoro 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 21.8.2019 12:53:54
|
|
|
|
Duškić
|
Evo danas im salje nas marketing RR poruke povodom toga.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 21.8.2019 13:24:49
|
|
|
|
flamingos
|
Srediće naša redakcija sve to,ne brinite.Kao što već rekoh-sve svoje nagrade sam dobila,još jednom-veliko hvala našoj RR i svim sponzorima
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 23.8.2019 13:41:58
|
|
|
|
Duškić
|
Naravno da hoce . Dobri su nam sponzori. Krauterhof anticelulit program.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 24.8.2019 0:22:17
|
|
|
|
pawpatrol
|
Opet ponavaljam, znam da su Keprom uredno slali nagrade, ali ovog puta su zeznuli nešto. Nema ni odgovora, a ni poklona. Tako da verujte u ovo što pišem. Ja bih volela da se i druge dobitnice pridruže, ne znam zašto se neoglašavaju, kao da se plaše. :) A po inboxu pišu kako im ne stiže ni Anticelulit, a ni Chicco za komarce, takođe od Keproma je nagradna bila nakon Anticelulita, i nema ni tih nagrada. Hvala na razumevanju!
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 24.8.2019 1:40:32
|
|
|
|
Duškić
|
Napisi marketingu u pp. I ostale , naravno. pa ce Rr da intervenise kao pre par dana za Chicco.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 24.8.2019 17:27:32
|
|
|
|
pawpatrol
|
Ja jesam, naravno, a ne znam za druge da li su valjda su reagoval ei one.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 24.8.2019 20:27:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekamo saradnike iz Keproma da se vrate sa odmora pa vam javljamo kakva je situacija. Do tada, molimo za strpljenje. Chicco nagrade su poslate svima, 3 dobitnice su se javile da nagrada nije stigla do njih i to ćemo proveriti, ostalima stiglo.
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 25.9.2019 14:50:33
|
|
|
|
marketing RR
|
Nagrade su poslate danas. Iz Keproma se izvinjavaju na kašnjenju.
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 26.9.2019 11:40:40
|
|
|
|
pawpatrol
|
Jeeeee, stigao je anticelutlit! Hvala puno!
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 26.9.2019 12:03:54
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam,bravo za našu RR i sponzora❤
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 30.9.2019 9:58:12
|
|
|
|
sikica
|
Proizvodi su im odlicni!
|
|
|
|
RE: Osvoji Kräuterhof anticelulit serum 30.9.2019 23:40:46
|
|
|
|
Matija2018
|
Najbolji proizvodi.Cestitke dobitnicima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?