Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 7:28:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Bilo mi je mrsko da ustajem iz toplog kreveta. Spremila sam Sofi za vrtic. I vratila sam se u krevet dok ne bude vreme da budim T za muzicku. To vreme je za 15 minuta .. Fil bas si nastradala.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 7:41:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Jao Fil, i ja sam tako strepela poslednjih meseci dojenja, moja je znala da zagrize jako i ne pušta. Sećam se da mužu u više navrata nije bilo dobro kad je prisustvovao tome 😁 Kako ste, ženske? Ana, Sanjice, kako su vam mužići? M prošlog petka bila u vrtiću i odmah zakačila neki virus sa povraćanjem, te nam je tako prošao vikend. Noćas je lepo spavala, jutros došla baba da je čuva, mislim da je sada već ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 8:03:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milena, standardno muke muci. Dok mu ne izvade stent tako ce biti. Tek 15.oktobra ima intervenciju, pa tek posle mu vade stent. Poslednjih nekoliko dana se umirilo. Hvala sto pitas
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 8:22:41
|
|
|
|
pari
|
Meni T nocas izmedju 1 i 3 nikako nije mogla da se uspava...sisala dugo dugo, prevrtala se, lezala na meni, kenjkala, plakala...o boze...pomislila sam kad ce ovo da prestane... I u 7 vec ustala...Kako ce izdrazati danas do 12 u vrticu,nemam pojma... Meni muka prilicno... Milena, dobro je da je bolje M... Fil, drzi se...bas je to strasno bolno... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 8:46:19
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Popih kafu na miru, da ne poverujes. J jos spava, ja peglam sada. Sanjice, tek 15 oktobra. Pa bas je mucenje. Mene preksinoc opet zabolela cista. Kupicu neki caj u Pancicu. Ne mogu da pijem hormone, nisam ja za to. Juce sam pomagala mojima sa zimnicom i odmah me zabolela vena. Tablete su mi, na ovakve vene, cist rulet. Jedino sto se ovoga puta nisam uplasila, poznat mi je bol od proslog puta. Proci ce.Fil, je l'' mazes nesto na bradavicu? Mozes flogocid sigurno. Ne znam kako si izdrzala, to nenormalno boli i kad ,,samo" ugrizu.Vikend smo proveli u kupovini i zimnici. Ne znam sta me vise zamara. Verovatno kupovina. Ja ne podnosim trzne centre. Osim kad odvedem decu u bioskop.😬😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 8:48:01
|
|
|
|
smeško
|
A sto mi izlaze navodnici kad ukucam apostrof, sto mi telefon sam neke reci spaja neke odvaja...sve moram da procitam deset_ puta i opet greske.🥺
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 8:56:18
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Fil, što se neke terapije tice mislim da ovo moje nije standardno ludilo, vec nesto malo dublje. I meni je M jednom to uradila sa bradavicom, tako da znam o čemu pričaš. Mi smo juče bili u Srbobranu, baš nam je bilo lepo. Danas kiša, ali nije hladno. Sanjice, valjda ce onda tm konačno rešiti problem. Pari, kad dolazi tm? Milena, kako je na poslu? Nema je mama Jo, zanima me da li su krenule u vrtic.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 9:07:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smeško, Ni ja nisam ljubitelj kupovine.Znas sta. Pocela sam da pijem od sibirskog zdravlja bas za ciste po grudima. Mojoj sestri su se smanjile i plus joj se ocistilo lice. Vidi da li ima nesto od njih. Ti bese dojis jos uvek? Sto se tice muza. Smucilo mu se. Da, tek 15.oktobra. Ma...
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 23.9.2019 9:17:30 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 9:16:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,može kafica?Evo pijem je,pa odoh u kuhinju.Danas po podne u školu.Pročitah sve,držite se.Virusi haraju,baš me strah za dete,da ne pokupi u školi,ali šta je tu je.Pozdrav svima,ljubite dečicu i svi budite dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 9:26:35
|
|
|
|
emicaa
|
Vjerujte mi da je i mene kupovina pocela zamarati.Sad idem samo kad moram.Postalo mi je draze da nesto narucim nego da se lomim po prodavnicama. Sanjice aamo da se rijesi muke.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 10:29:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro ženske Joj crna filadendronka, jeza me prošla. Ne smem ni da pomislim koliko to boli. Milena, izgleda da vlada neki takv virus, čujem i oko nas ima bolesne dece. Moj M se drži nekako. Mi smo juče ceo dan skitali, posle plivanja otišli na Avalu pa smo tamo lepo šetali, divan je bio dan. Uveče se videli sa prijateljima, došli sinoć kasno kući. Mm je sav ukočen, razbija ga kičma ali može da hoda. Ne može da spava, da leži. Jutros otišao kod interniste i u lab da vadi krv, još uvek nije došao kući.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 10:47:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan mamike. M mi je od jutros uzasno nervozan,samo place..reko spava mu se,probudio se pre 7,ma kakvi,nece ds spava,baca se,urla..1 dan je dobar,6 nije.izgleds da voli da skita..A ja imam brdo posla,skitali smo za vikend,mm na putu i danas,sutra dolazi..odlepitis😫😫
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 14:39:56
|
|
|
|
pari
|
Ja sam danas nešto baš jako umorna... Nećete verovati uspela sam da odem na tretman lica posle 2 god i na masažu leđa posle 3 godine 😊 ali svejedno sam jako umorna. Bukvalno mi je energija na nuli... Treba T da tražim cipelice i gumene čizme. Jaknicu sam juče kupila u Waikikiju. Sutra će hladnije i kiša. Rosi, jeste krenuli u vrtić danas? Von, vi?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 14:50:00
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame, kuvam, N spava i kenjka, moram do njega svaki čas. Bio je sam 20- ak min, prvih 10 ok, drugih preplakao. Bolesne dece svuda ☹️. Roditelji u BG koji nemaju babe i dede mogu da se slikaju. Želim vam svima lep dan.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 14:53:05
|
|
|
|
pari
|
Polako Rosi...malo po malo. I moja T plače,pa prestane ..hoće da se nosi, nije navikla na galamu. Svašta nešto,ali moraju malo po malo...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 14:55:59
|
|
|
|
Milena18
|
Jess, na poslu onako, nije nešto zanimljivo ali je podnošljivo. Danas bila plata pa je super 😁 Rosi, jesi li ti počela da radiš?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 15:04:52
|
|
|
|
flamingos
|
Von,Rosi,Pari,držite se.muke.Milena,da častiš za platu.Evo ja očekujem sestru bliznskinju da dođe,pa se večeras vraća za Beč.Budite mi dobro.Svima pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 15:08:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma kakav vrtic,opet se probydio nervozan..place cwo dan..ispovracao rucak,jedva sam mu dala parac,kao da ga nesto boli..aman,dokle vise!Rosi,o da,ko nema babe i dede,ugasio je..ja se tako osecam bespomocno..one nisy bile bolesljive a M je kilavko u najavi,i sta cu onda!?!a bolovanja kod mene nema na poslu,nema zamene..ocajna sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 15:17:58
|
|
|
|
Rosita
|
Von, nemoj unapred ❤️. Sad je neka grozna sezona virusa. Ti si do aprila na bolovanju? Pa ide leto, pa će porasti malo. Ja sam još na bolovanju, mozgam, imam jednu devojku koju bih mogla da angažujem nekako,ali još mozgam.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 15:30:11
|
|
|
|
pari
|
Meni je značilo što sam imala ženu koja je čuvala M kad je M bio mali i kad sam počela da radim jer nije uopšte bio bolestan...iako on generalno nije uopšte bolešljiv. Vidi Rosi, razmisli...nije loše imati nekog . Von,vi se i dalje mučite :(
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 15:45:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,u maju pocinjem,u pravu si,porasce.Ne znam sta mu je,od jutros place kao da ga nesto boli,a lepo je spavao...desni mu jesu natecene,sve cetvorke i dole dvojke...Rosi,pa pitaj je,mozda bi uskocila.Ja se nadam ds ce moj tata u penziju,tj.na biro 2 godine..pa ce imati ko da uskace!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 15:46:03
|
|
|
|
lesica
|
Mame sapatnice, sa šmrljavom i nikakvo decom, drž'mo se. I ovo će proći. A do tad... 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 16:34:26
|
|
|
|
lesica
|
Nego, da ne zaboravim. Neke mame (sitnije dece) imate pp od mene, te bacite pogled pliz.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 16:36:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Lesi, ne radi mi pp, pojma nemam zasto. Pokusala vise puta da ti odgovorim bez uspeha. Moze, moze, planiraj me! :) IZVORNA PORUKA: lesica RR Nego, da ne zaboravim. Neke mame (sitnije dece) imate pp od mene, te bacite pogled pliz.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 23.9.2019 16:38:00
|
|
|
|
lesica
|
Sjajno. Dalje ću onda putem maila pisati.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?