Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 10:25:16
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame, danas kod dr, mali ima šlajma još, peva danas nam je divan dan i matematika :D , veliki noćas imao t, sad valjda nema, razvlači jelo. U kući smo danima :(. Ko može nek iskoristi dan, sutra će kiša.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 10:29:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Dodjoh iz sela. Namestam krevete, pa da stavim samo još corbicu. Sinoc sam deo rucka spremila. Uskoro ce i T, pa ja ja predcas. Posle muzicka, pa da je mm preuzme, a ja na drugi deo nastave
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 11:42:20
|
|
|
|
pari
|
Rosi,javi sta kaze dr... Mi bili u vrticu, 2h je bila, isli su i napolje...plakala je kad sam je ostavljala...kazu da je ok i da ce biti dobro...Sutra dva i po sata pa u cetvrtak 3h...U cetvrtak nam je sudjenje...bljak,uzas...stres...ali da vas ne mracim... Danas je jos leto pa mi je dobro...napolju smo
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 13:41:09
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, srećno! Svaka tebi čast, baš je to grozna situacija. D opet 38.5,. Išli vadili krv.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:21:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Opet temp? M danas nema,ni T nema,ali cu ih odvesti kod dr,kad me je vec ybacila..Pari,da li se vidi kraj tom sudjenju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:23:38
|
|
|
|
flamingos
|
Kako ste mame,dečica?Šta radite?Evo dete ručalo i piše domaći,ja pijem kafu,pa odoh da peglam.Kasnije da prośetamo,lepo je vreme.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:23:47
|
|
|
|
pari
|
Von, dobro je da nema vise temp... Rosi, kad ce vise stati kod vas? :( Nama je ovo tek prvo sudjenje tako da ko zna kad ce sve ovo...ali ajde,da ne mislim o tome...nego sitnice i danasnji trenutak, to me odrzava
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:26:13
|
|
|
|
flamingos
|
Von super kad nema više temperaturu.Rosi,samo da prođe ta temperatura,baš mi je žao.Pari,drži se,život je takav...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:36:55
|
|
|
|
Rosita
|
Povišeni leukociti 16.8, crp 17.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:43:26
|
|
|
|
pari
|
Kad idete kod dr?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:56:23
|
|
|
|
flamingos
|
Rosi,baš mi je žao.Idite vi kod dr.Držite se.Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 15:01:12
|
|
|
|
Rosita
|
Idemo za 3 h.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:04:42
|
|
|
|
vocicana
|
Tih bre Rosi, sto mi je zao.... Dobar dan, ja sam sela da vidim sta vi radite. Pari, drzi se, polako, sve sto dodje mora i da prodje, samo sto brze i sto bezbolnije.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:13:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi se vratili od dr,oboje su dobro,i grlo,usi..neeto je proletelo..a ja za malo da se onesvestim,zamantalo mi se,on jurca..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:18:45
|
|
|
|
flamingos
|
Super Von kad su dobro.Pa to,stigao te umor i briga.Drži se❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:21:22
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mi se vratili od dr,oboje su dobro,i grlo,usi..neeto je proletelo..a ja za malo da se onesvestim,zamantalo mi se,on jurca.. sve u rok sluzbu, vazno je da su dobro svi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 19:31:10
|
|
|
|
Šmizli
|
Cao mame,kako da izvadim bebici dlacicu iz oka mislim da je od portikle....?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 19:40:57
|
|
|
|
Duškić
|
Gde ste mame? Mi danas aktivni i ovi moji me sad teraju da idemo napolje do prodavnice. Von, super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 20:00:48
|
|
|
|
Rosita
|
Šmizli, uzmi špric 10 ml fiziološkog i dobro otvori oko bebi, pa u mlazu isperi. Ako treba ponovi. Dr kaže da je kod D crveno grlo i da je od bebca pokupio streptokok verovatno, dobio amoksiklav.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 21:42:16
|
|
|
|
flamingos
|
Rosi,biće sve ok.Budite mi dobro,sve mame i sva dečica.Mi išli u šetnju,do spomen-parka,umorih se,dete srećno,izigralo se sa drugaricom-znači neumorne su.Evo sređuje se u kupatilu i na spavanje.Sutra rano ustajanje za školu.Svima želim laku noć i lepe snove❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 22:51:55
|
|
|
|
pari
|
Rosi, dobro je da je dobio ab...biće mu bolje već za 2 dana sigurno...drži se...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 6:43:56
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,kako ste spavale?Rosi,kako sts,kako ostala dečica?Može kafa?Evo pijem je,pa spremanje za školu.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 8:07:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Rosi, kako su deca? Pari, idete danas u vrtic? Ispratila sam T u skolu. Sofi je ostalo. Mm je ostao. Bas je juce imao velike bolove. Ja idem kasnije. Hvala Bogu danas nema set_anja vise puta.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 8:37:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. M poceo iritantno da kaslje,iz grla..isto kao one..sinoc je i urlao,pa odrao glasnice,pa se ispovracao,i tako..bas nisam dobro...bolje da ne mracim..treba mi pomoc,a ne znam gde da je trazim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 8:38:04
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro... kakva noc...jako je lose spavala a oko 4-5 bila budna bas dugo... Jesen danas... Idemo u vrtic uskoro pa bi trebala da ostane do pola 12... Kako ste mame?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
menstruacijaicika26da li vam se desavalo da vam kasni ,a da nije u pitanju trudnoca da (
82%)
ne (
18%)
Ukupan broj glasova: 164Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!