Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 15:50:53
|
|
|
|
vonavoj
|
A sad sam kypila pakovanje pelena😩😩
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 15:58:40
|
|
|
|
smeško
|
Von, ne moraju to biti pelene. Dovoljno je da ga ne obrises lepo kao ja. Maro i meni su rekli da moze u bilo koje doba dana, samo da se ne jede bar pola sata pre uzimanja brisa. I to u konzilijumu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 16:03:29
|
|
|
|
Maraj
|
Vin mi koristimo mesecima te pelene. Pomislih mozda im je ova sarza drugacija. Jer samo sto smo kupili te pelene, ona se osula. Mozda nije od njih...koce ga znati. Al ja za svaki slucaj kupih druge. Ove su po strani stavljene, pa cu uskoro opet da ih aktiviram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 17:47:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Maraj, ne mora da znaci da su pelene, moze da bude i od ove vrucinstine.. ali ako, bolje promeni na par dana pa vidi kako ce da reaguje..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 17:53:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Dala mu nistatin i gentamicin,ako ne pomogne nistatin..kaze nisu pelene.prosto vlazno je non stop.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 18:06:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Smesko,bice sve u redu,naravno 😘 Ja pijem vodu u velikim količinama i non stop sam zedna🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 21:42:05
|
|
|
|
MimaKos
|
Ljudi, mnogo je vazno da se naterate da bar 2 l vode dnevno popijete, za sve. Ja sam naviku stekla jos kao pusac (bivsi hvala Bogu vec 9 godina, ni cigara) ali je to i za sam organizam (izbacivanje toksina i slicno) i za mnoge druge stvari bas vazno. Ako vam smeta obicna voda , malo limuna i vec je bolje. Ja i preterujem koliko vode pijem jer mi je flasica uvek "pod ruku" . I decu sam navikla, mm se polako uci jer se i kod njega u kuci ni casa vode dnevno ne popije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 21:48:47
|
|
|
|
Maraj
|
Mk ja sam pila dosta vode kao devojka...sad oko dece...obaveza...jedva se setimda popijem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 21:52:54
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko citam za tm,bice sve dobro.Ne misli negativno,bar pokusaj. Khaleesi ti nam bas bas dugo nisi svracala.Zene pijte vodu,ne kazu dzaba bar 2l dnevno da se popije.Ako zaboravljate postoje i za to aplikacije 😂Anci sad koji dan zivite kao cimeri 😛Sanjice mama ce se sigurno preporoditi tamo,ja koji nisam neki pretjerani vjernik posle posjete crkvi osjecam neki mir
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 22:39:34
|
|
|
|
Rosita
|
Dobro veče. Smeško, biće sve dobro, mora. Želim mu da više nikada ne oset_i teškoće tog tipa! Ja evo kašljem, ori se. N uveče pročitam nešto, ugasim svetlo i pustim da zaspi. Ležim pored njega. Eto, veliki dečko, sam shvatio da nema više sisanja. Sarađivao je lepo, veliki moj. Počeo je dosta da priča, lakše je razumeti ga. Sanjice, prijaće tvojoj mami. Divno što nekog takvog imate. Baš mi ne odgovara ovaj tel. Loš je ekran. A sad da kupim ne mogu. Planirala sam na nešto drugo da dam novce. Puno pozdrava
< Poruku je uredio Rosita -- 20.8.2019 22:40:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 20.8.2019 22:48:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Von zaboravih da ti napisem...i meni se S skoro osula. Po prvi put... Promenila sampelene.odmah sam uzela bamboo. Inace smo koristili babylove. Ujutru i uvece sam je brisala sa octaniseptom pa onda flogocid mazala. I proslo je za par dana Uzela sam bebylove sada za porodiliste i Uros se sav osuo, dobio neke bele bubuljice a okolo jako crveno, sve upaljeno. Isto su mu ocaniseptom to cistili, onako stave na tufer pa pritiskaju da to belo pukne. I onda jos jednom predju cistim tuferom. A sa cerkama sam koristila te pelene i bile su sjajne...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 4:24:13
|
|
|
|
pari
|
Moram da vam stavim dve interesantne slike . Jedna je sa jedne strane i tu je skroz vedro,druga sa druge i tu se sprema oluja...nebo je neverovatno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 6:49:56
|
|
|
|
Duškić
|
pari, bas lepa slika jutros za dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 8:48:50
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Pari, divne su fotografije. Ivana, je l'' ti se vratio sin? M mi je jutros opet plakala u vrtiću. A kako i ne bi - nepoznate vaspitačice, nepoznata deca, nikog iz njene grupe nema. Valjda će mm danas završiti to farbanje stolarije pa da sutra i prekosutra ostane kod kuće. Trebalo bi da sledeće nedelje pređu u svoju grupu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 9:03:14
|
|
|
|
Duškić
|
Milena, pa kad bi mogao i danas ranije da uzme M tvoj suprug. Pari, nam pari ovi sa slikama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 9:45:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Legla i ustala sa glavoboljom..ono moje,levo rame,leva strana...kljuca kako se pomerim. I u 4 sam popila brufen od 600..i nista.Merila.sam i pritisak,ok je..a na oci ne vidim..popila sam mydocalm,to je za misice,nervni sistem.Pari,priroda je cudo.Milena,ni moje nisu volele to spajanje..jadna deca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 9:56:10
|
|
|
|
emicaa
|
Pari kako je lijepo,hocu da sam tu 😂 Ja sam Davidu kupovala te Babylove pelene i nikad nije bilo ptoblema.Cekam zaovu da dodje,vodi Davida do posle podne kod sebe.On stalno kuka za njom,njih dvoje bas imaju neku posebnu vezu.Sa Dorom uopste nije tako.Mnogo se one vole ali nisu vezane kao David i ona
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 9:57:40
|
|
|
|
Duškić
|
Von .,sad citam. Mene je promaja zakacila i leva strana me ubi, kao robot sam. Pila sam i ka brufen ali od 400.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:08:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja imam,5ti dan,ciklus,hormoni,to me ubi..uvek imam glavobolje.a bojim se da je od klime,promaje..kombinacija.. Meni je ovo 5ta tableta rapidola od 600 za 4 dana..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:12:40
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Von .,sad citam. Mene je promaja zakacila i leva strana me ubi, kao robot sam. Pila sam i ka brufen ali od 400. duskic, samo diklofenak, i mast i tablete. Mnogo ce brze da ti prodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:13:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari fantastično! Uživajte! Dobro jutro, mi doručkovali pa da pijemo kafu. Već je toplo mada duva vetar pa je malo prijatnije. Sad ćemo na terasu ili u dvorište dok je hladovina. Von, ako nešto mrzim to je kada se probudim sa glavoboljom. Uh. Nadam se da će brzo proći. Emi, pa ko ne bi srećka voleo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:14:55
|
|
|
|
Duškić
|
Pokusacu , hvala Mima. valjda ce me brzo pustiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:27:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Pari, fantazija 😍😍😍 uzivajte!!! Pustice te sigurno, od masti narocito, mm se cesto koci od klime u autu, kancelariji, pa i kuci nam radi cesto, i samo mu to.pomaze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:29:12
|
|
|
|
Duškić
|
Ma ja sam jos i jastuk sinoc promenila pa sam haos. Odoh da zavrsavam rucak da se razmrdam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 21.8.2019 10:59:23
|
|
|
|
smeško
|
Rucak? Ja to tek kad se J uspava,oko 11,12h. Zenske, napunila sam flasu vodom i nosim sa sobom. To ce biti bar 1,5l ovog dana.😛
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?