Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 7:51:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Da , Preobrazenje, srecan praznik i vama. Ja sam kao mala ustajala da pogledam u nebo, a eto sinoc zaboravih, a bila sam budna :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 9:18:06
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Kod nas noc katastrofa L je jaukao, plakao.... na kraju sam mu dala brufen, tek onda je zaspao. Poludecu vise...eto grlo ga boli. Nos curi.kad kine, slinci istrce, do tepiha.... mislim se da ga odvedem danas kod dr...sta mislite? Problem sunjegovi krajnici....sve mu se zadrzava na grlo. Stalno muku mucimo sa tim grlom, samo da mu opet ne odena usi.... Sanjice,,pricala sam skoro sa Anom, moji su iz tih krajeva....i Anin neko, zaboravih vec ko, dal deka Tako da smo svaki letnji/zimski rasput, bili tamo, a i naravno.u poseti manastiru. Divne uspomene....krivo mi sto duuuugo nisam.bila.... nemam vise zive bake/deke, pa ni ne idem tamo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 9:41:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro.Pokusavam da pijem kafu,M je postao nemoguc,otvara friz,zamrzivac, kida zastite,nista ga za decu ne interesuje..jedva cekam da krene u vrtic,bas sam zla..ali bas mi tesko.Mm poceo da radi,jadan,nije mu se islo na posao,sta je odmor od 2 nedelje,nista...to i mene ceka kad se vratim,necu ni da mislim o tome.Maraj,vodi ga kod dr..ako my je to slaba tacka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 9:46:02
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja evo gledam u praznu solju, nisam ni skontala kad sam popila kafu.😆 Maraj, pogledaj mu sama krajnike, naprskaj malo tantum ili apis golu. Ja mojima, ako krene nos, stavljam Rudiceve kapi. Prave ih u apoteci. Njih dve u vrticu, brzo prodje vikend. Znate da sam izgubila novcanik, a pre neko vece sam ostavila tel ja krovu auta, ali srecom bio.mrak, pa ga niko nije uzeo dok sam ja skontala, jutros ne mogu da nadjem kljuceve od stana. ...mm poludeo od mene.
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 9:54:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jess...bas te poteralo.... Kakve su to kapi? Kupicu,nije mi problem, samo ne znam sta. Gledla sam mu krajnike. Uvecani su ,standardno...Ja mu prsnula marisol i operil P. Slaba vajda....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:00:08
|
|
|
|
jess021
|
Rudiceve kapi se prave po receptu, a izmedju ostalog sadrze i dexametason, nama su stvarno odlicne. Svaka apoteka ima recept.
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:05:22
|
|
|
|
Maraj
|
Jess i kada ih dajes deci,kad imaju sekreciju iz nosa ili za otpusavanje? Meni L nenormalno slini. Ocito ga i grlo boli. Danas nece da kaze ,a nocas je prevristao. Strah me da mu opet ne ode na usi. U junu je primao injekcije pwnicilina.... i evobsad opet grlo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:11:40
|
|
|
|
Duškić
|
Jess, pa sta se to desava zeno.. Meni se to desavala kad sam bila u drugom stanju Da, praznik, zahladjenje odmah.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:15:33
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Rudiceve kapi se prave po receptu, a izmedju ostalog sadrze i dexametason, nama su stvarno odlicne. Svaka apoteka ima recept. jess i ja prvi put za ovo cujem, a bas bi nam znacilo, narocito sad pred vrtic..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:17:52
|
|
|
|
Duškić
|
Ni ja nisam cula za te kapi. Nikad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:21:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,sta ti bi? Nesto te muci? Da nisi trudna i zaboravna?Ni ja nisam cula za te kapi.Uspeo je da razbije tanjir,moram da premestam stvari po kuhinji,no no,ne radi kod njega..odlepicu..popila sam brufen,glava me boli,hormoni,ciklus.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:23:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Von, citam gore sta si napisala , kao ja da pisem, ista situacija, strasno... nista mu ne mogu. Plus mu trojke rastu i gore i dole, pa je stvarno nepodnosljiv. Cak mi i odlazak na more sada zvuci kao nocna mora, kako li ce tek to tamo da izgleda 10 dana...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:25:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro mm i ja sedimo na terasi i pijemo kafu, ja radim. Proleteo mi vikend, uh. Maraj, pokojni deda mi je iz tih krajeva još uvek imamo kuću u jednom selu između Bele Palanke i Pirota. Na žalost, više niko ne živi tamo, sve je to počelo da propada. A nekad smo leta obavezno provodili u selu. Jess, krenulo te, treba ti još jedan odmor definitivno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:30:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Mima,na moru je imao punu slobodu,isao po pesku,a sad u kyci zatvoren i smislja gluposti.Popne se na sto i vozi kolica..heeelloooo..Njih dve su bile milice za cuvanje,nikakve fiks ideje nisu imale..a on uzas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 10:54:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha Von, on me podseća na mog Marka sa 8 meseci se peo na fotelju pa sa nje na hranilicu, pa onda sedne u nju na dve sekunde i onda nazad... i tako non stop. Svuda ga je bilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 11:17:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja ziva nisam, kakve njemu gluposti u momentu na pamet padnu.. a pentranje po stolovima i stolicama je doveo do perfekcije :)) jednom nam je zamalo na glavu ih hranilice pao...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 11:34:19
|
|
|
|
Maraj
|
Von,nama je S bila nemoguca,sad po povratku s mora. Valjda je i bioritam promenila...ko zna.... A sto se hranilice tice...i moj L je preskakao kad jese bio mali. I naravno pao je sa nje. Tj sa one tacne . Popeo se na tacnu od hranilice i sa sve tacnom pao na pod. Isekao je i ruku tad i polomio tacnu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 11:50:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj nije padao imam i snimak kako sav ozaren se pentra i smeje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 11:58:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ovaj moj se sa kreveta popeo na hranilicu koja stoji pored kreveta. Ali tacna stoji na njoj i on sedne na tacnu, tacna pukne od njegove tezine i eto...isekao se tad prvi put. Nista strasno nije bilo... samo covek da se stresira. Imai nesto vise od god dana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 13:53:05
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mi nocas posle ponoci pravac Tirsova. Danima vec temperatura koje cas ima cas nema, a boginjama vec 10. dan. Juce dosli iz sela, on samo place, pa opet temp i retka stolica. Dali pred spavanje Paracetamol i on se i dalje budio i plakao. Pipnem ga, leden i glava sva mokra. Upao u hipotermiju, ispod 35 temperatura pala. Pravac UKT i tamo hvala Bogu sve ok. KS uredna, pregled takodje, kazu reakcija na boginje. Poludecu vise! Cak i za more ne znam sta da radimo u ovom ludilu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 13:57:32
|
|
|
|
Ana RR
|
O, Fili, pa nikako da vas prođe :(
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 13:57:58
|
|
|
|
Duškić
|
Smirice se to Fill, polako. Stresno je to previse ali sta da radis, bitno da su rezultati dobri.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 14:00:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Fili,za koliko dana idete? Trebalo bi da se sredi za 7 dana max..Uspela sam da sredim deciju sobu i ispremestam kuhinju,sad bi mogla da spavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 14:01:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Filanderonka, mogu samo da zamislim kako ti je ali ce to svakako proci. Na moru ce mu se i koza brze regenerisati, i sigurno ce mu prijati. Samo kada bi se ta temperatura regulisala do polaska, neka lezi kuci i odmara sto vise..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/19 19.8.2019 14:08:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam besna na sebe,promenila.sam mu vlazne maramice,i uopste nisam skontala da se od njih ojeo,sve sam mislila da je od mora,peska,guma ga kao nazyljala za vodu...Moracu par dana da izbacim i da ga perem i vratim stare vlazne.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?