Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 8.8.2019 8:56:47
|
|
|
|
Duškić
|
Meni je moja D sredila beli novi duks, nisam mogla da ga prezalim. Trpala sam sve i svasta, ali se ba tom mestu def.vidi i deluje osteceno i ne moze da nosi samo u selo kad odemo.
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 8.8.2019 9:10:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Ako je skroz beo, domestos tu najbolje skida, najgore je kad su sarane, stampane stvari
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 12:00:26
|
|
|
|
gagana83
|
Ja za belo koristim ACE. Za sareno menjam, uzimam svasta i nikad nisam zadovoljna.
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 12:47:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni za sada vanish super radi posao. Fleke od čokolade, voća, sve skida.. Jednom sam dobila tester ariel za fleke, bio je dobar.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 13:17:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Od kruske nece, sad sam u gradu pa cu da probam sa tim Dr Beckmanom
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 14:03:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Haljinu koju mi je sestra prosle godine kupila se isflekala. Jednom sam je obukla za krštenje. Prosle nedelje sam planirala da je obucem, a po njoj kao da je neko prosuo ulje. Sad mama pokušava da skine fleku Mislim da uspeva da se skine.
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 16:03:07
|
|
|
|
Olga75
|
Sanjice, čime skida fleku od ulja? Ja sam uspevala deterdžentom za suđe mada meni je za sve fleke domaći sapun zakon- baaaaš domaći Više nemam zaliha, izgleda da ću morati ja da skuvam jednu turu, samo ne znam u šta da ga izlijem
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 16:15:09
|
|
|
|
lesica
|
Olga, silikonski kalupi za kolače , pa lagano 😉 Eee , ja sam za skidanje raznoraznih fleka počela da koristim ovo čudo.
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 16:19:12
|
|
|
|
Olga75
|
Vidiiiš, može! Ja sam se doduše razmišljala o staroj tepsiji iz šporeta, znaš one od metar sa metar , ima matori u šupi al biće tanko. Prvu turu napravim onaj za ribanje čarapa u drugu ubacim nešto i u kalupe a kad se izveštim ponovo pravim sa kalijumhidroksidom da budu tečni
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 16:23:03
|
|
|
|
lesica
|
Ma jok, ostaviš ih čvrste, al ubacuješ redom lavandu, timjan, neven...
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 16:39:48
|
|
|
|
pari
|
Kako skidate one fleke od dezodoransa, žućkaste? Košulje od mm skoro sve to imaju...Običnim pranjem neće
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 17:17:47
|
|
|
|
Olga75
|
Domaći sapun Pari. Muška košulja dugih rukava, na ruku pa sapunom: manžetne, kragna, ispod pazuha Muška košulja kratkih rukava: kragna i ispod pazuha Bilo šta što čoek oblači na sebe domaći sapun i ispod pazuha O gaćama ću u drugom delu
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 17:21:00
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Domaći sapun Pari. Muška košulja dugih rukava, na ruku pa sapunom: manžetne, kragna, ispod pazuha Muška košulja kratkih rukava: kragna i ispod pazuha Bilo šta što čoek oblači na sebe domaći sapun i ispod pazuha O gaćama ću u drugom delu Olga, ja tebe obozavam 😘
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 18:03:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 O gaćama ću u drugom delu 🤣🤣
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 19:28:50
|
|
|
|
pari
|
Hahaha Olga ...a šta ću ako nemam domaći sapun 😉
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 19:30:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Muske gace kao posebna tema :))) podtema ovoj
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 9.8.2019 21:52:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: pari Hahaha Olga ...a šta ću ako nemam domaći sapun 😉 ima u dm taj neki sapun za veš a bio je i merimin sapun, taj je bio baš nešto jeftin al ga davno nisam videla
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 10.8.2019 7:25:10
|
|
|
|
vocicana
|
Kakva su iskustva ako je koristila Vanish u prasku, oxi action, beli, ne znam sta cu sa nekim flekicama, nisu strasne, imam DM sapun, imam i Merix, ali nece...
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 10.8.2019 13:10:13
|
|
|
|
MimaKos
|
Vicicana, ja sam koristila tecni vanish alinnista od njega, za tvrdokornije fleke.. za ovaj u prasku ne znam, mozda je on bolji
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 12.8.2019 12:16:31
|
|
|
|
Duškić
|
Lesss...kad naletim na ovo tvoje cudo, kupujem
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 12.8.2019 12:17:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja kupih juce sapun iz dma, nece, nista, ni mrdnula nije..
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 12.8.2019 20:48:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odredjene fleke skidam sa onim frosh,ima posebno za travu,hranu,masnoce,krv...nije los.Venis je rekla bih samo navikan,imam i njega ali slabo radi
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 12.8.2019 21:07:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Bas tako, za vanish si 100 % u pravu, ja ne znam da je neku fleku skinuo .. doduse ja kupovala uvek tecni, mozda je taj u prahu bolji
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 12.8.2019 21:58:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
kako vi koristite taj venish??? kljucna stvar je potopiti stvari. znaci naprskate na fleku ili u prahu u vodu u lavoru dodate i potopite ves. i zaboravite na 2-4 h moze i duze 😁 i onda posle pospete vodu i ves prebacite u masinu i pustite normalno pranje. znaci nema trljanja i ribanja. i skida bas odlicno fleke. moja tetka koja je teska cistunica i extra domacica mi je odala ekstra priznanje za taj protokol. kaze ona se ubila trljajici i ne skida. bas je sad opet spominjala kad Sam bila ubeogradu. ja sam sa vanishom ekstra zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Skidanje fleka sa veša 12.8.2019 22:13:16
|
|
|
|
emicaa
|
Maslacak moj stoji nekad i dan na fleki.Skida on lakse flekiceali fleke tipa trava ili paradajz sos ne.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?