Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 19:40:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Izvadili zubić. Imao je danas 37 temperaturu, sada nema. Valjda će biti ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 19:51:26
|
|
|
|
smeško
|
Anci, bice ok. Imate jos par dana, nisi obavezna odmah da odlucis. Mi smo se danas kupali. Mislim na svo petoro. Do sada su samo njih trojica isli u vodu, a J i ja ostajali na plazi. Danas me je glavobolja ubila, ali nisam posustala. Cak sam i tampon stavila. J***s jedan tampon. Nadam se da me glavobolja strefila zbog ovih hormona, da nisam pila dva dana ovaj primolut dobila bih tek kada se vratimo sa mora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 20:20:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Ana, bravo za malog decaka :) bice mu bolje sada sigurno. Ovaj mali se izjurio pa je sada u malo boljem raspolozenju :) jos da poveze noc i milina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 21:53:17
|
|
|
|
doramar11
|
Ana, navijamo da se ne vraca ta dosadna temperatura. Mim, lepo da ste iskoristili dan za uzivanciju u prirodi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 21:56:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,cudno mi da si sad dobila? Koliko dugo si pila?I mene boli glava danas,od hormona,treci dan mi je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 22:10:17
|
|
|
|
smeško
|
Pila sam dva dana. Ili tri. Prekinula sam samoinicijativno a trebalo je 7,8. I rekao mi je da cu posle tih 7,8 dana cekati dan, dva i onda dobiti. Tako je i sada bilo. Proslo dan, dva i eto je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 22:12:56
|
|
|
|
smeško
|
Maro, kako je proslo slavlje? Mima, koliko ti ima dete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 15.7.2019 23:40:03
|
|
|
|
Rosita
|
Mašem, mame. Juče sam pisala, nije uspelo. Juče nismo išli na plažu, danas od 12 do 18. Taman je i dobro za decu poluoblačno, nije pretoplo, ne moramo da ih sklanjamo toliko. Sutra najavljuju kišu. Videćemo. N dadosmo picu, prvi put, navalio kao blesav 😁. Spava na plaži, hoće u vodu. D ne izlazi skoro uopšte 🤔. Njima je lepo, a uhvatimo i mi malo odmora, mada smo pretežno raja na usluzi ☺. Svima laku noć.
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 6:05:27
|
|
|
|
Duškić
|
Mene nije bilo, guzva. Juce bio sinu 3 rodj.pa smo slavili . Sad da vidim sta se kod vas radi? Probudilo me dete nesto sanjalo....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 7:11:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro mame, divan dan ce danas biti, nadam se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 9:19:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Maro, kako je prošlo slavlje? Jel slavljenik srećan Duškić, srećan vam rođendan! Rosi, i inače u tom delu očas posla se navuku oblaci zbog blizine Olimpa. Mi smo davno bili u Platamonu i to me izluđivalo. Smeško, baš bzvz. Dobro je što uopšte možeš da ideš na plažu, ja ne bih mogla ni da izađem iz smeštaja. Verovali ili ne - juče izvadili zub, noćas lepo spavao, nos prohodan. Neverovatno. Malo se još žali da ga boli stomak ali je skroz ok ovako.
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.7.2019 9:45:14 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 9:23:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto Ana, ipak je do zuba, super sto je odmorio :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 9:36:42
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Duškić, srećan vam rođendanko! Super, Ana! Pari, kako je T od jutros? Nas dve smo sinoć išle u večernju šetnju,u vreme kad se obično spremamo za spavanje. Toliko je bila uzbuđena, nije prestala da priča sve vreme, pa sve nešto zbrda-zdola ☺ Još smo usput srele i neko mačence crno, pa ga je mazila. Baš nam je lepo bilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 9:45:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, mnogo je slatka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:02:26
|
|
|
|
pari
|
Ana, super za M! Meni sad stigao rezultat brisa nosa, sve cisto. Ona nije imala temp ni juce ceo dan ni nocas, malkice je bolje spavala tako da mislim da smo dobro. Uskoro idem da se isfeniram, sutra da registrujem auto i zavrsila sam sve obaveze...jos da nesto malo spakujem, vec sam pocela... Saznala sam da ce moj M dobiti brata...od mog bivseg muza...jedna lepa vest...iskreno sam srecna i zbog svog bivseg i zbog M... Milena, bas lepo sto ste provele vreme zajedno...meni fali to...da provedem vreme samo sa M...
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:06:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, pa baš lepo. Nisam znala da je bivši oženjen. Ili nije?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:24:00
|
|
|
|
pari
|
Nije ozenjen, pretpostavljam da ce uskoro. Relativno skoro mi je dao crkveni razvod, pretpostavljam da zeli da se ponovo ozeni u crkvi...Ima devojku vec neko vreme, M je spominje od januara
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:28:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da je to dobra stvar. Možda malo popusti i kada je u pitanju vaš odlazak u USA, šta ti misliš?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:31:27
|
|
|
|
pari
|
Eh,ja bih jako volela...za sad mi ne deluje tako ali videcemo...vreme ce pokazati... M se raduje sto ce biti kod njega duze vreme, sto ce ga on voditi u skolicu, sto ce ici na more tako da je to super. A opet, moj bivsi muz uglavnom radi popodne,nekad do 9 uvece i M ce biti dosta sa babom,a ne sa tatom...ali dobro,tu sad ne mogu nista
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:36:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Videćemo, nadam se da će malo popustiti. Jbg, ne možeš da utičeš na to, na žalost. Ali jeste bzvz, pre podne je u vrtiću i ako bivši radi popodne kad će se njih dvojica viđati? Bzvz.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 11:43:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Citam vas... Citam... S lepim danima stigle iepe vesti! Superiska za decicu, samo nek su zdravi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 12:17:56
|
|
|
|
Rosita
|
Jeste, Ana, evo danas potop :( Pari, baš lepo ❤ Pozdrav mame!
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 12:31:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,to su super vesti.mozda ce ti biti sad lakse za Ameriku😂😂a to sto se tice vidjanja tate,ne pricaj mi nista...Mene sestra ofarbala,ja nju,sad da uspavam M..nema afte vise,ne vidim nove,ali mu je crveno grlo,promuklo prica,ali lepo jede i nema temp,nadam se da ce apis gola to da resi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 13:48:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Cuti, bar su se afte smirile ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 16.7.2019 13:56:06
|
|
|
|
Rosita
|
Dobro je, von! Sanjice, kako je muž? Jess,_, smeško, vi?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?