Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 8:55:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro, ja se jos oporavljam od sinoc, deca naravno od 5 budna a ja ko zombi :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 9:14:43
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,bravo za malecku,prohodala je duša draga.Biće lakše i njoj a i tebi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 9:16:15
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jutro Ja uspavljujem S U kuci atomska. Dolaze kumovi danas. Ja salate treba da napravim Da popeglam jos nesto. Da odem kod frizera. Rostilj sa se poruci. Baloni da se preuzmu...ma svasta...imam spisak da nesto ne zaboravim. Valjda cemo postici sve. Jos sutra vreme da nas posluzi. Mislim se da odem i S da kupim hulahopke. Nesto mi hladno napolju za haljinicu Postićićeš sve,polako.Jel'' to nekome sutra"Divan dan"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 9:17:31
|
|
|
|
doramar11
|
Pripreme za veliki dan su u toku ocigledno :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 9:18:02
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobro jutro! Moja deca i mm jos spavaju jer su sinoc zaspale posle 23h. Ovde je dvoriste divno i prepuno dece pa ih ne mozes uterati u sobu. Meni je i sa decom na odmoru super, a i sa Primolutom😂Moram danas do apoteke jer nisam ponela dovoljno. Vreme ok, more pretoplo. . Uživajte.Bitno je da je vreme super.Još i dvorište-raj za mališane
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 9:31:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, u jedan post stavite svakom kome želite da napišete nešto. Ajde potrudite se malo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 9:39:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!Pari,bravo za drugaricu!Ana,jesi ziva? Kod mene se zahuktalo,a mali nocas mali zezao..nista nisam spavala..Jess,i meni je ok sa primolutom😂😂moracu da ga uzmem pred kraj mora,za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 10:36:11
|
|
|
|
Maraj
|
O da sutra nam je divan dan . 1.rodjendan Do sad sam peglala. Blago vama i sa tim primolutom...ja i dalje iscekujem moju ...i dalje nista....zato stomak ubija...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 11:35:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jutro!Pari,bravo za drugaricu!Ana,jesi ziva? Kod mene se zahuktalo,a mali nocas mali zezao..nista nisam spavala..Jess,i meni je ok sa primolutom😂😂moracu da ga uzmem pred kraj mora,za svaki slucaj. Joj Von, ne pitaj. Jutros sam kao iz topa iskočila iz kreveta i otrčala u kupatilo, najgore mi je kada dok spavam osetim da liijeeeee. Fuj! Već dva puta sam se tuširala od 9 sati. Plus stomak otkida. Pari, bravo za malenu nadam se da će se i to spavanje srediti uskoro. Jess, uživajte Rosi, Mili, nadam se da i vi uživate Večeras sam trebala da idem na druženje sa društvom iz srednje (proslava 21 godine mature ) ali nema šanse. Javila im na grupu i drug me zove (nas dvoje smo bili kao nokat i prst u srednjoj) i kaže TI NE DOLAZIŠ???? hahaha bio mi je smešan. Kaže pa ja samo zbog tebe rekao da ću doći. Jbg.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 12:11:02
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja ana tako iskacem,uzas..pa kad krene srce da mi lupa.A stavila sam menst.casicu,nekad uspem,nekad ne..to je spas..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 12:15:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, ja ni tampon ne mogu a tek čašicu... ne znam, ne mogu da zamislim. Ma užas, uvek sam zavidela devojkama koje svoj ciklus ne osete. Planirala sam danas da odem na groblje, već par noći sanjam sestru. Nadam se da će mi sutra biti bolje da mogu da odem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 12:19:10
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, vec godinica ❤️ Pari, srecan rodjendan sa zakasnjenjem. Mi se vracamo sa mora i dogovaramo se oko torte za prvi rodjendan... Jess, Rosi, uzivajte
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 13:14:26
|
|
|
|
doramar11
|
Von, koliko su uopste udobne te casice?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 13:43:58
|
|
|
|
MimaKos
|
I udobne i sigurne? Da ne procuri slucajno?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 14:19:20
|
|
|
|
Maraj
|
Mili proslo letovanje! Mm preuzeo torte malo pre. Diiiiivne su. Ja zavrsila salate za sutra.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 14:20:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Lepo se provedite za rodjendan! Bas lepo sto si zadovoljna torticom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 14:25:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mili proslo letovanje! Mm preuzeo torte malo pre. Diiiiivne su. Ja zavrsila salate za sutra. Mogu misliti kakvo je uzbuđenje.Divnooo.Bravo za torte
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 14:39:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Daj neku slicicu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 15:16:41
|
|
|
|
doramar11
|
Maraj, gde si narucila torticu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 15:17:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Tacno cu da umrem od stomaka, ne znam ni sta da pijem protiv bolova vise..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 15:28:57
|
|
|
|
doramar11
|
Standardni su diklofen i brufen.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 15:59:17
|
|
|
|
MimaKos
|
Moracu, iako imam odliv od njih.. umirem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 16:19:26
|
|
|
|
flamingos
|
Hajde mame na vruć džem,evo naše dete jede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 16:26:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Oooo, dzem na hleb i hladno mleko... najmi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 13.7.2019 16:34:25
|
|
|
|
doramar11
|
Otvarajte neki klub majstora za dzemove pod hitno :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?