Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 8:18:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jess, lep provod i da nema vise kise! Pari, srecan rodjendanko 🎂 Javice se Sanjica cim stigne...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 8:28:08
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. Ja oko dece. Uspavljujem S...nesto je nervozna. Doduse i ja sam...i dalje me stomak muci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 8:33:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kako ste mame i decica?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 8:37:06
|
|
|
|
tacatic
|
dobro jutro. hladno .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 8:54:37
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je Dora nesto sumnjiva od jutros,nekako je oklemutila iako kaze da joj nije nista.a topla mi je a toplomjer odlucio da vise ne radi.Dacu joj vjerivatno sirup,naskodit joj nece.
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 8:59:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,sad prestao da radi,kad ti treba...Mene sve mrzi,jos nisam dobila..pms me drma,pijem kafu i ne da mi se nista raditi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 9:02:13
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro! Ja evo pijem kafu, na momente sam ok, a na momente pomišljam kakav je ovo odmor 😁, eh sitna deca. Hladnjikavo, noću pogotovo, ja sam noćas obukla trenerku! Pari, srećan rođus! Sanjice, 🍀
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 9:04:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi i ovde je zahladnelo,meni nocas bilo hladno.Sa decom nema odmora,oni su za akciju stalno.To je ono ne idemo na odmor, vodimo decu na more,da im vukljamo kantice,lezaljke i da se vratimo kao dve iscedjene krpe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 9:05:31
|
|
|
|
doramar11
|
Rosita, znamo da tu nema ni o od odmora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 9:11:05
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi,mozete li na plazu tokom dana?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 9:42:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro juto, mame! Pari, srecan divan dan sa zakasnjenjem! Yess, dobro je da ste ok i da je vreme sada lepse. Bas tuga sta se desava, ne mogu da verujem da ljudi tako lako nastradaju. Razumem poentu nagradnih igara na forumu, ali nekad me bas smori kad vidim kako se pisu postovi cisto zbog bodova. I onda ne stizem da sve procitam sto je od znacaja. Nema Sanjice, kako li je prosao njm? Von, dobro je da ste bolje. Nema ni Mame Jo, a sta li nam je sa Ljisom? Flamingos kako si ti? Maraj?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 9:53:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro Von, ni ja još nisam dobila, valjda ću danas. Imamo još dosta toga da obavimo pre puta pa bi valjalo do tada da mi prođe. Mozak mi radi kao lud da nešto oko posla ne zaboravim a toliko toga ima da ću sigurno nešto zaboraviti Jess, Rosi, uživajte. Nadam se da će biti lepo vreme.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:04:13
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je i sa djecom odmor,valjda sto sam i ja dijete kao i oni pa se super zabavimo.Naravno bude momenata kad bih ih odvela na neko ostrvce i ostavila koji sat ali ne stalno.
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:05:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Joj i meni je isto emice, uzivanje 90 % vremena ali onih 10 %..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:07:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,kad si prestala da pijes? Meni je stigla vestica za 2.5 dana..i ja sad ne znam sta da radim na moru,na moru smo do 16.8.i da li cu onda dobiti na vreme ili necu..ma zensko..I mi idemo 20.7 u Sokobanju,nadam se ds me prodje do tad..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:08:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,oni imaju vise energije od mene...hahaa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:11:25
|
|
|
|
MimaKos
|
Nista gore od vestice na moru, meni zbog hkrmona skroz izgubila red, pa vise i ne znam kada da je ocekujem.. upropastih letovanje sebi prosle godine zbog toga..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:21:54
|
|
|
|
Rosita
|
Hvala žene :* Maraj, juče smo bili do 8 uveče, jutros je onako, nismo otišli, ali može danas kad god ako ovako ostane, nije puno toplo. Mm bio na pijaci, kupio i ribu, ima roštilj u dvorištu, deci je super.
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 10:22:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja danas ne kuvam, nema sanse, cim upalim ringlu sto stepeni u stanu, danas rucak od juce :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 11:06:41
|
|
|
|
pari
|
I mene malo smaraju ove nagradne igre kad se pise samo da bi se pisalo nesto ali dobro, da ne masimo temu... Hvala vam svima na cestitkama! Meni T nesto teze dise dok spava ali ovako preko dana ne primecujem da joj je zapusen nos ili nesto...ne znam sta to moze biti... M je uzbudjen zbog puno poklona koje je dobio, sinoc ih otvarali, danas se igrao, obukao nove stvari 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 11:08:41
|
|
|
|
doramar11
|
Kako vam to menstruacija upropasti letovanje, pa ne traje 10 dana..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 11:10:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, popila sam poslednju prekjuče ujutru tako da je očekujem danas ili sutra. Juče je već krenulo da mulja nešto rozikasto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 11:17:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, možda zbog suvog vazduha. Mom Marku isto tako zna da bude (kada nije zbog zuba, alergije... )
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 11:25:14
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Kako vam to menstruacija upropasti letovanje, pa ne traje 10 dana.. Kod mene bila pre mora pa neocekivano hormosnski opet na moru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 12.7.2019 11:28:43
|
|
|
|
emicaa
|
Pa naravno da moze da uprospasti,ne idem na more da bih razmisljala o tamponima.Ja necu prekidati piti antibaby pilule ovaj mjesec pa ce i menstruacija izostati ovaj mjesec.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?