Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 14:07:24
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne stizem ni da citam ni da pisem. Svasta se izdesavalo, gomila obaveza, javljam se uskoro! Nadam se da nema vecih problema. 😘😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 15:45:25
|
|
|
|
Maraj
|
I ja da upisem koju Hvala ti jess na pitanju, bolje sam. Rodjaka mi prepisala sumamedantibiorik, ako sam dobro napisala. I super sam Danas sam se ofarbala posle vise od 2 meseca... Ja sam u spidu oko S rodjendana i krstenja , koji je u nedelju. A odmah zatim i mi Boze zdravlja , idemo na more. Tako da ne znam dal da se pakujem il da spremam krstenje/rodjendan. I kumivi ce biti kod nas (nisu iz bg-a) i tako....sve na jurìs sto bi rekli.... Sanjice kako si, tm? Ljiso, ako citas,grlim te
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 16:10:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,dobro je da si bolje!I kod vas pakovanje,spremanje.Mene boli glava,pms drma,sutra prekosutra treba da dobijem..mali je spavao 30min od jutros,evo vec treci put bezuspesnog uspavljivanja..a meni dusa spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 17:00:24
|
|
|
|
pari
|
Von,sve znam oko uspavljivanja...ja danas uspela da je uspavam napolju u kolicima...spavala je i prepodne i popodne...i uspela sam da citam knjigu,jupiiii 😊 i sinoc i danas dok je spavala oba puta... Uskoro mi stize M, jedva cekam i uvek uvek mi nedostaje ova dva dana, to je neverovatno....kako cu izdrzati 40 dana bez njega ☹ Maraj, dobro je da si bolje...sad samo polako jedno po jedno i cuvaj se, sve stizes... Jess, srecan put veceras! Sanjice,kako si? Ivana? Milena? Bebilule? Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:06:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Na kraju sam mu pustila tv i vrteo se i zaspao..Sad cekam goste.a pece me zeludac..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:13:21
|
|
|
|
smeško
|
Bila kod ginekologa. Neka cista u pitanju. Radila i tumor markere i sada ujedam dok stignu rezultati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:23:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: smeško Bila kod ginekologa. Neka cista u pitanju. Radila i tumor markere i sada ujedam dok stignu rezultati. Cista te bolela znaci? Drzimo fige da svebude u redu 🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:34:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,sto odmah tumor.markere?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:39:46
|
|
|
|
smeško
|
Ivka, 💖 Von, zato sto nije cisto vodena. Tako se vidi na uz. Dr misli da ima krvi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:41:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Ququ,valjda nece da pukne na moru.Kako onaj prvi ginekolog nije video?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:48:08
|
|
|
|
smeško
|
Zato sto je mnogo dobar. Dobila i Primolut nor.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 18:57:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, biće valjda sve ok. Jbg, baš nije moralo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 19:08:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Taman htedoh da pitam dal ti dali primolut...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 19:50:34
|
|
|
|
smeško
|
I kada smo pitali, rekose nam rezultati veceras. A oni rade do 19h. Nista nije stiglo. Bas mi kuva u stomaku. Krv vadih u 17h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 19:59:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
smesko koje si markere radila? Samo da znas Ca125 nije klasican tumor marker- nespecifican je. Vrlo cesto je povisen i kad je u pitanju endometrioza. Samo kazem, posto pretpostavljam da je on najverovatnije jedan od stvari koje si radila. Ti si skoro imala treci carski i sta god da se desava mnogo je verovatnije posledica toga, a ne nekakvih tumora. Ostani pribrana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 20:14:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Maslačak - uvek si tu da smiriš situaciju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 20:37:49
|
|
|
|
pari
|
Smesko, jesi dobila rezultate?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 20:48:54
|
|
|
|
smeško
|
Pari, nisam jos. Verovatno oko 21h ili sutra. Maslacak, jesam pribrana. Ukljucila sam vec teecu masinu vesa i samo pletem po susilicama.😁Da, radila sam cea, ca-125, he4, neki roma index.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:05:27
|
|
|
|
Maslacak15
|
Roma je samo index na osnovu HE4 i Ca125 rezultata....Bice to sve ok, iako sigurno nije prijatno cekati. Jel se tebi uopste vratio ciklus posle porodjaja? Garant ima veze sa porodjajem a nije u pitanju nikakav tumor. Kad krecete, sutra ??
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:09:25
|
|
|
|
smeško
|
Ja imam normalno menstruaciju vec devet meseci. Putujemo u sredu pre podne. Rezultate briseva ce mi poslati preko vibera. I recept na latinskom, ako zatreba terapija.😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:10:21
|
|
|
|
smeško
|
Nisam ni pocela da se pakujem. Mm sutra radi iako je na odmoru od juce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:15:04
|
|
|
|
smeško
|
Maslacak, ovaj moj ginekolog je isti kao ti. Bas vodi racuna o tome kako razgovara sa pacijentima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:15:30
|
|
|
|
Maslacak15
|
i ti si srecnica ko i ja :):) i ja dobih 4 meseca posle porodjaja uprkos maratonskom dojenju. a ti si bese imala nekih probema odmah ili je to bilo prosli put?a mogu da te stave na neke kontraceptive zbog ciste ne ocekuj bog zna sta sto se lekova tice... jao to sa tumor markerima i rakom jajnika je bas zeznuto jer stvarno nisu posebno specificni. i mnogo je cesce da budu neke ili inflamatorne promene ili hormonski uslovljene. Zato se i ne rade rutinski screeninzi, jel ima puno lazno pozitivnih pa bi puno zena zavrsilo pod nozem zbog benignih promena. meni je to u neku ruku uza specijalnost, biologija nastajanja raka jajnika bas. I imala sam u rukama gomilu svezih uzoraka direkt iz pacijentkinja, tako da tu oblast bas pratim. Grozna bolest. Daleko bilo svakom. Ali mislim da ti nemas razloga za brigu iako je ok da oni za svaki slucaj provere sve kad imas problema. Neuporedivo je verovatnije da je kombinacija nekih post partum endokrinoloskih momenata i cinjenice da si imala 3 carska reza.
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 8.7.2019 21:22:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:40:08
|
|
|
|
Maraj
|
Uh smesko i tebe svasta snadje. Ne razumem se u problematiku al drzim fige da sve bude ok Maslacak, zar je toliki rizik 3.carski rez? Pitam zbog sebe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 8.7.2019 21:47:43
|
|
|
|
smeško
|
Ode post.😣 Ukratko: dr misli da je pukao neki krvi sud u toku ovulacije i da sada to pritiska jajnik. I da cekamo da se resorbuje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?