Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.6.2019 16:59:26
|
|
|
|
bubulence
|
Supa, sos, meso, baunti kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.6.2019 17:11:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi stizem na baunti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.6.2019 17:12:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Musaka i krem corba od tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.6.2019 17:29:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Bubi stizem na baunti Cekam te ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.6.2019 17:31:41
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica RR Bubi stizem na baunti Cekam te ❤️❤️❤️ :* :*
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.6.2019 17:58:46
|
|
|
|
Duškić
|
Ustipke. Boraniju sa pavlakom zapeklA.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 11:45:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Za vikend smo klopali u restoranu, danas bi valjalo nešto kuvati. Još se mislim šta ću.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 11:54:02
|
|
|
|
jess021
|
Supa, nasuvo sa krompirom, salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 12:00:57
|
|
|
|
bubulence
|
Jaaooo nasuvo sa krompirom, ili sto bi mi rekli valjusci... Sada mi se bas to jede... Kod nas supa od juce i pita sa sirom i spanacem...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 12:24:30
|
|
|
|
jess021
|
Bubi, ajd naleti☺
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 12:38:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi to zovemo granatir joj ne pamtim kada sam jela!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 13:37:00
|
|
|
|
jess021
|
Ana, ajd i ti. Bice za sve. Moja deca to zovu narandzasto testo😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 14:44:46
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bubi, ajd naleti☺ Nemoj da kazes 2x 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 14:46:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Domaci hleb,peceno pile.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 14:51:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, ajd i ti. Bice za sve. Moja deca to zovu narandzasto testo😊 Uh da si mi bliže njama njama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 14:58:36
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ne znam sta je to jess Kod mene pasulj i anin cokoladni kolac sa malinama. Tj po aninom receptu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 14:59:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak pilav sa mesom, posuto parmezanom. Pileca pasteta je napravljena. Troslojni slani hleb.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 15:25:01
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja ne znam sta je to jess Kod mene pasulj i anin cokoladni kolac sa malinama. Tj po aninom receptu Maraj, skuva se krompir, izdinsta se crni luk, doda se aleva paprika, biber, onda se tu doda kuvani krompir koji si prethodno dobro izgnječila i lepo pomešaš sa lukom i onda se u sve to doda testenina. Jedno onako nisko kalorično jelo ali ukusno! I najlepše su sa domaćim testom.
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.6.2019 15:29:43 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 15:29:15
|
|
|
|
bubulence
|
Ma ni K od kalorija nema 😂😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 15:29:55
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 17:33:00
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja ne znam sta je to jess Kod mene pasulj i anin cokoladni kolac sa malinama. Tj po aninom receptu He, Maraj ni ja , sad citam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 17:34:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam uvek mislila da je to slavonsko jelo pošto mi je to baka spremala a ona je slavonka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 19:12:43
|
|
|
|
vocicana
|
E danas je bilo zbrckavanje rucka. Supu sam skuvala, e glavno jelo je...pileci file, naredjan na dno vatrodstalne posude, stavila sloj kackavalja, pa preko dimljeni suvi vrat, sve sam natopila rastvorom pavlake i jedno muceno jaje , zapekla u rerni, momci su se razbili.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 19:35:30
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Maraj Ja ne znam sta je to jess Kod mene pasulj i anin cokoladni kolac sa malinama. Tj po aninom receptu Maraj, skuva se krompir, izdinsta se crni luk, doda se aleva paprika, biber, onda se tu doda kuvani krompir koji si prethodno dobro izgnječila i lepo pomešaš sa lukom i onda se u sve to doda testenina. Jedno onako nisko kalorično jelo ali ukusno! I najlepše su sa domaćim testom. Pa to je nesto kao restovani krompir? Samo u restovanom krompiru ne ide testo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.6.2019 21:56:20
|
|
|
|
pari
|
Moja baka je to pravila...vojvodjansko jelo... Ja pravila keks sa jabukom i stapice
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?