Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 12:22:42
|
|
|
|
Sanidej
|
Da li mozete/zelite da okacite fotografiju te pinjate? Uskoro pocinjemo sa pripremama za rodjus..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 18:12:37
|
|
|
|
mirana1
|
Mislim da imas u temi pinjate. Ima clanica koje prave.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 18:46:11
|
|
|
|
milicicak
|
A ovo je narucena pinjata. Mini buba je odusevljena
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.3.2019 9:22:03 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 18:48:44
|
|
|
|
milicicak
|
Ovo je torta, upravo gotova pa da ne zabravim
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.3.2019 9:20:42 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 20:54:36
|
|
|
|
lesica
|
😍😍😍 Sjajno! A Bubin izbor ❤️
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 20:56:08
|
|
|
|
lesica
|
D će sve biti u duhu Avengers-a, ne odustaje al je bar koliko toliko prevazišao spajdermen 😁
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 21:06:39
|
|
|
|
milicicak
|
Jao les, ja trenutno imam slagnu situaciju, ko prezivi pricace 😂 Inace, mini buba je izabrala teme za moj, mm-ov i V-ov rodjendan. Redom Wonder Woman, Kapetan Amerika i Iron Man al je mm stavio veto pa ce biti Super man 😂
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 21:11:31
|
|
|
|
Sanidej
|
Prelepo..moram da dodam da je torta zasenila pinjatu :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.3.2019 21:16:14
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Jao les, ja trenutno imam slagnu situaciju, ko prezivi pricace 😂 Inace, mini buba je izabrala teme za moj, mm-ov i V-ov rodjendan. Redom Wonder Woman, Kapetan Amerika i Iron Man al je mm stavio veto pa ce biti Super man 😂 Nadam se da je prihvatila veto, mada ja bih se pre držala njene odluke Ja još nisam finalno izvećala šta ću spremati, jedino što zasigurno pokušavam da izbegnem jeste pinjata, mada je on zapeo...A ja već vidim horor sa klincima od 3,5 - 4 godine.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 6:27:15
|
|
|
|
mirana1
|
Prelepo izgleda i torta i pinjata
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 7:56:49
|
|
|
|
lesli
|
Mili, tortu si sama pravila i ukrasavala?? Super izgleda! I pinjata je odlicna :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 8:15:40
|
|
|
|
jess021
|
Mili, svaka cas_t!! Torta extra izgleda!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 8:36:55
|
|
|
|
milicicak
|
Torta je moje delo a pinjata je poklon od tetke. Ove godine sam ocas posla zavrsila ukrasavanje, fondan sam kupila a figurice su sa Alija 😁 A ova torta me je sinoc namucila, ne znam koliko su puta konji pozavrsavali u slagu dok sam ih namestila po zelji slavljenice Zanemarite krs, ovo je najverovatnije jedina slika torte 😂
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.3.2019 9:23:12 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 9:08:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Wow, mili, pa ti si umetnica zaista, savrseno izgleda. A kazi mi sta je ovo zeleno? Slag?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 9:23:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Mili, sjajno je P.S. Okrenula sam fotke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 9:30:44
|
|
|
|
Sanidej
|
Da li pravite torte po narudzbini?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 9:32:24
|
|
|
|
Maraj
|
Mili super su torte! A i pinjata super izgleda Da li je neko racunao, otprilike, razliku u ceni izmedju domace i kupovne torte?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 9:32:46
|
|
|
|
milicicak
|
Mama jo, ono zeleno je katastrofa od slaga, zato sam umalo slAg imala sinoc 😂 bitno je da se mini bubi dopada
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 10:21:56
|
|
|
|
milicicak
|
Sanidej, ako si pitala mene za torte ne pravim ih po porudzbini. Ako batalim naucni posao nekad otvoricu Cookies and Cakes shop pa javljam
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 10:28:47
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Da li je neko racunao, otprilike, razliku u ceni izmedju domace i kupovne torte? Maraj, nisam računala ali mi je domaća uvek lepša, kako god ukrašena bila. Ja ne koristim margarin, ne koristim jeftine čokolade, jbg ako je već pravim onda je pravim kako treba. Prošle godine sam pravila tortu kumiću za igraonicu - kore su bile sa belancima, lešnicima, kakaom i šećerom, ukupno 4 kore (pečem dve u plehu od rerne pa presečem na pola - u jednu koru ide 8 belanaca). Jedan fil je bio klasičan od jaja, mleka, šećera, gustina i bele čokolade. Drugi je bio voćni (malina) i treći ganaš. Bila je teška preko 4 kilograma. Mislim da kupovne idu oko 1200 po kg a ja sam na materijal potrošila možda oko 2500.
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.3.2019 10:29:20 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 21.3.2019 10:40:11
|
|
|
|
Sanidej
|
Obavezno javite :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.5.2019 8:55:49
|
|
|
|
Donna.
|
Pozdrav svima :) da li mi neko moze reci kada ste pozivale goste na prvi rodjendan :) Za salu treba znati tacan broj gostiju :) pa ne znam kako to ide...
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.5.2019 9:58:53
|
|
|
|
Sanidej
|
Pozovi ljude 10 dana ranije i vidi koliko njih moze da dodje. Trazi da ti potvrde dolazak pa rezervisi broj mesta na osnovu toga.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.5.2019 14:58:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zavisi koliko si bliska sa ljudima koje pozivas. Ako je veliki skup moras bar tri nedelje ranije da ne bi bila pod tenzijom oko organizacije. Ali sve zavisi od tebe sta zelis.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 20.5.2019 15:11:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam obavestila sve 3 nedelje ranije i svima rekla da cu ih opet zvati tad i tad,jer moram da prijavim tacan broj.to je 4 dana pre rodjendana.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?