Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 17:02:52
|
|
|
|
nata11
|
Palacinke. Za rucak i veceru mm kupio jela.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 17:15:55
|
|
|
|
kamičak
|
musaku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 19:58:01
|
|
|
|
Duškić
|
Projice. Kolac sa malinama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 20:39:08
|
|
|
|
Filadendronka
|
Domace pljeskavice, krompir pire, salatu od krastavaca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 20:56:44
|
|
|
|
flamingos
|
Kuvala sam supu,pekla pile i pravila krompir pire.Uz to šopska salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:02:18
|
|
|
|
kamičak
|
Ocekujemo nove recepte od Flamingosa u C kuhinji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:04:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Kuvala sam supu,pekla pile i pravila krompir pire.Uz to šopska salata. Moji kukaju za piletinom vec 3 meseca, a ja ne mogu da je spremam... Nema sanse. Nisam je spremala vise od godinu dana...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:11:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Ocekujemo nove recepte od Flamingosa u C kuhinji. Kamičak,neka neko još šalje i dobije nagradu.Ja sam nagrađena i danas je poslat poklon paket.Što se tiče recepata imam ih spremne,ali,pravila poštujem,tako da očekujem recepte ostalih korisnika.U narednih 11 meseci imam prava na još jednu nagradu,neka prođe neki mesec i eto mene sa još bar 50 recepata.Srdačan pozdrav.A već i imam jedan recept objavljen u ovom mesecu i-nikad se ne zna...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:18:09
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: flamingos Kuvala sam supu,pekla pile i pravila krompir pire.Uz to šopska salata. Moji kukaju za piletinom vec 3 meseca, a ja ne mogu da je spremam... Nema sanse. Nisam je spremala vise od godinu dana... Spremam je često.Volim da kuvam,ukoliko nemam dosta vremena,očas ispohujem krokete od belog mesa-uvaljam ih u brašno,jaja pa u prezle pomešane sa susamom,tako naša ćerkica voli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:30:45
|
|
|
|
bubulence
|
Volim i ja da kuvam, i svaki dan nesto spremam ali poslednjih godinu dana mi se piletina uzasno gadi... Posebno od kada sam trudna. Hajde sto ne mogu da je jedem, nego ne mogu ni da spremam njima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:36:50
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Volim i ja da kuvam, i svaki dan nesto spremam ali poslednjih godinu dana mi se piletina uzasno gadi... Posebno od kada sam trudna. Hajde sto ne mogu da je jedem, nego ne mogu ni da spremam njima [/quoteTo je u pitanju.Relativno sam nova na portalu,pa dok vas sve upoznam.Odmaraj.Družimo se i dalje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:39:21
|
|
|
|
kamičak
|
Ti kroketi zvuce bas primamljivo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:46:36
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Ti kroketi zvuce bas primamljivo Super su,očas gotovi,nije potrebno kuhinjskim čekićem istući meso,već samo iseći na manju parčad i začiniti po ukusu,pa u brašno,jaja,prezle pomešane sa susamom.Pržiti na vrelom ulju dok ne porumene sa obe strane.Prilog i salata po želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:48:27
|
|
|
|
pari
|
Ja pravila keks opet...ovaj put deo sa dzemom (kao vanilice) , a deo sa crnom cokoladom. Grilovana piletina i krastavac za rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.5.2019 21:56:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja pravila keks opet...ovaj put deo sa dzemom (kao vanilice) , a deo sa crnom cokoladom. Grilovana piletina i krastavac za rucak. Super ručak.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 10:42:16
|
|
|
|
Sanidej
|
Mekike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 10:49:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kafu za dorucak 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 10:50:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cufte u sosu i domaca supica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 11:15:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj od juče jeeeej. Zamesila hrono hleb samo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 11:27:54
|
|
|
|
vocicana
|
Danas jedemo cufte u sosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 11:48:31
|
|
|
|
bubulence
|
Snicle u senfu, pire krompir, mesana salata. Supa se podrazumeva, obicna od povrca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 17:22:46
|
|
|
|
kamičak
|
Svinjske snicle i peceni krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 19:08:12
|
|
|
|
pari
|
I ja danas cufte iz rerne u paradajz sosu i pirinac sa povrcem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 19:09:33
|
|
|
|
Duškić
|
Piletina. Kukuruz. Krompirici. Medvedici se lepo naruckali.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.5.2019 19:11:00
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: pari I ja danas cufte iz rerne u paradajz sosu i pirinac sa povrcem. I sve hocu te cufte iz rerne i nikAko. Moja sestra i hleb i sve sprema u rerni
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?