Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.5.2019 13:06:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Punjene paprike i pileca supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.5.2019 15:46:03
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ana šta je to? 😊 Nešto kao bolonjeze.
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.5.2019 15:47:22 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.5.2019 16:58:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Cevapi i piletina od juce. Ima i strudla sa makom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.5.2019 17:00:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Punjene paprike njam, njam Nisam jela sto godina... IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Punjene paprike i pileca supica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.5.2019 15:56:19
|
|
|
|
bubulence
|
Skoro nista. Od juce imam domacu supu, danas ispekla jaja sa prazilukom i sampinjonima. Emi rotkvice, nama mesana salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.5.2019 15:59:35
|
|
|
|
Filadendronka
|
Danas stize pecenje, slavi drugarica i donece nam celu veceru iz sela :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 6.5.2019 16:29:19
|
|
|
|
kamičak
|
Pilav kod nas danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.5.2019 12:23:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak corba i pica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.5.2019 12:32:26
|
|
|
|
bubulence
|
Grasak sa knedlama po zelji devojcica... Mm je da pritisne jos sa nečim samo da smislim sa cim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.5.2019 17:45:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi, kad bi moj Marko poželeo grašak ja bih poletela od sreće lol Danas kod nas pileća supica, pečeni bataci i karabataci, mladi krompir, asparagus (špargla) i brokoli - sve pečeno u rerni (sem supe )
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.5.2019 17:47:02
|
|
|
|
kamičak
|
Napunih paprike danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 19:24:32
|
|
|
|
Sanidej
|
Prebranac i kupus salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 20:12:03
|
|
|
|
bubulence
|
Anci kod nas svo povrce odlicno prolazi, jedino Masa malo zabusava sa krastavcima... Danas obicna supa sa povrcem, kolenica, mladi krompiri, krastavac sa pavlakom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 20:49:51
|
|
|
|
kamičak
|
Zapeceni makaroni na nasem stolu danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 22:05:17
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kad god udjem na ovu temu krene mi voda na usta. Ne znam sta vise da spremam posto zbog dojenja izbegavam bukvalno sve. :(
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 22:10:11
|
|
|
|
Sanidej
|
Jel zbog nekih tegoba? Dojilje obicno u pocetku preskacu mahunarke, a ostalo ne bi trebalo da je problem. Corbice i supice su uvek dobra ideja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 22:10:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Prebranac, baklava sa visnjama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 22:35:57
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma malac bas ima grceve i ne kaki po pet dana, pa su mi preporucili da izbegavam belo brasno, mahunarke, proste ugljene hidrate, spanac, brokoli... I onda mi je toliko suzen izbor da ne znam sta da spremam. IZVORNA PORUKA: Sanidej Jel zbog nekih tegoba? Dojilje obicno u pocetku preskacu mahunarke, a ostalo ne bi trebalo da je problem. Corbice i supice su uvek dobra ideja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 22:36:57
|
|
|
|
Filadendronka
|
To je za mene vrhunski obrok, prste da pojedes. IZVORNA PORUKA: mama Jo Prebranac, baklava sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.5.2019 22:40:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Anci kod nas svo povrce odlicno prolazi, jedino Masa malo zabusava sa krastavcima... Danas obicna supa sa povrcem, kolenica, mladi krompiri, krastavac sa pavlakom. A Marko samo sveže krastavce jede od salate izluđuje me. A meni je salata obavezna i dovoljna sama po sebi. Kod nas danas grilovana piletina sa senfom, za mm i Marka pire krompir kao prilog, za mene samo grčka salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.5.2019 10:21:27
|
|
|
|
Sanidej
|
Paprikas sa junecim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.5.2019 16:37:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.5.2019 16:48:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krem corba od tikvica. Pilav je ostao od juce. Dodala sam deci pljeskavicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.5.2019 17:33:52
|
|
|
|
bubulence
|
Paradajz corba, pohovani karfiol, mladi krompiri, salata... Masa trazi palacinke, to ce verovatno biti vecera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 11.5.2019 10:22:58
|
|
|
|
Sanidej
|
Pitu sa mesom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?