|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novi grip AH1N1
22.11.2009 17:53:26   
Anoniman
Ne, šta piše?

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 1001
22.11.2009 17:58:24   
Dora
Vakcina od Novartisa ne sme se prema domaćem zakonodavstvu davati deci od 6 mes. do 8 god. kao ni trudnicama. Za njih su trebali da nabave neku split vakcinu! A nisu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1002
22.11.2009 18:00:45   
Anoniman
To piše i u Jecinom linku, ali, po čemu se naša deca razlikuju od dece u svetu gde se ova vakcina daje? user posted image
Moj Luka nije primio split vakcinu.

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 1003
22.11.2009 18:06:46   
Dora
ne znam, laik sam samo me uznemiruje takav tekst, mada ne mislim da primim vakcinu, ali kad samo pomislim na silne trudnice i decu koji će je primiti ježim seuser posted image nije svejedno, trebo bi neko da se odlasi i objasni sve narodu, sve ono što još nisu objasnili osim što iz ministarstva samo ponavljaju kako je vakcina ok. A toliko se svega povlači po novinama... trebao bi neko da to rasčisti.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1004
22.11.2009 18:08:34   
Anoniman
Slažem se!

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 1005
25.11.2009 11:31:09   
Anoniman
Evo jedan komentar iz Blica:

ja sam primila vakcinu u petak-20.11 zivim u ch-u poslednjem sam tremestru trudnoce i lekar mi je preporucio (ginekolog) kao i porodicni lekar-( s tim sto je rekao da za supruga i dvoje decice-uzrasta 5 i 8god,za sad ne treba nikakva vakcinacija) posto moja drugarica radi kod ginekologa kao asisent, rekla mi je(ovako izmedju nas) da su se sve trudnice u drugom i trecem tremestru trudnoce vakcinisale i sve su ok... -preko njih 60 nijedna nije imala nikakve nus-pojave ja sam isto ok moja drugarica se vakcinisala pre 15 dana , i dobro je(isto trudnica)) ne znam dali je dobra vakcina ili ne? da li treba ili ne? svako donosi odluku za sebe (i sad opet ne bih nikom rfekla ni-primi vakcinu,niti-nemoj da primis!) nije da i ja licno,nisam imala dileme, ali verujem u preporuku i sud ta dva lekara jer mislim da su strucni i odgovorni. pa sad tu je sta je...-neka bude sta biti mora! pozdrav svim citaocima blic-a

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1006
25.11.2009 12:06:43   
mihi
Novartis ima tri ili četiri vrste vakcina protiv A H1N1, Focetria koja će biti uvezena kod nas je indikovana za decu stariju od 6 meseci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1007
26.11.2009 8:43:47   
Anoniman
Stigle vakcine u Hrvatsku, u petak počinje vakcinisanje kod njih.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1008
26.11.2009 8:46:03   
MERYEN
Jel znate da je u Kragujevcu najvise ljudi preminulo od virusauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1009
26.11.2009 8:47:29   
Anoniman
Načula sam user posted image

U čemu je problem? Ima najviše zaraženih ili su lekari mentoli?

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 1010
26.11.2009 8:48:58   
afrodita
Ja vise nista ne znamuser posted image
primaju se vakcine i kod nas
ma sve je to user posted image user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 1011
26.11.2009 8:52:11   
Anoniman
Kod nas još nisu stigle vakcine, afro

(odgovor članu afrodita)
  Direktna veza do poruke: 1012
26.11.2009 8:52:27   
NONA79
Ne vjerujem u propagandu o bilo kakvom virusu. Kad ne znaju kako da narod zaplaše i skrenu mu misli sa velikih životnih, egzistencijalnih pitanja izmisle temu sličnu ovoj!

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 1013
26.11.2009 8:55:21   
afrodita
Znam da "nisu stigle vakcine"
primaju samo oni koji ih imaju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1014
26.11.2009 8:57:56   
MERYEN
e znam,mentoli izgleda,cekaju do poslednje faze kad bukvalno ne mozes da dises da te testiraju.user posted image Kod nas ima jako puno obolelih.

Navodim primer Jovan mi pre pet dana dobije temperaturu proliv povracanje,ne spusta mu se temperatura ispod 39.6dete mi gotovo dehidrilalo po deset do petnst puta ima proliv i povrace najmanje pet puta za 24h.Vodimo ga u7 bolnicu da ga vidi gastro.....hoce da ga ostave na odeljenju,bez majke-mene,i naravno nismo pristali jer je njen komenar i odgovor bio-na moje jel mogu ja sa tom terapijom da pokusam kod kuce pa ako mu nije dobro do veceras da ga dovedemo---KAZE----bolje pokusajte i na silu mu otvarajte usta nego ovde mnogo je obolele dece od virusa vladajuceg.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1015
26.11.2009 9:01:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MERYEN

----bolje pokusajte i na silu mu otvarajte usta nego ovde mnogo je obolele dece od virusa vladajuceg.user posted image

Da, nevezano za vladajući virus, ja nemam milosti kada je dete bolesno. Bolje da ja budem grublja, a da on lepo kod kuće popije terapiju i vodu (da ne dehidrira), nego tamo neka dr koju ne poznaje da mu na silu otvara usta.

Jel Jovan sada ok? user posted image

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 1016
26.11.2009 9:03:37   
MERYEN
Sve mu je bolje i bolje,od sinoc je imao samo jednom proliv-jutros rano,ne povraca vise i nema temperaturu i naravno nista nece da jede.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1017
26.11.2009 9:05:14   
Anoniman
Neka, ješće. Bitno je da pije.

Probaj da mu daš nešto suvo a slano (npr slane štapiće, ili one suve slane perece iz pekare). Luka kada ima proliv, samo to hoće da jede.

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 1018
26.11.2009 9:35:09   
sephora
ne znam šta me ove zime poteralo još od onog prvog respiratornog virusa ne mogu da se oporavim, evo imam upalu grla i to jaku i opet pijem antibiotike...elem, odem ja juče do lekara jer grlo i glava me ubijali i sedim u čekaonici sa još 1000 ljudi, na nekim sobama piše izolacija i sve izgleda lepo i spremno ako dođe neko sa meksikancem...kad nailazi mladić, na šalteru ga pitaju gde mu je karton, što nije prebacio karton, kod koje doktorke se leči, pa što nije zakazao, stoji on jadan pola sata na šalteru i brani se od napada sestri šalteruša i posle svega ona ga pita...a šta vam je?...dečko kaže: Imam grip...kada je nastala panika i frka i trka, poslaše ga u izolaciju kao u velikom stilu-koja bre izolacija kada je jadan tu pola sata odgovarao na neke administrativne začkoljice...ali na kraju se ispostavilo da nema grip nego samo običnu prehladu...ipak, toliko o organizaciji u vremenu pandemije... sa druge strane za moju dr. sve pohvale, vrlo je temeljno pristupila pregledu, slušala mi je pluća veoma dugo i pažljivo iako sam rekla da ne osećam nikakve plućne tegobe i da nemam T, njen komentar je bio: sve mora da se krajnje dobro proveri da nam nešto ne promakne...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1019
26.11.2009 11:36:27   
Anoniman
Vlasnici kućnih ljubimaca oboleli od novog gripa mogli bi na njih da prenesu virus, pokazali su rezultati istraživanja objavljenog na sajtu američkog Državnog univerziteta Kanzasa. Nije pravilo da su svi kućni ljubimci podložni virusu gripa A H1N1, ali bi mačići, na primer, mogli da budu zaraženi tim virusom, preneli su francuski mediji.
Izvor: BLIC

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1020
27.11.2009 9:18:11   
Anoniman
Vakcina stiže u subotu KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1021
27.11.2009 23:23:02   
Rina
Ja sam jutros primila vakcinu a ovi moji veceras(marko ne jer nema jos 6 meseci),ceo dan mi nije bilo nista a sad me boli ruka i sva sam ko slomljena hehe Danas je bilo masovno vakcinisanje u nasem gradu,pa sad ...videcemo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1022
28.11.2009 10:39:51   
Anoniman
Mene je bolela ruka na dodir par dana, i taj dan kada sam je primila sam bila malo malaksala.
MM i Luka nisu ništa govorili, valjda im nije ni bilo ništa.
Ispadoh ja najosetljivija u porodici. user posted image

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 1023
28.11.2009 11:55:40   
Anoniman
ja sam definitivno odlucila da necu da primim vakcinu...Makar dok sam trudna.
Kad se porodim u martu videcemo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1024
29.11.2009 9:14:25   
Anoniman
mihi, jesu stigle vakcine?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here