Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 18:13:15
|
|
|
|
pari
|
Ja sam dobila dusek koji je koriscen svega par puta po par dana...ali ipak godinama stoji u najlonu pa bih ga ocistila...imate preporuku gde ga ocistiti u Beogradu?
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 18:33:05
|
|
|
|
smeško
|
Pari, Mi dusek od starije dece drzimo u najlonu. Cistimo ga onom masinom na paru kojom se ciste namestaj i enterijer automobila. Super bude.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 18:34:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi dusek nosimo na hemijsko s vremena na vreme
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 18:34:56
|
|
|
|
pari
|
E da,ta masina je super ali je nemam :( mozda da ga usisam i operem ja sa blagim deterdzentom?
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 18:35:24
|
|
|
|
MimaKos
|
Za sina smo nov uzeli, mala je sve upislila stari
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 18:35:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari.i moj je stajao na tavanu u streč foliji..suncala sam ga par dana, usisacu ga kirbijem i to je to.. vidi ako neko usisava kirbijem. Ja ga ne bi prala..osim ako smrdi..a ne verujem.
< Poruku je uredio vonavoj -- 1.5.2018 18:37:21 >
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 19:22:56
|
|
|
|
smeško
|
Pari, nama su dolazili na kucnu adresu, a moze i da se odnese. Nama je to bilo najefikasnije.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 19:25:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja sam dobila dusek koji je koriscen svega par puta po par dana...ali ipak godinama stoji u najlonu pa bih ga ocistila...imate preporuku gde ga ocistiti u Beogradu? jedino neki kirbi Ako je bas cist malo predjes krpom i na suncanje
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 22:55:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako je
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.5.2018 22:57:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Ili navlaka nova i cao
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 2.5.2018 19:32:19
|
|
|
|
pari
|
Hvala! Verovatno cu ga malo suncati i usisati i prebrisati
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 27.6.2018 7:47:06
|
|
|
|
mirana1
|
Narucila sam u Aksi.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 27.6.2018 7:53:48
|
|
|
|
Maraj
|
I ja sam u aksi sve kupila pa i dusek za krevetac
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 27.6.2018 7:55:17
|
|
|
|
mirana1
|
Stvarno imaju sve, dusek sam uzela neki sto je razlicit sa jedne strane, bascmi se svideo.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 2:17:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Mame, mi imamo dušek, uzeli smo za S kada se rodio, kvalitetan je. E sada, mi smo unazad par godina, krevetac koristili samo za odlaganje stvari, i tako je i dušek stajao. Da li da ga nosim negde na hemijsko čišćenje (ne znam da li to neko radi uopšte), ili da ga samo dobro izluftiram, jer nemam u planu da kupujem novi? Dajte savete, Hvala unapred :)
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 2:20:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Sada nađoh da Mopex servis, u kome inače peremo tepihe, radi i pranje Baby dušeka, cena je 1.000 dinara. Verovatno ih ima još koji to rade. Samo me zanima koliko je to higijenski, i da li dobro operu, ako je to neko radio od mama na forumu?
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 8:06:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, meni je drugarica kirbijem sredila dusek, nisam ga nosila na pranje.
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 8:20:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo vec nekoliko puta nosili dusek na pranje tako u tepih servis. Super su ga oprali stvarno, mi smo bili zadovoljni. Evo i sad smo pre mesec dana oprali oba.
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 17:55:25
|
|
|
|
Jekica86
|
Kirbijem moze da se sredi dusek.
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 18:49:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo placali 600 din.dubinsko pranje.
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 19.12.2018 22:39:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Sada sam čitala ovu temu, tražila koji je naš dušek, i nađoh da je naš Memo od Luka line. E sada ne znam da li ti Memo-to valjda znači sa memorijskom penom, smeju da se dubinski peru? Ja imam od skora jastuke Dormeo sa memorijskom penom, i oni ne smeju da se peru.
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 20.12.2018 17:45:16
|
|
|
|
Jekica86
|
Mozda ima neku navlaku pa da se skine?
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 23.12.2018 22:47:26
|
|
|
|
vocicana
|
Nama je dusek ostao kao da je juce kupljen, jer stavljam suskavac, a imamo neki kupljen je u Aksi, ima letnju...zimsku stranu...mali lepo spava, sve ok. Vidis nikada mi nije palo na pamet to dubinsko pranje.
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 1.3.2019 19:04:31
|
|
|
|
Sanidej
|
Dusek "Luka" sa dva lica, kupljen u Aksi pre 7 godina, sasvim ok
|
|
|
|
RE: Dušek za dečiji krevetac 2.4.2019 15:58:10
|
|
|
|
nata11
|
Musema za dusek Stefan - jel dovoljna velicina 70_x_50 ? Ili pak Flufsan baby vel 60_x_60? Porucujem nesto sa neta pa ne znam koju da uzmem.
< Poruku je uredio nata11 -- 2.4.2019 16:05:04 >
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?