|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
27.3.2019 3:26:14   
Misha i Ljisha
Haha hladna zavrsnica haha blenta. 

Ja sam sa D bila prilicno stalozenija. Ali i ona je takva pa smo nas dve bile uvek u zenu. A s ovim malim....no koment. Mislim da sam vikala vise puta na njega tako malog. Inace on vec ima kaznu kad se njari bezveze kad mu recimo  uzmem iz ruku nesto sto ne sme i sl posto krene da se bacaka od besa. Ja ga lepo stavim u "kavez" (ogradicu😂) i bacakaj se brate mili do mile volje. Obicno ga prodje za dva minuta ignorisanja. Nisam.vidjala tako besne bebe kao sto je ovaj moj ljutko.  

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1201
27.3.2019 5:36:13   
Misha i Ljisha
Ne spavam od pola 3. Strasno. Evo drzim P. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1202
27.3.2019 5:39:41   
milicicak
Ljiso, sapatnice.
Ja vec dva rucka skuvala 😂
Ne znam kako cu danas ceo dan buljiti kroz binokular

Direktna veza do poruke: 1203
27.3.2019 5:43:15   
Misha i Ljisha
Ijuuu ja casove kozmeticarka ovaj njuzleter. Pavle (glavna stavkahahah)ma nem pojma kako cu. Ovo ne po sve malo i za mene

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1204
27.3.2019 5:46:35   
milicicak
Ispunjen ti dan 😉 mene tesi sto ako budem zaspala za mikroskopom niko nece ni provaliti, okular ce da mi drzi glavu 😂

Direktna veza do poruke: 1205
27.3.2019 6:40:36   
Misha i Ljisha
Hahaha da da ionako ti je ono oko koje koleg3 vide zatvoreno😂 evo D me pita mama sto ne spremas dorucak. Strasno ova moja deca. Na nogama su od 6. A malog sam do 6 drzala i sve vreme neto trkeljisao agn agn agn

Direktna veza do poruke: 1206
27.3.2019 6:43:42   
milicicak
Ljiso, imamo binokulare, ne vide mi se oci uopste 😂
Ja ne znam sta cu mini bubi za dorucak. A i ja sam gladnaaaa a nemam pojma sta bih jela

Direktna veza do poruke: 1207
27.3.2019 6:48:53   
Misha i Ljisha
Seka ce da dobije keks i mleko😂 a batke slanine. Ne mogu da spremam sad nesto

Direktna veza do poruke: 1208
27.3.2019 7:24:15   
mama Jo
Dobro jutro, vidim bilo vas je jos koje ste nocu nunale...
Srecno danas.
Ne smea vise ni pohvaliti rodjeno dete, pre 2 dana sam rekla mm- kako U lepo spava nocu; evo dve veceri me razvali, nunamo se kao ono s rodjenja.
Jaoj.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1209
27.3.2019 7:35:27   
pari
I meni noc bila bljak tj.maltene sam je stalno drzala,uspavljivala...a ona nesto bas dosta plakala,ne znam sta je...A evo sad vesela,raspolozena...Mislila sam da je boli nesto ali mi ne deluje po trenutnom ponasanju...
Mili 😆😀😂

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1210
27.3.2019 8:21:36   
mama Jo
Pari, bas da vidomo koliko mama ce danas biti u klubu nenaspavanih, izmrcvarenih user posted image
Mili, izdrzavas li? user posted image
Kako ste ostale mame, kako decica?
Mi smo juce vodili J u razvojno savetovaliste - psiholog, logoped, defektolog... bas je bila divna, nahvalili su je lepo.
Pisacu u temi, samo da nadjem

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1211
27.3.2019 8:35:29   
pari
Super mama jo za J!
Razmisljam da li da vodim T na kontrolu kod dr,u subotu je popila poslednji ab zbog uva...Nesto mi cudno ovo plakanje nocas, bas je dosta plakala...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1212
27.3.2019 8:35:58   
emicaa
Dobro jutro mame,izdrzite i to budjenje.Mora jednom proci.Ako vam je za utjehu David i sad ima noci kad su budi milion puta
Samo da su nam zdravi 😊
Ja veceras idem na roditeljski,sutra vece Dora ima termin kod zubara.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1213
27.3.2019 8:59:37   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam grozno spavala. Nista mi nije bolje. Sad pijem limunadu. Rucak se krcka.
T ode u skolu. Sofi je obavila dorucak.

Ljiso, mene isto nekad mrzi da se previse petljam rano ujutru. Dam keks i mleko. Moracu da im spremim veceras mafine, pa jednu turu da stavim u zamrzivac i posle samo izvadim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1214
27.3.2019 9:33:01   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ispunjen ti dan 😉 mene tesi sto ako budem zaspala za mikroskopom niko nece ni provaliti, okular ce da mi drzi glavu 😂

Hahaha user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1215
27.3.2019 10:07:44   
vocicana
Milicicak nasmeja me slatko, ja sam u prosloj trecoj smeni stavila dr da stoji ispred mene oko 3 ujutru, da bi samo malo zazmurela, jer mi se mnogo spavalo, a nisam moglauser posted image .
Dete je u vrticu, a zbog ocajnog ponasanja juce, vise NIKADA nece izostati iz vrtica, kada ja radim prvu smenu, bez obzira na rano ustajanje, nije mi ga zao uopste.
Eto tako. Idem sada da nasatvim gde sam stala.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1216
27.3.2019 10:10:06   
mama Jo
user posted image Voci, sta je malisa uradio? Imao je neke fiks ideje garant user posted image
Juce je deci bio dan za fiks ideje i izludjivanje roditelja user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1217
27.3.2019 10:12:37   
jance
Dobar dan. Bebuska se lepo budila ali mi nesto mnooogo rano zaspala za prvo dnevno spavanje. Opet se poremetila pa je neurozna... inace vezba okretanje, ako je malo na nekom nagibu, bez problema se okrene sa stomaka na ledja ili sa ledja na stomak. Jos samo ruku da nauci da izvuce.... srecom na ravnom joj jos uvek ne uspeva.

Drago mi je sto vezba okretanje ali me sa druge strane i ne raduje uopste jer to znaci da je vise necemo moci umotavati na spavanje a sa tim umotavanjem mnoogo lepse i duze spava....user posted image ... gledam sad na aliexpressu taj neki dzak za spavanje sa zatvorenim rukavima, mozda joj to bude dobar nastavak posle umotavanja... nisam pametna....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1218
27.3.2019 10:14:39   
vocicana
Znaci nisam sama uceloj prici. Znaci od predloga da se izadje do igraonice neke nove koja se otvorila, on je povezao sa proslavom rodjendana, onda je cvrcao pola sata kako nece da ide na rodjendan, da ne pricam ohrpi sudova koji su stajali posle cele orgije oko rucka, onkoji ne zna da se igra sam, iako se ne igram sa njim o dpocetka, do necu da jedem to, do grljenja noge, onda je vrhunac bio kada je bacio vozic koji sam vrlo platila I isterao mu sve baterije van, onda sam samo oduzela, uzela baterije, sklonila voz I rekla mu da cu sve u kantu da bacim. Obukla jaknu, kako je video da oblacim jaknun I idem negde, odmah je okrenuo plocu kako hoce u igraonicu, ali sam se smao okrenula I izasla iz stana da ohladim hglavu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1219
27.3.2019 11:04:42   
Ana RR
Jance, meni je tako čudno to umotavanje. Moj Marko je lepše spavao u džaku ali ruke su mu bile slobodne.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1220
27.3.2019 11:15:14   
vocicana
Moj ni slucajno nije trpeo nikakvo umotavanje, samo da je go, da se okrece, samo neki lagani prekrivac I cao, a sada ga treba u dzak, jer neko treba samo da dezura nocu da ga pokriva jer je non stop otkriven.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1221
27.3.2019 11:15:59   
jess021
Evo mene na brzaka, guzva na poslu, tek sad doruckujem, plasim se da cu smrsati😅😅

Moje smizle u vrticu, napolju duva vetar, nemam pojma sta cemo popodne. Ni ja nikad decu nisam umotavala🤔

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1222
27.3.2019 11:17:39   
vocicana
Prijatan dorucakuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1223
27.3.2019 11:21:49   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Evo mene na brzaka, guzva na poslu, tek sad doruckujem, plasim se da cu smrsati😅😅

user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1224
27.3.2019 12:19:03   
IvanaSK RR
Milicicak,jel si zaspala?Ja odoh sina da vozim u skolu. Nisam ga do sada vozila pa mi malo frka 😃

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here