Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.3.2019 9:08:06
|
|
|
|
vocicana
|
Kakav kolac Pari?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.3.2019 9:11:24
|
|
|
|
pari
|
Neki posni kolac sa orasima i dzemom...samo se smuti,nista posebno ali nekako mi je onako...nema neki poseban ukus, nije mi nista spec a ja ne volim da jedem nesto slatko sto je onako...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.3.2019 9:12:25
|
|
|
|
Sanidej
|
Mini rol virslice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.3.2019 9:12:31
|
|
|
|
vocicana
|
Aha..ja sam probala nesto skoro sto sam tako pronasla, ali sam se isto razocarala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.3.2019 20:43:59
|
|
|
|
Sanidej
|
Mimozu "na brzaka" i tako je i ispala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 9:01:04
|
|
|
|
vocicana
|
Danas za muza nesto odvojeno od nas dvoje, videcu kako cu meso da spremam. Svakako bi napravila salatu sa piletinom I testeninom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 9:09:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Boranija sa mesom za decu. Za nas potaž od pecuraka i boranija bez mesa. Dodatak salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 9:10:02
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice, danas neka dobra vitaminska za nas moram da napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 9:15:38
|
|
|
|
bubulence
|
Supa od povrca, snicle u senfu, pire krompir, salata, od paradajza, i krastavaca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 9:56:49
|
|
|
|
Sanidej
|
Pitu sa mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 15:24:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Imam supe sa knedlicama, krompirici iz rerne, cevapi i snicle na luku uz kupus salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 15:59:43
|
|
|
|
emicaa
|
Gyros sa piletinom,uz to cu somune pomfrit i salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 16:09:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja imam ručak od juče - pečena piletina i rižoto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 16:42:22
|
|
|
|
Sanidej
|
Za rucak musaku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.3.2019 16:59:40
|
|
|
|
vocicana
|
Pozeleli su krompitr iz rerne, sa zacinskim biljem, napravila sam salate, spargarepa, rotkvica kupus, za ,malog takodje po zelji, krastavac salata. E da, napravila sam kuglice, probne za rodjendan, sa smokijem I kikirikijem, super su!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 5:52:58
|
|
|
|
mirana1
|
Za dorucak kajgana ce biti. A neka piketina ceka da je pripremim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 6:57:49
|
|
|
|
jess021
|
Za danasnji rucka je zaduzena moja mama, pravice gulas. Trebala sam ja sinoc, ali sam se komirala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 7:45:39
|
|
|
|
vocicana
|
Danas ce jesti sta ce jesti za doruck ne znam, uglavnom, za rucak moram opet neki pire i meso, ali msm da cu i cuftice da spremim. Pa cemo dete i ja tako a muz sa nekom laganijom varijantom mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 8:41:20
|
|
|
|
emicaa
|
Mi za rucak imamo giros od sknoc,za veceru nemam blage veze
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 9:03:18
|
|
|
|
Sanidej
|
Mini pice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 10:29:01
|
|
|
|
Sanidej
|
Za rucak cu zapecenu boraniju sa pavlakom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 10:34:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc za veceru punjene pecurke. Za danas prebranac za rucak, za decu je ostao od juce rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 10:36:23
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Za rucak cu zapecenu boraniju sa pavlakom Kako spremas?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 11:08:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, evo ti super recept klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 26.3.2019 12:00:43
|
|
|
|
Olga75
|
Ja sam pristavila neki svinjski paprikaš pa ga ubila crvenom paprikom. Sad ne znam kako da ga razblažim, ma frknuću kečapa i ukuvati testo direkt u njega. I to će da bude to, tako je trebalo. Kad mi mozak nije na onome što radim tako bude.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?