Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 11:45:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Sanjice, ja cu danas isto projicu da spremam, nisam dugo, a rucka ima od juce, samo cu supu da dodam. Bas mi se jede projica. Aj kod mene :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 11:50:23
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice dolazim!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 12:14:23
|
|
|
|
jance
|
Smrc. MM ne podosi proju a ja je obozavam. Nikad ali ama bas nikad je ne pravim jer mi stalno gundja kako je suva, kako ga gusi u grlu itd. Ma koliko lepu i socnu da je napravim...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 12:21:41
|
|
|
|
bubulence
|
Pasulj...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 13:20:44
|
|
|
|
Jekica86
|
tortilje..i jos po nesto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 14:07:00
|
|
|
|
Sanidej
|
Omlet sa pecurkama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 15:16:04
|
|
|
|
emicaa
|
Mislim da cu samo isprziti krompir,uz to nasjeckati suvog mesa i salatu.Ilk cu suvo meso pred kraj dodati u krompir da upije divne mirise.Ispecu i domaci hljeb.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 14.3.2019 15:17:58
|
|
|
|
pari
|
Ja samo integralne brzinske pogacice napravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 15.3.2019 14:55:29
|
|
|
|
Sanidej
|
Pita sa jabukama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.3.2019 9:39:16
|
|
|
|
vocicana
|
Corbica, giros sa tortiljama, krompir kuglice , isprzice mi u restoranu i cao.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.3.2019 9:49:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak deci pileci paprikas. Za nas posna krem corba od karfiola i krompir salata. Vecera:brusketi
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.3.2019 10:03:25
|
|
|
|
bubulence
|
Dorucak proja, za rucak su tražili testo sa krompirom, ili po sremackom valjuske. Veceracemo verovatno napolju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.3.2019 11:17:20
|
|
|
|
Sanidej
|
Junetinu sa povrcem i kukuruzom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.3.2019 15:30:31
|
|
|
|
vocicana
|
Kuvam supu, posle sta cu i dalje ne zanm za rucak, ali svakako cu spremiti Medeno srce, dobila sam danas teglu dzema od kajsija. Pa da probamo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 9:46:16
|
|
|
|
vocicana
|
Danas za muzica sam mesila neki hleb od gotove smese, sa suncokretovom golicom, cekam da malo naraste pa da pecem. Za rucak imaju ono cuspajz, predjelo, a jos niko nista da mi kaze sta ce za glavno. Meni se tako jede grasak sa puno sargarepe, i mozda neka lepa snicla uz to, ali nema pojma. Citacu sta ste pisale pa mozda dobijem inspiraciju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 9:49:27
|
|
|
|
pari
|
Grasak sa sargarepom je mmmm... dobra ti je ideja skroz
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 9:58:57
|
|
|
|
vocicana
|
Dete ne obozava grasak, ali jede, a muz ne sme da jede, zbog zdravstvenog stanja. Stvarno ne znam sta cu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 10:01:17
|
|
|
|
pari
|
Eh.onda mozda samo sargarepu,a sebi napravis malo graska :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 10:38:35
|
|
|
|
Sanidej
|
Picu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 14:32:05
|
|
|
|
vocicana
|
Pari, promenila sam odmah odluku, jer su svi iskrivili face najstrasnije kada sam spomenula to sto sam spomenula. Spremila sam od : luka, tikvica i barenog secerca, to obarila i proprzila na malo ulja sa svim mogucim zacinima, dodala trakice belog mesa i na kraju malo neutralne pavlake, sos za tortilje, jako jako je ukusno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 14:33:58
|
|
|
|
pari
|
Zvuci odlicno! Tortilje kupovne?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 14:36:10
|
|
|
|
vocicana
|
Jesam, iz Lidla, odlicne su. Kupujem sutra jos bar dva pakovanja. Nisam imala vremena da mesim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 16:32:21
|
|
|
|
pari
|
Ja evo sad pogacice sa sirom..neki novi recept...i jela ih tako vruce i sad tesko u stomaku 🙄
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 18:53:27
|
|
|
|
Sanidej
|
Grilovano povrce i rolovanu piletinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.3.2019 19:43:00
|
|
|
|
vocicana
|
Parisutra ako budem imala inspiraciju spremicu neke lisnate pogacice, nasla sam neki recept.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?